hormon Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Fajny skok adrenalinki mieliscie zazdroszcze :buttrock: U mnie w ekipie jest trzech kolesi JA Yamaha YZ 85Domin SUzuki RM 125Patrix Yamaha DT 80 << Rawicz FLY Riders >> Podoba wam sie ?? A tak ps to chlopakie dace rade z tym filmem do soboty tak jak wczesniej pisaliscie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 U mnie w 'ekipie' wsumie jest tak z 10 osób, ale takich są zawsze chętni na jazde to 2ch (ja i kumpel na dt80).Kumpla maszyna http://www.bikepics.com/pictures/333701/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Ja kiedy kupię sprzęta bede latał w takiej ekipce:Suzuki dr 125- Ja ;)Suzuki Ts 70-EnduroBoyYamaha Dt 80lc - Kolega 1i może Honda Mtx 125r :buttrock:Wtedy tez nakręcimy film :] Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 a co :buttrock: ja też się pochwale :D my też mamy "klub" o wybujałej nazwie DNA ;) nasza ekipa : Honda MTX, chart210 - ja :)Yamaha Dt 80, Honda XR125L - E-mil :(Simson sr70- Kramar :PGilera Runner 50- Orson :PAprilia RX80 - Odys :| Wektor 150 - Lazar :P Może ktoś jeszcze dołączy :P narazie zapraszamy na nasza stronke :P :www.dna.foxnet.pl nasz filmik: www.dna.fol.pl/DNA.avi Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 NO to i ja:Plocho (Exe125)Michał (Tw125)Bartek (Dt125)Jam (Dt125) To nasza ekipa w tamtym sezonie. Teraz dojdzie pewnie kumpel na Hondzie Mt80 (robil remont) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 z filmem mysle ze zdaze na sobotnie popoludniemusze rano jeszcze sie do kumpla bujnac po zrzut z kamery bo dal mi filma ale format jakis nieczytelny dla zadnego z converterowteraz ekipa OEM Team Pila imprezuje u Marjana dlatego nie przeszkadzajcie, jutro rano jak sie wykuruje to wezme sie za produkcje,a produkcja jest ambitna bo doszedlem do wniosku ze podjazd mi sie nie podobal wiec mamy jeszcze 2 inne wiec bedzie OK :buttrock:muzyka jest skomponowana w film idealnie,powiem ze kumpel w jednym momencie pyskiem leci po ziemi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 No to miłej imprezki :buttrock: Tylko nie wracajcie na motorach bo wtedy może to być ostatni film :] Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marjan Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Panowie...kilka minut temu Adam- brat Wazzabiiego sie nam podpalil, ale szybka akcja gasnicza z naszej strony uratowala mu reke:D Mowie, alkohol zle plywa na zmysl percepcji...nie pijcie. Tak dla jasnosci, grill zaczal nam wygasac to przynioslem 700ml sloik z benzyna, zorbilismy krag (kazdy polewal benzyna), Adam- brat Wazza przy tej ceremonii polal sobie reke benzyna i sie podpalil ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Ciekawie to mogło wygladac :buttrock: No i wspułczucia ;) Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 :lol: to może nakręćcie film z seri crusty demons of dirt i sie podpalajcie ;) :buttrock: życze miłej imprezki ja jutro coś organizuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 przedstawiam relacje z imprezy zlotowej OEM'u :buttrock: tutaj kumpel (goscinnie wystapil na zebraniu OEM'u) YOUR BEER YOUR DAY! od lewego gornego rogu : Kosa (moj brat), Witek (kumpel, goscinnie)od lewej drugi rzad : Marjan, Majkel (brat Marjana), Julasi na samym dole : JA (czytaj Wazzabii) a tu Marjan udaje maple ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marjan Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Spojrzcie sobie na Julasa oczka...ahahahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2005 jak to zawsze bywa przy produkcjach fimowych,beda opoznienia max 48h, poniewaz dziadek ma dzisiaj 70 urodziny i rodzina z Litwy przyjechala wiec szykuje sie impreza ;)myslalem ze to bedzie w niedziele a to dzisiaj sorry za utrudnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2005 uuuu szkoda juz sie szykowałem na sciagnie ;) Pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2005 .. dziadek ma dzisiaj 70 urodziny i rodzina z Litwy przyjechala wiec szykuje sie impreza ;) Ciekawy jestem, jakom moc posiadają litewskie głowy, co jak co i tak nikt nie przebije polaków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi