Gość Anonymous Opublikowano 11 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2005 Napisze to co dawno juz ktos powinien napisac.Wiesz Synu Byka-krzyczysz tak samo jak Romek Giertych,moze jednak to Twoje poparcie dla LPRu jest czyms uzasadnione :lol: Nie wiem jaki masz przebieg w tej swojej super extra Yamasze ze wlewasz olej i po ilus tam tysiacach wyglada jak nowy?W moim motocyklu przy zmianie oleju po 10 tys przebiegu(a olej mial wtedy ok 4 tys) olej byl czarny-pewnie silnik jest juz w fatalnej kondycji i musze go zmienic :lol: Pewnie paliwo tez ulega recyclingowi i mozesz je uzywac kilkukrotnie :)Nie wiem za kogo uchodzisz ,ale podwazasz pewne fakty zgodne(jak zauwazyles) dla wszystkich znanych i cenionych na 4um mechanikow.No chyba ze tak jak Twoj idol Romek widzisz swiat po swojemu i masz na niego wlasny sposob... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 11 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2005 He he he, a może jak Syn Byka spuszcza ten olej, to ma założone takie okulary z żółtymi soczewkami. No to wtedy się nie dziwię,że ten olej wygląda jak nowy:DA może to olej Kujawski z pierwszego tłoczenia??:) Wydaje mi się,że na temat tego oleju, który BULLSON spuszcza z silnika, trzeba napisać osobną publikację, żeby wszyscy niewierni uwierzyli, bo tak to dalsza dyskusja nie ma sensu:D Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 11 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2005 To jest ostatni mój post w tym temacie. NIe bede tu zagladał bo szkoda sie denerwowac. Pisanie w tym temacie nie ma sensu. Wydaje sie komus ze jest góry i nie moze byc innych opinii niz jego. Jak bede zmieniał olej to skombinuje kamere i wszystko nagram dla niedowiarków :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 11 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2005 Napisze to co dawno juz ktos powinien napisac.Wiesz Synu Byka-krzyczysz tak samo jak Romek Giertych' date='moze jednak to Twoje poparcie dla LPRu jest czyms uzasadnione :lol: Nie wiem jaki masz przebieg w tej swojej super extra Yamasze ze wlewasz olej i po ilus tam tysiacach wyglada jak nowy?W moim motocyklu przy zmianie oleju po 10 tys przebiegu(a olej mial wtedy ok 4 tys) olej byl czarny-pewnie silnik jest juz w fatalnej kondycji i musze go zmienic :lol: Pewnie paliwo tez ulega recyclingowi i mozesz je uzywac kilkukrotnie :)Nie wiem za kogo uchodzisz ,ale podwazasz pewne fakty zgodne(jak zauwazyles) dla wszystkich znanych i cenionych na 4um mechanikow.No chyba ze tak jak Twoj idol Romek widzisz swiat po swojemu i masz na niego wlasny sposob...[/quote']Czep sie tramwaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Idaho Opublikowano 11 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2005 Ejjj... a gdzie jakaś riposta na mojego posta?:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 11 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2005 A którego? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Idaho Opublikowano 11 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2005 Bullson, już pojechał tramwajem aby nie pobrudzic oleju, wiec niebędzie odpowiedzi... o którą go pytałem w ostatnim poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 11 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2005 Ejjj... a gdzie jakaś riposta na mojego posta?:)))na głupie pytania sie nie odpowiada. Nie wiem jak cie nazwac (nie bede pisał bo na tym forum nie wszytstkie wyrazy sa dopuszcone), ale jesli umiesz czytac to wiesz, ze robie wiecej km w sezonie niz przecietny polski motocyklista. A na swoim motocyklu ostatni raz jezdzilem wczoraj.Spadówa kolego i czep sie tramwaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 11 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2005 W takim razie proponuje zamknac tą dyskusje i poczekac na fotki(film). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 11 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2005 Spoko, ja mam kilka motocykli do roboty w najbliższych dniach, nie omieszkam zrobić fot wraz z podaniem marki, przebiegu oleju i motocykla. Oby tylko mi ktoś pomógł wrzucić to na jakiś serwer, żeby umieścić foty - będę wdzęczny za pomoc :-). Szkoda że disiaj nie zrobiłem foty, bo zlewałem Castrola Actevo z po przebiegu 6000 km z całkiem zdrowego motocykla. Oczywiście kolor czarny :-). Pozdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 11 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2005 Ile razy pojawi sie temat "olejowy" na forum , tyle razy zaczyna się kłótnia.Jak widac olej to poprostu "śliska sprawa" :lol: Przed wlaniem oleju "samochodowego" TOTAL 7000 10W40 (mam go gratis) powstrzymuje mnie tylko i wyłacznie obawa czy nie dojdzie do zerwania filmu olejowego przy wysokich predkościach obrotowych rzędu 10.000/min. Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 11 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2005 O to Avalon to bym się nie martwił :-). Pozdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 11 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2005 Spoko' date=' ja mam kilka motocykli do roboty w najbliższych dniach, nie omieszkam zrobić fot wraz z podaniem marki, przebiegu oleju i motocykla. Oby tylko mi ktoś pomógł wrzucić to na jakiś serwer, żeby umieścić foty - będę wdzęczny za pomoc :-). Szkoda że disiaj nie zrobiłem foty, bo zlewałem Castrola Actevo z po przebiegu 6000 km z całkiem zdrowego motocykla. Oczywiście kolor czarny :-). Pozdro, Pawel[/quote']To ze beda czarne to wierze bez fotek, ja z aut jak i nawet MZ (skrzynia biegów) tez spuszczam czarny, ale nie z Yamahay.Tez zapodam dokumentacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Idaho Opublikowano 11 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2005 A to dziwne... powiedz mi Bullson dlaczego nawet w twojej MZ (gdzie skrzynia jest oddzielnie) olej jest czarny, a w XTZ żółty? Wątpię aby była to wina marki, mialem wiele Yamah, a z każdej schodził czarny olej. Gwarantuje ci, że były one w naprawde dobrym stanie, a pomimo tego olej był czarny... z niecierpliwością czekam na udokumentowanie wymiany oleju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 11 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zonk 8O 8) ! Jak na złość mam też XTZ 750 92 (akurat się tak złożyło) więc zobaczymy.Olej nie ma nawet 6000 km, klient chce go poprostu wymienić przed sezonem. Pozdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi