koniaczek Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 NO TO KTO BĘDZIE W PIĄTEK W 2OO?????????? :twisted: pi.es.koniaczku-jedno nie wyklucza drugiego :([/color] mmmm :roll: chyba sie skusze i wpade :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Pablo2x napisał:Asia - proponuje konflikt z nowa koleżanka rozwiązac standardowo -walka w kisielu widze ze nie lubisz konkurencji Aśka napisałaa Ty znowu zaczynasz?jak tak dalej będziesz nalegał to w końcu Ciebie w tym kisielu pobiję A ja też uważam tak samo jak Pablo, że nie lubisz konkurencji :(Mam tylko nadzieję że konkurencja jest realna a nie "Milko podobna" ... Dlatego konfrontacja w 2oo jest ciekawym pomysłem... Nie przepuściłbym walki dziewczyn ... :mrgreen: A jeszcze będzie Runda z Aggia... Ach... bajer :mrgreen: Więc jak "Nowicjuszki" się nie pokażą w piątek w 2oo to proponuję walkę rostrzygnąć walkowerem (czy jak się to tam piszę...) na korzyść "Starych" forumowiczek :mrgreen: Co Wy na to :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonia Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Rocia, bedzie ogromny pojazd, chyba ze sam sie przyznasz. Nigdy sie do cholery nie nauczysz, ze klamstwo zawsze na jaw wychodzi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Pablo2x napisał:Asia - proponuje konflikt z nowa koleżanka rozwiązac standardowo -walka w kisielu widze ze nie lubisz konkurencji Aśka napisałaa Ty znowu zaczynasz?jak tak dalej będziesz nalegał to w końcu Ciebie w tym kisielu pobiję A ja też uważam tak samo jak Pablo, że nie lubisz konkurencji :( dlatego Engelsie lepiej pilnuj swojej dziewczyny,bo chyba niedługo przyjdzie pora,żeby pozbyc sie konkurencji :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonia Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 "Rocia" tu to napisz, a nie mi na gg. Mały zas*any gnoju, ja juz Dorocie powiedziałam, tak w dupe dostaniesz, że ci sie odechce klamania do konca zycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Pozdrawiam obydwie łymyn a w szczególności Agnieszkę, która dzielnie stawia czoła w obronie forum - za co jestem jej wdzięczny :D Ktoś w końcu musi bronić honoru forum, a przede wszystkim godności Forumowiczek, inaczej ludzie gotowi wrzucić je wszystkie do jednego worka i przypiąć blaszaną (plastikową :?: :( :twisted: ) etykietkę. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Rocia szczylu jeden :( od poczatku wiedzialem kim jestes mały lolu Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Widzę jednak, że Gonia stanowi jakoby sumienie Roci. Myliłem się. Ciało i dusza... Zupełnie jakby jedna osoba podzielona na dwie części... Doktor Dżekyl i Myster Hajd. Doktor Rocia i Mysys Gonia. pees: odnośnie postu Greedo'a...czy to jest "to" co myślę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 "Rocia" tu to napisz, a nie mi na gg. Mały zas*any gnoju, ja juz Dorocie powiedziałam, tak w dupe dostaniesz, że ci sie odechce klamania do konca zycia. Kurde to już będzie pewnie jakieś roztrojenie albo rozczworzenie jaźni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 BO TO SAM SZATAN PRZEZ NIE PRZEMAWIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonia Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Rocia to 13letni Kuba, brat mojej kolezanki Roci, która nie ma nic wspolnego z motocyklami, jak zreszta i Kuba... Ale ty jestes glupi. Mam nadzieje, ze napiszesz refleksje o tym jak dostales opie*dol i jak sie z tym czujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocia Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Refleksji nie napisze, ale nakrece siostre, zeby w piatek do 2oo poszla lac sie kislem :(Gredoo, Rocia kazala mi napisac, ze bardzo Cie przeprasza, ale nie wiedziala, ze sie z Toba umowila, ale Cie widziala i przeprasza. I ja tez mam przeprosic, no to przepraszam, nie zeby z serca, czy cus :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 ...czyli to rodzinne porachunki. Lepiej nie wchodzić w drogę, jeszcze dostaniemy latającymi naczyniami, resztkami jedzenia, wałkiem. Pozdrowienia dla Kuby, któremu udało się poruszyć forum. Chciałem przedstawić Wam moje dwie koleżanki szukjące woziciela. W obliczu ostanich wydarzeń podaruję sobie tę przyjemność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Refleksji nie napisze, ale nakrece siostre, zeby w piatek do 2oo poszla lac sie kislem :(Gredoo, Rocia kazala mi napisac, ze bardzo Cie przeprasza, ale nie wiedziala, ze sie z Toba umowila, ale Cie widziala i przeprasza. I ja tez mam przeprosic, no to przepraszam, nie zeby z serca, czy cus :DCholera a myslalem ze ty sie tam pojawisz. No nic, po drodze mialem na szczescie Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2005 widzę, że temat zboczył zupełnie z prawidłowego toru..... :D ludzie opanujcie się!!!! po co to całe przekrzykiwanie się??? Co chcecie tym udowodnić czy osiągnąć? każdy najeżdża na siebie wzajemnie i chyba niepotrzebnie.... chyba, że lubicie taką zabawę, to ok pozdrawiam :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi