enduroguy Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Hej,Dzis Dt125r zawitala do mojego domu :D . Kupilem ja bez koncowki wydechu bo koledze urwalo, byla glosna strasznie ale zapier***** jak stado dzikow. Teraz juz dospawalem, sprzet naprawde cichutki, no ale troche slabszy :D. Musze kupic tylko klocki hamulcowe z przodu bo juz sie wytarly i oraja nieco tarcze. Ogolnie sprzet w super stanie techniczym, silniczek pracuje rowno, wszystko w 100% sprawne. Dalem za nia 4000zl. Jutro zrobie fotki, narazie podam link do fotek robionych przez poprzedniego wlasciciela. http://bikepics.com/members/eloelo/96dt125r/Moze orientuje sie ktos ile kosztuja klocki hamulcowe do Dt i czy dobry tapicer wykombinuje cos z ta kanapa (jest wycieta gabka, bo prawdopodobnie jezdzila nia w Niemczech jakas niska osobka)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meydey Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 No to jako pierwszy spiesze z gratulacjami. Oby sprzęt ci chodził długie lata z zadowoleniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Gratulacje. Co steta to seta a nie rowerki ( jak mój).Co do klocków to poszukaj w larsonie http://www.sklep.larsson.com.pl/A siedzenie tapicer zrobi za 20 góra 30 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Ojj strasznie sie ciesze ze sprzeta, ale obiecalem sobie ze nie bede teraz latal nonstop bo za 2 tygodnie mam testy, a rodzicom trzeba pokazac ze sa plusy tego ze zgodzili sie na 125cc :twisted: . siedzenie tapicer zrobi za 20 góra 30 złUfff to mnie pocieszyles, myslalem ze bede musial kombinowac jakies nowe siedzonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Kongratulejszyn( :D ) DT to super sprzecior, jak za te sianko to niezly stan no i orginalny lakier , a jak piec zdrowy to woglule wypas.Miłej jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 No super sprzecik :D To jak w weekend latamy ?? :twisted: :twisted: :twisted: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 no no co sie dzieje na tym forum, najpierw nagły dopływ gs 500 a teraz dt 125 :lol:gratulacje!!!!! cena baardzo zachecajaca :D ps. moja ładniejsza 8) :D Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Gratulacje :]Mam nadzieje że sprzęt bedzie ci dobrze służył przez długie lata :] No i żeby było duzo części tuningowych i patentów strzałka :] Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 ps. moja ładniejsza NIe prawda :P :P . Pozatym Twoja pewnie gorzej gania bo ma z przodu zlota felge a z tylu srebrna (to wplywa na geometria) hehehehe :DTo jak w weekend latamy ?? Jak zrobisz sprzeglo to czemu nie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 jak bys mieszkal w okolicy Pily to bys mial siedzonko zrobione z pol darmo bo kumpla ojciec ma zaklad tapicerski, a ze on tez jezdzi (DT125 :D) to wprawe w obijaniu takiej kanapy ma bo jego byla podarta, wymienil gabke i obszyl prawdziwa skora, zadnych zmarszczen ani niczego podobnego. siedzisko pierwsza klasa. ogolnie gratz Yamaszki a co do klockow to max 80zlotych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Cytat: ps. moja ładniejsza NIe prawda . Pozatym Twoja pewnie gorzej gania bo ma z przodu zlota felge a z tylu srebrna (to wplywa na geometria) hehehehe Njaładnieszą i nafajnieszą ( bo profesjonalnie zrobioną) i tak miał Strzałek :Dhttp://www.bikepics.com/pictures/302824/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Eeee chopaki Co Wy gadacie , przecież to moja najlepiej śmiga :D http://www.bikepics.com/pictures/327875/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Eeee chopaki Co Wy gadacie , przecież to moja najlepiej śmiga :Dhttp://www.bikepics.com/pictures/327875/To, że nas okłamujesz to rozumiem ale że siebie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gepardek Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Gratulujemy gratulujemy.Ja sam mierzę w tą stronę. Uzbieram i - już zdecydowane - nic mnie przed zakupem 125 nie powstrzyma. Tylko z przerejestrowaniem na 50 bedzie problem :} Enduras - cała czarniutka, śliczności. Chociaż ja bym coś tam nakleił. Np. naklejkę Yokohamy :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinecha Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Eh panowie wszystkie sprzęty pikne :D Enduroguy gratuluje sprzęta niech ci służy jak najdłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi