PGR Opublikowano 7 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2005 Widze wicher że coś mientka doopa z Ciebie :):twisted:8) Albo wystraszyles sie tych kilku stron opisówki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 7 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2005 Nie PGR, chodzi tylko o to, ze nie chcę się pojawiać bez motocykla na imprezie forumowej. Długo już czekam na ten motocykl i na nim chciałbym właśnie przyjechać, bo to dla mnie ważne :) Jak znajomy zdąży, to bedę, jak nie, to przy następnej okazji :) Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 7 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2005 Stary to dla Ciebie jest ważne kto czym przyjedzie :?: Red PKSem przyjedzie i bedzie 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 7 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2005 No chyba, że tak :) Nie jest to dla mnie najważniejsze czy przyjadę motocyklem, czy też nie, ale byłaby to dobra okazja, żeby przyjemnie rozpocząć sezon :) Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 7 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2005 AdamS, na samym początku sie zadeklarowałem że bedę, to bedę, ale kto zagląda na 2-3 stronę? Faktycznie, ostatnio rzadko tu wpadałem, bo troche podróżuję, ale ten topic śledzę przy każdej okazji :) Ustalcie wreszcie ostatecznie ten termin, bo sobie do niego musze dopasować inne sprawy (wesela, pogrzeby, egzaminy, szkoły, pracę i co tam komu wypada). Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 7 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2005 nieee tylko mi tego nie róbcie ja nie bede mógł byc 16-tego :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 8 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 Nikt Ci nie będzie wołał "Kto nie pije niech spierd..a" Łłłłeeeee to NIE JADĘ :twisted: ja cały rok czekam na to espeszjaly zawołanie szapteru Południe. Jak go nie będzie to nie liczcie na izolator :) Mi pasuje 16 - może do tej pory będzie już troszkę cieplej i co ważne SUSZEJ :) choc pewnie w Szklarskiej jeszcze będzie leżało sporo białego.Zapowiada się że 96robert też się pojawi (oby oby) - jest w plecy całe zeszłoroczne Rzyki, największy pechowiec zeszłego roku, przyjechał tylko na pół godzinki, teraz chce nadrobić, a i oglądać będzie co - w zeszłym roku zmienił Royala na V-Maxa :) Wicher - na moto czy bez wbijaj się na 4um'ową imprezkę - dla tych chwil warto żyć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 8 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 Wicher no nie mienknij... nieprawda że gwałcimy panny młode :) Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 8 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 Wiem wiem, same się Wam oddają :) Jeszcze się zastanowię, narazie niczego nie moge sobie ani Wam obiecać :) Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 8 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 Ja w tym roku tez sie zjawie na 100%, od pogody bedzie zalezalo czym , nie chce ryzykowac zbytnio na poczatku sezonu. Tylko zdecydujcie sie na termin :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amazonka Opublikowano 8 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 Hej! To sie niezły zlot zjeb** szykuje :) W zeszłym roku zawaliłam i nie przyjechałam, ale w tym się to nie powtórzy :twisted: Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 8 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 To w ankiecie bralo narazie 10 osob plus my z tyba to 12 ludziskow , a zapisane 7 stron kto to przyjedzie .... dupe dajecie :) narazie prowadzi 16 zakonczymy ankiete i klama zapada:)ew pretencje --> patrz niebo :) Quadman wal spokojnie w tym roku dresow niewpuszczamy :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyex Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 HejMi niestety nie pasuje 16 ale oczywiście jak się da to przyskoczę. Ale 16 to będzie duży problem. Więc nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 Czolem! Ooo, witam Rybniczanina :D.Coraz nas tu wiecej, co mnie ogromnie cieszy :D. Mi to w sumie lotto, ktory termin, wiec nie bralem udzialu w ankiecie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 Pogodynko z Mysłowic jak tam się zapowiada 16ty kwietnia :?: 8) Krasnal dzwoń do Quada niech już szykuje wolny weekend od piatku do srody co by od poniedzialku juz mogl trzezwiec... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi