jelu Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Mam ochotę sprawić sobie takowy zestawik http://www.allegro.pl/show_item.php?item=47208596 .Proszę o konkretne opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 no to zabiles mi cwieka... pierwsze slysze o takiej firmie. stanley, facom, format, proxon, i podobne mozna uznac za narzedzia firmowe - takimi grzebie na codzien od paru lat i ciezko, b. ciezko je zjechac. ale lopden line?? chyba jestem nie na czasie, albo topex zmienil nazwe :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Również nic mi to nie mówi. Chłopakom od nas z serwisu tez nic...Generalnie pracujemy na sprawdzonych narzedziach: proxon i kingtony. Całkiem bogaty zestaw kingtony kupić można już za 300 zł, a to naprawde sprawdzona marka.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Polecam Proxxon - profesjonalne narzedzia za rozsądne pieniądze. Podobny zestaw proxxon kupisz mniej wiecej za tą samą kasę.Jeśli polecić klucze płaski i oczkowe to polska marka Koval - dobre klucze i jak uda ci się go uszkodzić wymieniają bez gadania na nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Marka mi nie znana. Dziwny kształt takiej nasadki- nie sześciokąt. Jak śruba poobmykana to zapomnij, żebys odkęcił. Wole swoje Stanleye. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Chińskie wyroby jakie są wszyscy wiemy, mają dobry ryż i stuletnie jajka.Posłuchaj innych mechaników i kup komplet Proxona.My w warsztacie pracujemy narzędziami JONNSWAY i nie mam do nich zastrzeżeń poza ceną ale one na siebie zarabiają. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theBald1 Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Jak pisze polski importer tych narzędzi, klamoty te pochodzą z Indii: http://www.nedpol.com.pl [...]Obecnie Firma prowadzi sprzedaż hurtową artykułów importowanych we własnym zakresie z Dalekiego Wschodu (Chiny, Tajwan) oraz Indii (pod marką Lopden Line) a także narzędzi i elektronarzędzi wiodących polskich i światowych marek.[...] IMHO poszedł bym za radą przedmówców i zainwestował w być może uboższy, ale sprawdzony komplet narzędzi sprawdzonego producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelu Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Po rozważeniu słów przedmówców zakupiłem komplecik Proxxona. Zakupu dokonałem w Castoramie, kosztował 438PLN.Moje spostrzeżenia: - kupując w sklepie, nie na Allegro, miałem tą dogodność, że: sam mogłem wszystko sprawdzić, ocenić; dostałem 2 letnią gwarancję (z której w razie potrzeby można bezproblemowo skorzystać); wystawiona faktura VAT pozwoli mi obniżyć koszty zakupu; komplecik miałem od ręki co pozwoliło mi od razu go wykorzystać (wymieniłem Ja Bol’owi tarcze hamulcową, dekielek i sobie płyn w sprzęgle :))- co do samego kompletu to: brat posiada właśnie taki tajwański zestaw już od 2 lat, w ciągłej eksploatacji – zestaw Proxxona jest uboższy i droższy; jakość wykonania jest wg mnie na takim samym poziomie, a co do sprawności i niezawodności to okaże się po kilku latach. Dzięki za opinie. Pozdrawiam.PS. Jak bym wiedział jak, to bym zamieścił tu zdiątka mojego zestawiku i brata, dla porównania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2005 a co do sprawności i niezawodności to okaże się po kilku latach. To jednak moze byc szybciej niz myslisz, gdy okaze sie ze `dzieki proxxonom nie zniszczyles jakiej zapieczonej sruby itd :) Dobry wybór. A grzechotki i nasadki firmy KingTony gorąco polecam! pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Ryży do czasu aż go użyjesz w końcu... od samego posiadania się nie zużyje :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 No dobrze juz dobrze Dżast KIDING :) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi