MasterDD Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Ruff. => Strona dziala, tylko Dr. Dredd zle wpisal adres :P p.s- nie chcialo mi sie czekac 2-3 min. zanim otworzy sie okno z edycja.Wole napisac w szybkiej odpowiedz... ech, szkoda ,ze to forum taaaak wolno chodzi. Mam nadzieje ,ze ta zbiorka pieniedzy cos pomoze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Tomcio napisał:Oni patrza tylko na wyglad....Co jak co ale NSR'ka nowa naprawde ładnie wyglada....ale co z tego ze ładnie wyglada jak to dalej bedzie 125 :/ Moja kobitka narzekała na wygląd GSa' date=' że nieobudowany itd itp. Jak to baba To jej wytłumaczyłem, że jak usiądzie za kierownicą to i tak nie będzie widzieć czy motocykl jest ładny czy nie A tak serio to w końcu Ty sam wydasz kasę i Tobie ma się motocykl podobać nie kolegom. Niech sobie kupią te NSR jak chcą, a potem niech wąchają Twoje spaliny jak będziesz ich objeżdżać na GS [/quote'] Ale mnie takie teksty nakrecaja na GS'a :P ALe w sumie do GS'a mozna kupic owiewki (FIVE STARS?) ale to juz nie bedzie GS'a, GS to jednak musi byc do konca NAKED :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 DrDredd => Ta strona http://republika.pl/gs500e/ jest Frediego z Elblaga :PRowniez pisze na forum :P Jak to mowia - jaki ten swiat maly :mrgreen: Ach znowu mnie reklamują :P chyba niedługo zacznę rozdawać autografy :PPozdro :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 ALe w sumie do GS'a mozna kupic owiewki (FIVE STARS?) ale to juz nie bedzie GS'a' date=' GS to jednak musi byc do konca NAKED[/quote']Takie owiewki to raczej nie jest tania inwestycja. Sam wolałbym włożyć kasę w motocykl. Jakieś oponki, jakaś regulacja silnika. Lepiej jeździć na bezpiecznym motocyklu, niż tylko na ładnym :P W swoim GS mam małą owiewkę na lampie i w zupełności ona wystarcza, żeby nie trzeba było walczyć z wiatrem. chyba niedługo zacznę rozdawać autografyNo ja się cały czas zastanawiam czemu jeszcze go nie dostałem :P Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Tomcio napisał:ALe w sumie do GS'a mozna kupic owiewki (FIVE STARS?) ale to juz nie bedzie GS'a' date=' GS to jednak musi byc do konca NAKED Takie owiewki to raczej nie jest tania inwestycja. Sam wolałbym włożyć kasę w motocykl. Jakieś oponki, jakaś regulacja silnika. Lepiej jeździć na bezpiecznym motocyklu, niż tylko na ładnym W swoim GS mam małą owiewkę na lampie i w zupełności ona wystarcza, żeby nie trzeba było walczyć z wiatrem. [/quote']Starsznie mi sie podobaja te male owiewki na lampe :P w kazdym motocyklu :P (jesli o taka tutaj wlasnie chodzi...)A co do tej ,,pelnej'' owiewki w gs to troszke nie w 5 nie w 10, GS to NAKED i niech tak zostanie... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 To teraz pochwalę się w imieniu Astarte i powiem Wam że ostatnio lecielismy Autostradą z Wrocławia do Gliwic (150 km) i po przejechaniu tego dystansu okazalo sie że jej GS z kugrem i dwoma osobami na pokladzie wciagnal 12 litrów (honda CB 500 ta sama trasa tez 2 osoby - 11 litrów) Te małe pizdziki tez nie wylewają za kołnierz... :buttrock: ale grzanie było non stop na maksa ile fabryka dała :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Czolem! po przejechaniu tego dystansu okazalo sie że jej GS z kugrem i dwoma osobami na pokladzie wciagnal 12 litrów 8O 8O 8O 8O 8O 8O Masakra!Ja chce Etke :cry: :cry: :cry: :cry: Ona jadac na pelny gwizdek przez 150 km 5 brala ;( Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zbyhu spokojnie trzeba byc hardkorowcem takim jak astarte :mrgreen: Tobie jeszcze daleko do tego :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 To teraz pochwalę się w imieniu Astarte i powiem Wam że ostatnio lecielismy Autostradą z Wrocławia do Gliwic (150 km) i po przejechaniu tego dystansu okazalo sie że jej GS z kugrem i dwoma osobami na pokladzie wciagnal 12 litrów (honda CB 500 ta sama trasa tez 2 osoby - 11 litrów) Te małe pizdziki tez nie wylewają za kołnierz... :buttrock: ale grzanie było non stop na maksa ile fabryka dała :mrgreen:Oj prawda to... dobrze że nie ja płaciłam ;) :twisted: (8l / 100 km - aż boję się co by było gdyby ta autostrada była dłuższa...)Ostatnio jeżdżę dużo po mieście i też niestety żłopie na maxa - 5,5 /100km (ejjj... gdyby nie te światła i katamarany w korkach :flesje: ) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Czolem! No to jeszcze zobaczymy :buttrock:.Na Etli przez 150 km wracalem z Borek caly czas 130 km/h - MarianKa i Browarny ledwo nadazali :flesje:Niech ja tylko nazbieram na te 12 litrow ;) Ale serio 8O . Wirek w baku 8O Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 MarianKa i Browarny ledwo nadazali Taa, bo trochę przysypialiśmy... :flesje: :buttrock: Zbyhu, szacun dla Etli naprawdę szła like a storm Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Oj prawda to... dobrze że nie ja płaciłam :Razz: :Twisted Evil: (8l / 100 km - aż boję się co by było gdyby ta autostrada była dłuższa...) No to ładne pałowanko :buttrock: Jutro miałem w planach przeskoczyć z prędkością max z Turku do Poznania korzystając z uroków drogi A2. Ale jak ma mi zeżreć 8 litrów na 100 to może jednak kontemplacyjnie się przejadę :flesje: Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 8/100 ? staralem sie juz na wszelkie sposoby i nigdy nie wyszlo mi wiecej niz 6,2 :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angel Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 W niedziele mialem okazje pojezdzic nowym GS500F,dla mnie ten sprzet wogole nie jedzie :buttrock: Do wyprzedzania trzeba sie przygotowywac jak samochodem :? Ale dla wszystkich poczatkujacych i dziewczyn to dobry sprzet bo nie poniesie kierujacego. Aha,no i sprzedaja sie nowe jak swieze buleczki,przynajmniej u nas :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2005 W niedziele mialem okazje pojezdzic nowym GS500F' date='dla mnie ten sprzet wogole nie jedzie :buttrock: Do wyprzedzania trzeba sie przygotowywac jak samochodem :? Ale dla wszystkich poczatkujacych i dziewczyn to dobry sprzet bo nie poniesie kierujacego. Aha,no i sprzedaja sie nowe jak swieze buleczki,przynajmniej u nas :flesje:[/quote'] heh...po przesiadce z GSXRa to prawie kazda 500tke musisz tak przygotowywac do wyprzedzania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi