IG?A Opublikowano 12 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2005 ja od czterech dni latam.... zrobiłem już ok 400km na nowy sezon... fajnie tylko że slisko jeszcze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NefryT Opublikowano 15 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2005 Ja nie zapomne jak w 2003 przerzucilem sie z mz 150 na cbrke 400RR kupilem ja we wrzesniu i pojezdzilem tylko 1 m-c potem garazowanie a w grudniu jak tylko z asfaltu znikl snieg wyskoczylem ale byl mroz wiec jak przy 120km/h poczulem uslizg tylu zrezygnowalem z wchodzenia w zakrety :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 17 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2005 WitamW sobotę przewietrzyłem Kawe, tylko 40 km. Wrażenia po przestoju niesamowite :lol: :D , oby cały sezon był taki :D Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczes Opublikowano 19 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2005 sobota 8 stycznia i tez nie dalem rady akumulator pod pache i mialo byc przewietrzenie a skonczylo sie na 400km co tu duzo pisac WYJEBA.Widzialem paru motomaniakow na trasie lublin - wawa i oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 19 Stycznia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2005 od polowy stycznia ma przyjsc prawdziwa zima, wiec jeszcze 2 tygodnie, a poniewaz jesien sie przedluza to sklaniam sie aby te wypady zaliczyc do zeszlego sezonu a 2005 uznac jeszcze za nieotwarty - dopiero po 20 01.05 taaaa Górale tak mówią :lol: Wyszło że MichałKaczmar to chiba góral bo miał racje :lol: - w każdymj razie u mnie na zewnątrz pi*dzi że strach :D pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalmen3 Opublikowano 19 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2005 Pizdzi to malo powiedziane :? Poznan tonie w sniegu!!! :cry:W dodatku na ICM nie zapowiadaja poprawy :D Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 19 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2005 Śłąsk rownież zasypany. W Zabrzu całkiem fajna porcyjka śniegu spadła. Później idę lepić bałwana:)Jednak przepowiednie się sprawdziły;) Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 19 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2005 a polnocny wschod czystyyyy, tylko pizdzi ostro i jest mroz ;| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterDD Opublikowano 19 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2005 W 3miescie tez pelno sniegu, niestety :-/Ale niech sie wypada teraz niz w lipcu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziur Opublikowano 25 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2005 Panowie łamiecie sie gasienice zamiast opon i dawaj po sniegu. Osobiscie w tym roku jeszcze nie jezdzilem i dopoki nie bedzie z 10C na dworze olewam motoryne. Odpale se czasami suszare posucham jak buczy a potem ogladam motogp z 2003 i 2004r. Ale jak ktos lubi zpizgac to dawaj na moto, ja tam wole zimą pojezdzic na malzonce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2005 Czolem! U mnie tez kila. Snigu po uszy, a motorek marznie w garazu...Zastanawiam sie, czy nie skoczyc go odpalic, bo stoi juz tak biedaczek z dwa tygodnie...Ale fakt, niech sypie teraz, a w marcu ma byc +10 stopni!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi