xkarlx Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 to daj mi kase na cos mocniejszego myslisz ze bym nie chcial podstawowy problem to kasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 Nie kazdy jest takim szczęsciarzem jak ENDURO żeby śmigać CR-ką. Mam ten sam problem. Jednak w przyszłym sezonie szykuje sie dobra kasa i KTM EXC 125 2000-2003 YO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 Nie kazdy jest takim szczęsciarzem jak ENDURO żeby śmigać CR-ką. Mam ten sam problem. Jednak w przyszłym sezonie szykuje sie dobra kasa i KTM EXC 125 2000-2003 YO. To że ENDURO ma CR nie oznacza że ma szczęscie, bo nie dostał jej od tatusia tylko musiał sam pokombinować żeby siano skołować, to wszystko się tak tylko wydaje, wiem bo mi też takie rzeczy wmawiano, jeśli sie ma łeb na karku to można szczeble pojemności i mocy pokonywać bardzo szybko, kasa nie jest przeszkodą tylko trzeba tak myśleć żeby zawsze cos zarobić a nie stracić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 Nie chodziło mi o to że jest szczęściarzem bo dostał moto od tatusia tylko że CR to bardzo fajny sprzęt i nie każdego na nią stać. P.S zgadzam się że pieniądze nie są przeszkodą. Wystarczy łeb na karku i można zrobić ładną kaske. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkarlx Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 w kazdym badz razie ktos zna odpowiedz na moje pytanka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 kup silnik od dt80 :) http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 xkarlx najlepiej sprzedaj dt50 i kup dt80 bo tuning wyjdzie duzo a moc itak nie ta samaDt50r po tuningu bedzie mocniejsza od Dt80 i lzejsza :) xkarlx - sprobuj zadzwonic do Yamahy z pytaniem o blokady w DT50. Ja obstawiam ze tam cos z modulem jest i napewno w dyfuzorze cos siedzikasa nie jest przeszkodą tylko trzeba tak myśleć żeby zawsze cos zarobić a nie stracić.Nic dodac nic ujac. To jest klucz do sukcesu. Jakbym tak nie myslal to bym smigal teraz pewnie jawką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 ja jak potrzebowalem kasse to sprzedawalem co mialem komorke (zmienilem na taka zeby tylko szlo zadzownic odebrac rozmowe na niektorych z smsami juz byl problem ;) ) Co nie potrzebne to zaraz sprzedac :) gdzies popracowac sprzedac jakis zlom u dziadka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkarlx Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 wlasnei tak mysle ze wsadze gaznik nowy modul zrobilem dzisiaj (chyba) wg http://www.dt80.go.pl/blokady.html tego co tam jest napisane to jest zrobione koncowki nie mam ale cos mi nie pasuje ten dyfuzor niby widac spawy na nim ale brak tego metalicznego dzwieku zreszta enduroguymozna sie z toba jakos umowic bys rzucil okiem na to i owo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 To że ENDURO ma CR nie oznacza że ma szczęscie, bo nie dostał jej od tatusia tylko musiał sam pokombinować żeby siano skołować, to wszystko się tak tylko wydaje, wiem bo mi też takie rzeczy wmawiano, jeśli sie ma łeb na karku to można szczeble pojemności i mocy pokonywać bardzo szybko, kasa nie jest przeszkodą tylko trzeba tak myśleć żeby zawsze cos zarobić a nie stracić. :P :notworthy:Pzdr dla Endurasa .Nawet nie zdajecie sobie sprawe jak uzbierałem na tą Cr 125.Posprzedawałem wszytskie niepotrzebne mi rzeczy.Sprzedałem 2 DT 80 z '93.Sprzedałem nawet tacie kolarke(rower) bez jego wiedzy :-D :mrgreen: za 300zł :P .Poweim jedno jak dążysz do celu to prędzej czy później osiągniesz go.Pzdr Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 wlasnei tak mysle ze wsadze gaznik nowy modul zrobilem dzisiaj (chyba) wg http://www.dt80.go.pl/blokady.html tego co tam jest napisane to jest zrobione koncowki nie mam ale cos mi nie pasuje ten dyfuzor niby widac spawy na nim ale brak tego metalicznego dzwieku zreszta enduroguymozna sie z toba jakos umowic bys rzucil okiem na to i owo?Oj kolego chyba spartoliles modul bo Dt50 i dt80 to 2 rozne motocykle!!!! A ktory to rocznik Dt'tki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkarlx Opublikowano 4 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 94 ale modulik tak samo wygladal i jezdzi chyba nawet troche lepiej pukalem w dyfuzor i jednak chyba cos tram jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Ok, ja nie chce zaklaadac nowego tematu wiec wypowiem sie tutaj...TAk wiec oprocz wr mam jeszcze dt 125r zablokowana...I mam pytanie jak ona powinna chodzic w porownaniu do np. 50 odblokownych albo takich 9KM... bo ta moja super z zewnatrz ale chodzi tragicznie... jedyny motor jaki mi nie odstaje to jakis stray skuter aprilii...Tak wiec o czym to moze swiadzyc... Poniewa moim zdaniem mimo ze jest zablokowana to powinna jakos isc bo to 125 !! Co mam robic ? remont ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 5 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Jedziesz na zaciągnietym ręcznym :mrgreen: a tak na powage to mysle (oczywiscie moje skromne zdanko 8) ) ze jak wyrypiesz wszystko z tłumika,moduł i jakies tam pierdolu i nie bedzie jeszcze szła tak jak nalezy to chyba remont sie kłania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 pusty dyfuzor, wydech gianelli i tylko to ze on sie kreci do 7 tys tylko bo jest blokada chbya go rozbiore i sie sam dowiem :P uszczelki kupie nowe ale bede wiedzial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi