Nitro Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Mi nie łapała to pod kosz sprzegłowy dotoczyłem taką podkładke która odsadzała kosz i wszystko działało dobrze.Zrobiłem tak ponieważ wałek i połksiezyc był dobrey a jednak cos niedziałąło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Sluchaj baro, jak wroce do domu od kuzyna to sciagne poklrywe od sprzegla i zobacze jak to tam jest zamontowane ... mam nadzieje ze bez rozpolawiania silnika sie obejdzie bo nie mam na to ochoty... i przeloze moj dobry walek bo ten w nowym silniku byl opatrzony "Wiejskim patentem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baro Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 byłbym wdzięczny gdybyś fotę zrobił tego wszystkiego jak jest wałek kopnika po zdjeciu pokrywy umocowany :banghead: coś mi się wydaje ze muszę znów sprzegło ściągać :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmatteuszz Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 zalozylem tą opone. przyczepna jak cholera nie da sie ślizgac na niej nawet na mokrej trawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo98 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 siema, mam pytanie...chce kupić gażnik do dt 80 podobno tuningowy(używany) gość mowi że:"Srednica przepustnicy wynosi 23mm, od strony filtru 32mm.Gaznik ten zakladany byl na poj 125ccm i osiagal lepsze osiagi niz orginal". Czy to prawda że to tuning??i czy bedzie pasował do dt 80??niestety nie podał rozmiaru dyszy:( P.S. Chce go założyć ze względu na cylinder 110ccm Malossi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmatteuszz Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 mysle ze lepszym rozwiazaniem jest kupno gaznika od dt 125 bodajrze 28mm gardziel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 niestety zdjecia cyfrowka zrobie jutro ... bo dzisiaj juz nie mam ochoty ... a dopiero przed 40 minutami przyjecha;lem do domu takze juz mi sie nawet niechce bo pozno ...Mam tylko nadzieje ze nie jest tak ze walek wyjdzie a tam tryby w silniku pospadaja itp ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Witam,Jestem tu kompletnie nowy alep otrzebuje szybkiej pomocy.Mam od ponad roku dt 125x i teraz na gwiazdke oddaje go bratu ale potrzebuje jakis wydech bo oryginal juz sie przepalil i przydalby sie nowy.Wiecie gdzie mozna dostac? jakies kontakty stron itp bardzo mile widziane. Z gory dzieki za odp ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 (edytowane) mysle ze lepszym rozwiazaniem jest kupno gaznika od dt 125 bodajrze 28mm gardziel Z doświadczenie na własnej Dt 110 wiem że jest za duży. Trzeba by zmieniać dysze.24mm z odpowiednimi dyszami byłoby idealne. Witam,Jestem tu kompletnie nowy alep otrzebuje szybkiej pomocy.Mam od ponad roku dt 125x i teraz na gwiazdke oddaje go bratu ale potrzebuje jakis wydech bo oryginal juz sie przepalil i przydalby sie nowy.Wiecie gdzie mozna dostac? jakies kontakty stron itp bardzo mile widziane. Z gory dzieki za odp Jak to sie stało że w max 2 letnim motocyklu przepalił się wydech? http://www.tlumiki.pl/index.php?cPath=4_3940_4033_4038 985 komplet: dyfuzor + końcówka renomowanej firmy gianelli. Podnosi osiągi i poprawia brzmienie Edytowane 11 Grudnia 2006 przez EnduroMax Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebav Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Czy w dt 80 lc2 jest jakas regulacja przedniego zawieszenia?? Bo dla mnie to ono jest za miekkie i sie zastanawiam czy da sie coś zrobic bez zmiany oleju alo spreżyn?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Czy w dt 80 lc2 jest jakas regulacja przedniego zawieszenia?? Bo dla mnie to ono jest za miekkie i sie zastanawiam czy da sie coś zrobic bez zmiany oleju alo spreżyn??Przecież Dtki to przeważnie nie mają takiego miekkiego zawieszenia jak ja miałem dt to było sam raz a u ciebie możę w przednim zawieszeniu nie ma oleju sprawdz a jesli jest to kapnij wiecej i wtedy bedzie troche twardszy9tępszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 (edytowane) Sebav no ja tak samo mialem robilem to w wakacje to tylko sciagnolem sprzeglo i tam jest pol ksiezyc od kopki. Polksiezyc przenosci naped na zebatke i z zebatki na kosz i w tej zebatce jest tuleja z brozu ja tuleje wybilem, wytoczylem nowa wbilem skrecilem wszysto i chodzi wiec u Ciebie tez to bedzie na pewno no dla mnie zawieszenie w dt jest roche za twarde 70kg waze przod jest ok ale tyl musze troche popuscic no wyglada na to ze albo nei masz oleju i sa wyjechane sprezyny rozbierz zobacz i wlej gestszy olej to napewno pomorze jesli nie masz wyjechanych sprezyn Edytowane 11 Grudnia 2006 przez pikus91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyhoo Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Apropos, gdzie można dostać sprężyny do DT? Czy można od czegoś dopasować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damek0007 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 siemanko;) ma ktoś na sprzedaż jakis sportowy tłumik do dt125r ? najlepiej kompletny. Lub sam dyfuzor albo koncowke. a i czy jak rozetne dofuzor i wywale wszystko z niego to coś da?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Oczywiście,że da! Już wiele razy było pisane. Nie będzie hamowało spalin i moto będzie się żwawiej i lepiej wkręcało :D Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi