Salata123 Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 czemu?? ze względów pogodowych?? a moze dlatego' date=' ze tam podobno leją jakiś kauczuk na tor do startów na 1/4 mili...[/quote']No nie wiem... bo sam zlot jest nie doslownie na pasie startowym ;) Mysle ze kolumna byla by ok :) bo zrobiło by się mini forumowa parade do bemowa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 A ja mam gdzieś takie rozpoczęcie sezonu, każą płacić za wjazd, ludzie oglądają Cie jak małpki w klatce, atrakcji prawie żadnych i do tego pseudo-parada. Jestem za tym, aby zebrać sie w jednym miejscu większą ekipa i pojechać np. do Ryni - opłata za wjechanie na teren ośrodka niższa niż u tych zdzierców na Bemowie... Niewiem czemu, ale przypominając sobie zeszłoroczne otwarcie mam odczucie, że ktoś po prostu wyczaił kapitalny sposób na zbicie kasy. PeeS. Chyba, że komuś tęskno do komuny i kilometrowymi kolejkami za czymkolwiek - w zeszłym roku do toi-toi'a mementami miała jakies 50m, że o piwie i jedzonku nie wspomnę. PeeS.PeeS. No i co to za rozpoczęcie skoro większość zaczęła sezon jakiś miesiąc temu ;) :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 ...dla mnie to pretekst, żeby Was zobaczyć i pogadać. Na teren wjeżdżać nie muszę, ale gdyby nie było tej nazwy "rozpoczęcie sezonu", nie byłoby też tej mobilizacji i nie spotkalibyśmy się wcale ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Kto nie był ten powinien pojechać, przynajmniej będzie miał własne powody do narzekań, a nie powtarzał po innych, a na dowód lichą koszulkę i znaczek, jeśli zapłaci dodatkowo za wstęp;) ale na pamiątkę warto!;) Natomiast jeśli pogoda byłaby w miarę sprzyjająca to można by potem gdzies wyskoczyć, jak Yaco zasugerował, na jakiegoś grilla nad Zegrzem czy coś?! Pozdro Łukasz Cytuj _______________Przechowalnia motocykli i skuterów - Warszawa i okolice www.motozima.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 teraz ważne pytanie: Za ile wjazd? i ile za plecaczek? ostanio byłem na warszawie chynba 3 lata temu i było przyzwoicie mam nadzieje że teraz też tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Z tego co pamietam to wjazd kosztuje 18zl bez koszulki. Tylko nie rozumiem po co wszyscy chca sie pchac do srodka? W srodku poza toi-toi'kami i paroma punktami gastronomicznymi nic nie ma.IMO lepiej spotkac sie przed wejsciem i poczekac na parade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 jak to nic nie ma sa motorki dziewczynyki wystawa itd. a pogoda ma byc do bania :P ja bede albo z buta albo furencja moze mi jej nie zastawai tak jak w zeszłym roku :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek_virag535 Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Pod kolumną? a o której jeśli można się przyłączyć ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczes Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 wczoraj podjechalem pod miejsce zlotu i widac juz pewne ruchy wiec chyba rozpoczecie bedzie w terminie co do pogody to ma byc kibel ale jak latało sie w styczniu to chyba nie ma problem troszke zmoknac w kwietniu.Kolejka do wjazdu faktycznie jest spora wiec moze na parkingu spotkanko i dołączyć dopiero przy paradzie???jesli ktos ma jakies pytanka to mam niedaleko to moge podskoczyc i zapytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 otóż to... start parady z bemowa jest zapowiedziany na 15:00... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Witam ja tez chce jechac pierwszy raz na bemowo jezeli pogoda bedzie , tylko czy jest sens pakowac sie tam skoro nic nie ma , a wpakowanko z koszulką ile kosztuje bo jezeli to juz z koszulką :P i apropo czy jest sens np dojechac w sobote ok 12 w południe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Jeśli parada o 15stej, to wpadnijmy tam na 14:30...a co za tym idzie spod kolumny wyjedźmy o 14...a idąc dalej spotkajmy się pod kolumną o 12stej. To luźna propozycja. Jest tylko z mojej strony wątpliwość, czy pod kolumną o 12 będzie jeszcze gdzie się zatrzymać :P Rok temu chyba ze 2 godziny wcześniej już było tłoczno. Radżcie co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz M. Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Ja tez wyjątkowo w tym roku sie nie wybieram. Znudzilo mi sie to bezcelowe wyczekiwanie pod bramą :P . Jak będzie pogoda to może gdzieś sobie śmignę :P . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Z tego co pamiętam to wjazd z koszulką koło 25 zyli kosztował, także jak już ktoś wjeżdża to lepiej dorzucić te kilka złociszy bo przynajmniej coś zostanie, choć to też sprawa do dyskusji;) Pozdro Łukasz Cytuj _______________Przechowalnia motocykli i skuterów - Warszawa i okolice www.motozima.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Bemowo (info od organizatora)wjazd 18zł od osoby, 12zł koszulka + znaczek (dla chętnych) Parada formowanie 14.30 start 15.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi