Magik Opublikowano 6 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2005 SiemaMam problem z zarejestrowaniem mojego bzyka 8) A więc sytuacja wygląda tak: Kupiłem sobie bzyka w 2003r. No i spisalismy umowe kupna-sprzedazy dostałem dowód. Komarek nie jest zarejestrowany. No ale żeby nie bylo tak prosto to koles mi dal 2 silniki. Jeden orginalny od pegaza (w wiaderku rozebrany) a drugi elegancki zalozony i na chodzie. No i to jest tak ze na ten nowy silnik nei mam zadnych papierow. No i czy teraz istnieje taka mozliwosc zebym zarejestrowal bzyka z tym nowym silnikiem??????PS. Kupilem komarka od takiego ,,dziadka" wiec silnik nei jest chyba kradziony :) Dzieki z gory! 8) Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 6 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2005 troszke nie ten dział to raczej bardziej nadaje na PRZEPISY ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dybcio Opublikowano 6 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2005 hmmm - jeżeli nie masz żadnych papierów na ten silnik no to przykro mi, ale zapomnij o legalnym załatwieniu tej sprawy. Bedz papirów do urzędu nie masz co iść bo cie opierdaczą i tyle z tego będziesz miał. Spytaj się dziadka skąd ma ten silnik, a nuż jakieś dokumenty będzie miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 6 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2005 Spytaj się dziadka skąd ma ten silnik, a nuż jakieś dokumenty będzie miał. Dokladnie - a jesli okaze sie, ze nie ma to jest jeszcze jedno rozwiazanie :twisted:Ma te plusy, ze wychodzi taniej, nie trza robic przegladu itp... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 6 Marca 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2005 troszke nie ten dział to raczej bardziej nadaje na PRZEPISY ...Ehmmm weź to stary ludziom powtarzaj :roll: :roll: Przenoszę, ale pewnych zachowań i tak NIE ROZUMIEM :roll: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 7 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2005 No sory za to ze to wklepalem do PRZY PIWIE ale jakos tak wyszlo :) Chcialem tylko powiedziec ze na umowie pisze: POJAZD WYREJESTROWANO 73r. , SILNIK ZAPASOWY: [i NUNER SILNIKA TEGO ,,NOWEGO"] 8) 8) 8) Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 7 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2005 POJAZD WYREJESTROWANO To na 90 % juz go nie zarejestrujesz :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dybcio Opublikowano 7 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2005 POJAZD WYREJESTROWANO To na 90 % juz go nie zarejestrujesz :? A kto ci to powiedział :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 7 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2005 Wszystko zalezy w ktorym roku byl wyrejestrowany :) Dybcio pewnie wie. :twisted: Ja moge sie jedynie domyslec (probowac sobie przypomniec), ale nie bede strzelac, wprowadzajac tym niektorych w blad,a w tym mego kuzyna ;)) Pzdr :) Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dybcio Opublikowano 7 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2005 Wszystko zalezy w ktorym roku byl wyrejestrowany :) Dybcio pewnie wie. :twisted: Ja moge sie jedynie domyslec (probowac sobie przypomniec)' date=' ale nie bede strzelac, wprowadzajac tym niektorych w blad,a w tym mego kuzyna ;)) Pzdr :)[/quote'] pojazd wyrejestrowany przed końcem 1997 roku może zostać przywrócony do ruchu :twisted: Niestety nie wszyscy o tym wiedzą - także w wydziałach komunikacji ;) Ale oczywiście można ich o tym poinformować :) :D Pozdro :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lupis Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 łał jupi zarejestruje spowrtoem komara dziadzia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 koles tu sie nieodswieza takich starych tematow. Przeczytaj moze regulamin forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi