ucio Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Do naklejek dorzucam plakaty informujące o rozpoczęciu sezonu w Częstochowie, ale nie te w werskji "maryjnej", tylko te dotyczące imprezy dwudniowej. Weźcie se gumki-recepturki, bo ja mam je w dużej kopercie, a jak będziecie se chcieli w rurke zwinąć, to czymś ją trzeba przyłapać. Do zobaczenia o 21. P.S. ... i żadnych motórów, uszanujcie ból kolegi w ałcie... :icon_mrgreen: P.P.S. Opowiem wam wieczorem anegdotkę o motocykliście, który o mały włos nie stracił dzisiaj jaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 (edytowane) kkuuurde ale ja chcialem motoukieeeem :icon_mrgreen: a plakat jakiego formatu? do plecaka wejdzie czy nie bardzO? to w koncu 21 czy 21.30???? Edytowane 4 Marca 2008 przez Truemaker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 trumajker, wejdzie co do plecaka, jeadź motórem, noooo;; pożdro Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucio Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Plakat nieduży, format A3, ale jak masz plecak, to w rurkie i da radę.Jak saska wyrobi na 21, to ok, niech będzie tak, jak w wersji początkowej. Zresztą i tak chyba chwilę pogadamy, więc każdy zdąży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 ja nie biorę na siebie żadnej odpowiedzialności. tuż przed 21 kończę pracę. w ile dojadę to tak bede, 21, ew 21 z hakiem pozdro trolle Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaVeWroc Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 ja nie biorę na siebie żadnej odpowiedzialności. tuż przed 21 kończę pracę. w ile dojadę to tak bede, 21, ew 21 z hakiem pozdro trolle Zjem i wychodze. Nie ma lipy. Moto dzisiaj musi być.Jest sucho.21:00-21:30- bede Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 ......Weźcie se gumki-recepturki...... kurde, byłem w kilku aptekach, pytałem o gumki. Mają Unimil, mają durexy i jakeś tajwańskie. O recepturkach nikt nie słysszał, co to za firma? :icon_mrgreen::D:D pozdo trole Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit22 Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Dzięki chłopaki za spotkanie i trzymać za mnie kciuki :) Do zobaczyska za ok 2mc :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ImperatoR Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Tiaaaaaa... Można bylo sie tego spodziewac... Była nas tam caaaaaaaaaaaaaaaałaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kupa... Szacunek dla tych, którzy się pojawili :banghead: :banghead: :icon_exclaim: PiS! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Ja nie moglem dluzej zostac bo dziewczyna czekala :wink: i tu lepiej sie nie spozniac za bardzo :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 dzięki, ucio, za naklejki. żeby cztery godziny stać i pie**olić farmazony, to tzreba być nami. pozdro251 Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubulek Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Witam. Dopiero co przywitałem się na forum i od razu mam pytanie do Ucia. Gdzie mogę się w piątek zameldować do Ciebie po nalepki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Ja niestety wczoraj nie mogłem się zjawić. Ucio, kiedy i gdzie można się zjawić po naklejki i plakat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucio Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 No dobra, podejście nr 2.Solny jest ok, podajcie tylko dzień i godzinę (od 18.30 w górę) spotkania. ucio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubulek Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Jutro jestem w Bydgoszczy, a w piątek mam gości o 18, jesli nie macie więc nic przeciwko może zaproponuję sobotę? Nie wiem jednak czy to dla Was dobry termin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi