ptasiorr Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Witam! pisze też tutaj bo zależy mi na szybkiej odpowiedzi! Potrzebuje cięgno gazu(linke gazu) do Yamahy DT 80 lc2 53v 95r.Gdzie takie cos moge dostać/zamówić?- jakies namiary albo moze ktos moze kupic lub sprzedać notworthy.gifProszę o pomoc notworthy.gif (podobno da sie jakos dorobic?!:| wytłumaczcie,albo zrobcie ja kupie;p)Piszcie tutaj albo GG: 5847448 czekam buttrock.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 ale cala czy taka do dozwnika? czy jaka? Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baro Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Witam! pisze też tutaj bo zależy mi na szybkiej odpowiedzi! Potrzebuje cięgno gazu(linke gazu) do Yamahy DT 80 lc2 53v 95r.Gdzie takie cos moge dostać/zamówić?- jakies namiary albo moze ktos moze kupic lub sprzedać notworthy.gifProszę o pomoc notworthy.gif (podobno da sie jakos dorobic?!:| wytłumaczcie,albo zrobcie ja kupie;p)Piszcie tutaj albo GG: 5847448 czekam buttrock.gifbyło gdzieś w temacie gdzie w krakowie linki dorabiają np kumpel dorobił do lc2 od komarka linke :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiorr Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Linka mi jest potrzebna do połączenia rolgazu z gaźnikiem! -bo dozownik i tak odłączyłem :)Popytajcie-ja zaczynam zwalkowac te kilkaset milionow stron o Dt ale ciemno to widze:/ P.S.jakis patent by sie na to przydal! Jak nic nie wymyslicie to biore sie za doswiadczenia w moim laboratorium(garażu :) )pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zrób tak jak ja zrobiłem, idź do sklepu rowerowego kup linke ona ma tylko jeden łebek włóż go do rączki linke wpuść w pancerz później utnij ją do takiej długości żeby było ok. Weź lutownice nalutuj na końcu taki malutki łebek żeby się trzymało w przepustnicy i będzie ok. Ja tak zrobiłem z linką od sprzęgła i trzyma bez zarzutu, dałem za tą linke 2,80zł i śmigam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo98 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 elo, mam pytanie czy jak założe gaznik od dt 125 tuning do dt 80 to bede musial zmieniac dysze na mniejsza? jesli tak to czy bedzie sie on roznil od gaznika 80 z taka sama dysza co ten 125 z mniejsza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 (edytowane) Linka mi jest potrzebna do połączenia rolgazu z gaźnikiem! -bo dozownik i tak odłączyłem mrugacz.gifPopytajcie-ja zaczynam zwalkowac te kilkaset milionow stron o Dt ale ciemno to widze:/ P.S.jakis patent by sie na to przydal! Jak nic nie wymyslicie to biore sie za doswiadczenia w moim laboratorium(garażu bigrazz.gif )pozdroZrobilbym ta samo jak Damiano z jednym wyjatkiem. Zamiast lutowac na koncu jakis bolec uzylbym czegos takiego:http://img84.imageshack.us/img84/3829/aah0.jpgSory za rysneczek ;)Sam mam tak puszczona linke od gazu w mojej DR i jakos smiga :D POZDRO Edytowane 25 Grudnia 2006 przez Soku11 Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiorr Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Soku11 zajebisty sposób;) A taśróbeczka z tym czymś to jest takie cosik od prądu:>?? To z lutownicą odpada bop nie mam kwasowej:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 No no moze byc to cos od pradu ;] Ja wlasnie takiego uzywam :P POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Niewiem co to za lutownica kwasowa, ale niejestem pewny czy są takie małe te śrubeczki i czy to sie zmieści w przepustnicy z tym lutowaniem to potrzebna jest najzwyklejsza lutownica i kawałek cyny żeby samą tą cyne nalutować na linke i możesz sobie nalutować wiecej lub mniej żeby idealnie pasowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 ptasior pisałem ci już na gg ze takie to (hehe) co sokół nam pokazał można wymątować z przełącznika świateł z rometa :) nastepnie wrecic linkę i na szlifierce obrobić i jest git :) cena takiej linki to wyjdzie koło 5zł ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiorr Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Niewiem co to za lutownica kwasowa, ale niejestem pewny czy są takie małe te śrubeczki i czy to sie zmieści w przepustnicy z tym lutowaniem to potrzebna jest najzwyklejsza lutownica i kawałek cyny żeby samą tą cyne nalutować na linke i możesz sobie nalutować wiecej lub mniej żeby idealnie pasowało.Ehhh...przecież zwykłą cyna z elektrycznej transformatorowej lutownicy nie wytrzyma! ;) :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Jak to nie wytrzyma ja mam tak zrobioną linke sprzęgła i tam jest dużo większa siła a trzyma, nigdy mi nie puściło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urban Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Jak to nie wytrzyma ja mam tak zrobioną linke sprzęgła i tam jest dużo większa siła a trzyma, nigdy mi nie puściło. Daj mu spokój Damiano hehe, chłopak ma dopiero 15 lat:D skąd może wiedzieć że cyna jak przejdzie przez lutownicę to twardnieje :buttrock: :) (taki żarcik bez urazy proszę) A do tematu, to zrobiłbym tak jak mówi Soku, a tą śrubeczkę małą można jak pisał Nitro wziąć z jakiegoś przełącznika, lub cuś, dużo części ma takie śrubeczki. Pozdrawiam i wszystkiego dobrego po świętach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 ale panowie po co tyle problemu ? sa takie bębenki, podobne do tego rysunku Soku11, przeznaczone do linek ktorym urwaly sie te "cypelki" na koncu ... nie pamietam gdzie mozna to kupic ale sam posiadam takich kilka ... koszt to moze byc z 2 zl ... moze na gieldzie samochodowej ? mialem taki patent w moim simsonie :notworthy:Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi