embe Opublikowano 8 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 Rożku drogi - bez wahania wybieraj otwarcie. Zobaczysz na nim te same motocykle, co w najbliższy łikend, a poza tym masę ludzi znajomych i tych mniej. Na wystawie kilku ludzi poznasz, zobaczysz coś i wracając do domu będziesz żałował, że "tylko tyle" a na otwarciu Cię nie będzie. Odżałuj to, a na Bemowie pomimo tej organizacji pogadasz, pośmiejesz się..w cieple, na koniku, ze znajomymi z forum. Warto. Widzimy się na Bemowie, trzymaj się :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 8 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 własnie - mi również zależy na informacjach co do wejść w piatek nie moge w sobote ani w niedziele bo sklep na Mariensztancie jest zamkniety a ja chce dwie pieczenie przy jednym ruszcie upiec polatac po targach poszukac -moze znajde kurteczke dla siebie a jak nie to mam upatrzoną w Starbike - ktory jest czynny od pn do pt :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eric535 Opublikowano 8 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 :) no to się dowiedziałem.dotałem odpowiedź od miłej pani z cardinall-wjazd to 18zł/os.zniżki dla grup pow.20 osób i młodz.szkolnej 10zł.jak tak wszyscy mnie zachęcacie to może jednak ulegnę i się przejadę.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisena Opublikowano 8 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 No witam wszystkich. Ja również będę na Motor Bike Show oraz na Bemowie. Może się spotkamy. Zapraszam też na ComputerLand World Cup 2005 na Torwarze - międzynarodowe zawody jeździeckie: Międzynarodowe Halowe Zawody Jeździeckie - Warszawa, Hala Torwar18 - 20 marca 2005 - PUCHAR ŚWIATA W SKOKACH PRZEZ PRZESZKODY C.S.I.**WFinał Ligi Europy Centralnej - PUCHAR ŚWIATA W UJEŻDŻENIU C.D.I.***WFinał Ligi Europy Centralnej - OGÓLNOPOLSKIE HALOWE ZAWODY W POWOŻENIU ZAPRZĘGAMI PAROKONNYMI Z.O.H. PULA NAGRÓD 240.000 PLN Pod patronatem: Prezydenta Rzeczypospolitej PolskiejPana Aleksandra Kwaśniewskiego Organizatorzy: ComputerLand S.A.Polski Związek JeździeckiPolish Prestige Sp. z o.o. Pozdr.,Marta (Lisena) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWLO Opublikowano 8 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 Witam.Wystawa bedzie w hali AWF to wiem ,ale mozecie napisac przy jakiej ulicy? :mrgreen: z góry dzieki pazdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 8 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 eric535 napisał:wjazd to 18zł/os.zniżki dla grup pow.20 osób i młodz.szkolnej 10zł Ooooo to całkiem sporo, może uda się nam zebrać w 20 os. lub więcej to wtedy wbijemy się po 10 zł. :) Co do tańszych akcesoriów jest to możliwe ale 50% to raczej przesada. Ja kiedyś na podobnej imprezie kupiłem buty za 680zł. chociaż wszędzie w sklepach kosztowały 860zł. a w niekturych nadal tak kosztują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUSH Opublikowano 8 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 Oj zescie zamet wprowadzili z MBS i otwarciem na Bemowie jakby obie imprezy w ten sam weekend byly (chyba, ze o czyms nie wiem).Jezeli zgodzicie sie umowic na sobote to i ja chetnie sie pojawie tym bardziej, ze dawno niektorych nie widzialem :-) Obstawialbym sobote w godzinach 10-11 ale oczywiscie elastyczny jestem ;-) Zdrowia!Bush PAWLO: Hala AWF miesci sie przy ulicy Marymonckiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 Pod patronatem: Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej Pana Aleksandra Kwaśniewskiego Patronat tego pana jest w stanie obrzydzić mi niejedną imprezę. Marny to autorytet, kustosz, mecenas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dori Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 Oj zescie zamet wprowadzili z MBS i otwarciem na Bemowie jakby obie imprezy w ten sam weekend byly (chyba, ze o czyms nie wiem) nie zamęt Bush, tylko trzeba czytać ze zrozumieniem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar95 Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 Witam.Wystawa bedzie w hali AWF to wiem ,ale mozecie napisac przy jakiej ulicy? :mrgreen: z góry dzieki pazdr. Marymoncka 34, Warszawa-Bielany dojazd: http://www.awf.edu.pl/polska/index.htm pozdro,M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 Mialem byc z kumplem na dwa dni ale niestety bede tylko w sobote na MBS bo w niedziele musze isc na maraton terapeutyczny hehehe Ja bede w Wawie albo o 10:35 albo kilka minut po 12:00 to zalezy od pociagu ktorym pojade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 dla osób które miały wątpliwości co do PIĄTKU impreza w piątek jest dla publiki z tym że od godziny 12 do 18 a w reszte dni od 10 do 18 :D pozdro. ŚWIR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar95 Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 Ponadto w dzisiejszej Wyborczej (przynajmniej w wawie) jest wrzutka reklamowa nt MBS. Godziny wstepu jak w poscie wyżej. M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 a cenach już wiadomo coś :?: pees. żeby nie było tak jak rok temu, że dla studentów jest zniżka -i wszystko spoko tylko przy kasach się okazało że dla studentów owszem ale tylko AWF-u :D :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 9 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 O cenach biletów pisał już eric535 , wstęp 18 zł. za osobe, dla grupy min. 20 osób wstęp po 10 zł.Może uzbiera się nas garstka 20 osób :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi