Skocz do zawartości

poszukiwana pasażerka? :)

adu
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cytat

Pablo2x napisał:

Asia - proponuje konflikt z nowa koleżanka rozwiązac standardowo -walka w kisielu  

widze ze nie lubisz konkurencji  

Aśka napisała

a Ty znowu zaczynasz?jak tak dalej będziesz nalegał to w końcu Ciebie w tym kisielu pobiję  

A ja też uważam tak samo jak Pablo, że nie lubisz konkurencji :(

Mam tylko nadzieję że konkurencja jest realna a nie "Milko podobna" ... Dlatego konfrontacja w 2oo jest ciekawym pomysłem... Nie przepuściłbym walki dziewczyn ... :mrgreen: A jeszcze będzie Runda z Aggia... Ach... bajer :mrgreen: Więc jak "Nowicjuszki" się nie pokażą w piątek w 2oo to proponuję walkę rostrzygnąć walkowerem (czy jak się to tam piszę...) na korzyść "Starych" forumowiczek :mrgreen: Co Wy na to :?:

Engels napisał:
  Cytat

Pablo2x napisał:

Asia - proponuje konflikt z nowa koleżanka rozwiązac standardowo -walka w kisielu  

widze ze nie lubisz konkurencji  

Aśka napisała

a Ty znowu zaczynasz?jak tak dalej będziesz nalegał to w końcu Ciebie w tym kisielu pobiję  

A ja też uważam tak samo jak Pablo, że nie lubisz konkurencji :(

dlatego Engelsie lepiej pilnuj swojej dziewczyny,bo chyba niedługo przyjdzie pora,żeby pozbyc sie konkurencji :D

embe napisał:

Pozdrawiam obydwie łymyn a w szczególności Agnieszkę, która dzielnie stawia czoła w obronie forum - za co jestem jej wdzięczny :D  

Ktoś w końcu musi bronić honoru forum, a przede wszystkim godności Forumowiczek, inaczej ludzie gotowi wrzucić je wszystkie do jednego worka i przypiąć blaszaną (plastikową :?: :( :twisted: ) etykietkę.

Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300

Widzę jednak, że Gonia stanowi jakoby sumienie Roci. Myliłem się. Ciało i dusza... Zupełnie jakby jedna osoba podzielona na dwie części... Doktor Dżekyl i Myster Hajd. Doktor Rocia i Mysys Gonia.

pees: odnośnie postu Greedo'a...czy to jest "to" co myślę?

Cytat

"Rocia" tu to napisz, a nie mi na gg. Mały zas*any gnoju, ja juz Dorocie powiedziałam, tak w dupe dostaniesz, że ci sie odechce klamania do konca zycia.

Kurde to już będzie pewnie jakieś roztrojenie albo rozczworzenie jaźni...

Refleksji nie napisze, ale nakrece siostre, zeby w piatek do 2oo poszla lac sie kislem :(

Gredoo, Rocia kazala mi napisac, ze bardzo Cie przeprasza, ale nie wiedziala, ze sie z Toba umowila, ale Cie widziala i przeprasza.

I ja tez mam przeprosic, no to przepraszam, nie zeby z serca, czy cus :D

...czyli to rodzinne porachunki. Lepiej nie wchodzić w drogę, jeszcze dostaniemy latającymi naczyniami, resztkami jedzenia, wałkiem. Pozdrowienia dla Kuby, któremu udało się poruszyć forum. Chciałem przedstawić Wam moje dwie koleżanki szukjące woziciela. W obliczu ostanich wydarzeń podaruję sobie tę przyjemność.

rocia napisał:
Refleksji nie napisze, ale nakrece siostre, zeby w piatek do 2oo poszla lac sie kislem :(

Gredoo, Rocia kazala mi napisac, ze bardzo Cie przeprasza, ale nie wiedziala, ze sie z Toba umowila, ale Cie widziala i przeprasza.  

I ja tez mam przeprosic, no to przepraszam, nie zeby z serca, czy cus :D

Cholera a myslalem ze ty sie tam pojawisz. No nic, po drodze mialem na szczescie

Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S

widzę, że temat zboczył zupełnie z prawidłowego toru..... :D

ludzie opanujcie się!!!! po co to całe przekrzykiwanie się??? Co chcecie tym udowodnić czy osiągnąć? każdy najeżdża na siebie wzajemnie i chyba niepotrzebnie.... chyba, że lubicie taką zabawę, to ok

pozdrawiam :(