Browarny Opublikowano 23 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2003 Hej ludzie z okolic Kielc... czy dalej funkcjonuje schronisko młodzieżowe w Nowej Słupi? To dobre miejsce wypadowe na Świety Krzyż, do Krzyżtopora i do Odrzykonia (to ten zamek gdzie się "Zemsta" dzieje). A w Krzyżtoporze na terenie ruin swego czasu można było oficjalnie biwakować i imprezować :) Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 24 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2003 Błeee... wy będziecie sobie śmigać, a ja będę zakuwał do matury pewnie :DEch, je**ć maturę, jadę z Wami :))) To się oderwiesz. I nie martw się, z maturą nie jest tak trudno. Nauczyciele bardzo pomagają, a nie zdają ci co naprawdę nie chcą zdać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 24 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2003 Wg. to najlepszy jest zamek w Krzyżtoporze-Polecam, zamczysko zaje**ste. Jakby zakiś wyjazd albo zlocik w te okolice , to dajcie znać (tylko nie w maju please :) ) gdzie to jest bo niemoge tego na mapie znaleźć Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 24 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2003 Musisz szukać miejscowości Ujazd. Krzyżtopór to nazwa samego zamku. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 24 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2003 Michał: dzięki za pocieszenie. Szkołę mam strasznie wredną i wątpię żeby ktoś pomagał (jak już to pewnie będą nam specjalnie źle podpowiadać :)), ale maturą się nie przejmuję zbytnio - w końcu każdy kiedyś przez to przeszedł. A tyle jest rzeczy ważniejszych, np. motocykle :D))Mimo to w długi weekend się pewnie nie wyrwę z powodu napiętej sytuacji w domu (starzy by padli, jakbym im powiedział o tych planach :D) :D No ale liczę na to ze będę miał przyjemność poznać Was wszystkich na jakimś zlocie forumowiczów w terminie późniejszym :DPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 24 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2003 Pewnie będzie trzeba gdzieś śmignąć - ja planuję trasę albo na Mazury i do Kaliningradu, albo w przeciwną stronę - do Austrii przez Niemcy. Max 3-4 dni, minimum kasy, maksimum jazdy. Aha - za plecaczek będzie robić żona, o ile jej przejdą fobie po ubiegłorocznym szlifie, szyciu i innych tego typu nieprzyjemnościach. Póki co zapraszam wszystkich na rajd enduro, który organizujemy wraz z kolegami (Towarzystwo Sportów Motorowych Sokół Poznań) na podpoznańskim poligonie w Biedrusku 18-19 maja. Więcej szczegółów nahttp://www.sokol.poznan.pl/rajd.html Masz już ekipę na ten wyjazd do Austrii (uwielbiam ten kraj)? Może bym się wybrał. Tylko nie wiem czy za Tobą nadążę :lol: :lol: . A do Biedruska się wybiorę. Pewno kumple będą startować na Quadach. Ja też trochę jeździłem (jak kumpel na endoro w Biedrusku 2,5 roku temu złamał nogę to miałem Foremana do dyspozycji) ale się wyleczyłem jak w maju zeszłego roku w Obornikach 12 letni chłopak wpadł na drzewo i to widziałem, a potem zabierał go helikopter. Ja też zaliczyłem drzewo i jakiś upadek ze skarpy. Od tego czasu jeżdżę tylko rozrywkowo bo kolano i nadgarstki odzywają się do dzisiaj.Sorry za zboczenie z tematu.PozdrawiamDyzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 24 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2003 Austria widokowo to piekny kraj, byl by zupelnie piekny gdyby nie powaleni austiacy, naprawde sa be ludzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 24 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2003 Austria widokowo to piekny kraj, byl by zupelnie piekny gdyby nie powaleni austiacy, naprawde sa be ludzie.Najbardziej powaleni pochodzą z prowincji Tyrol i Voralberg ale reszta jest całkiem OK!Ale to tylko moje zdanie.Dyzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycy Opublikowano 25 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2003 Witam Jezeli nie wiecie co ze soba zrobic w dlugi wikeend majowy to mozecie polaczyc przyjemne z pozytecznym, przyjezdzajac calym forum do nas na impreze tak wiec zapraszam w imieniu K.M.GRYF na VIII mega odjechana impreze motocyklowa do Kózek nad rzeka Bug na podlasiu o dzwiecznej nazwie NO CZESIEK - wiosenny w dniach 02-04 maja. Wjazd gratis dla wszystkich przyjaciul klubu forumowiczow i zyczliwych nam motocyklistow w zamian trzy dni zajebistej zabawy i duzo w okolicy do zwiedzania (przelom bugu, pas post-sowieckich umocnien nadbuzanskich, urocze miasta Mielnik i Drochiczyn, stadnina koni w Janowie Podl. i wiele wiele innych) ewentualny dochod z imprezy i licytacji jak zwykle przeznaczamy na Dom Malego Dziecka w Siedlcach. Wiecej informacji podam blizej Maja.-I co wy na to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 26 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2003 No to będzie dylemacik... Słowacja, czy Czesiek ... trudny wybór, zdecyduję blliżej maja... wszystko zależy od preferencji innych forumowiczów. Pozdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 27 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2003 ja mam z kasa lipe wiec wybiore sie tylko na zlot na Bielany 1-3 maja Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 1 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2003 VX słowacie zwiedzilem w zeszłym rokumozes zobaczyc na mojej stronce w dziale turystyka naprawde fajny krej do zwiedzania ale Litwa jest blizej naszego ragionu i podobno tez jest na co popatrzec i mniej kasy na to pojdzie a jak nie to moze znowu słowacja moze pogadamy o wypadzie np na rozpoczeciu na Bemowie :lol: :lol: Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 2 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2003 Na Bemowie to bym nie ryzykował-bo jak wszyscy się rozgadają po tych piwkach,co sobie obiecywali to wyjdzie nam podróż w 2 tygodnie dookoła świata :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 8 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2003 Austria widokowo to piekny kraj, byl by zupelnie piekny gdyby nie powaleni austiacy, naprawde sa be ludzie.No, właśnie.Dzisiaj widziałem sie z Dominikiem Szymańskim i chyba pojedziemy tylko do Pragi od czwartku do soboty (powrót), może jakieś ciekawe okolice po drodze. Może Redwater byś sie wybrał, może ktoś jeszcze? Wyjazd ma być jak najtańszy (podobno piwo w Czechach zdrożało :cry: ).Pozdro Dyzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 8 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2003 powiem tak: nie wiem czy w piatek nie bede musial isc do roboty wiec nic pewnego, jesli rzeczywiscie bede mial wolne i pogoda wypali to sie nawet mozemy w samej pradze spotkac, a jak do roboty bede musial isc to moge dojechac w sobote popoludniu do Was, bedziecie tam od czwartku wiec przetrzecie juz pewnie szlak browarny wiec nie bedziemy dlugo bladzic :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi