kondorio Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 siema ludziska, jeszcze musze przeg;lad zrobic,tlumaczenia,rejestracja i latanko :icon_rolleyes: :icon_rolleyes: :icon_rolleyes: Dwu suw powinien się ścigać z dwu suwem ergo Etka powinna się ścigać z trabantem nie golfem :banghead: :rolleyes: kiedy na browara idziemy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
van_han Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 ok to ja proponuje browar w piatek w "od zmierzchu do switu", a potem w niedziele jakis wypadzik po okolicy. Kto sie pisze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit22 Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Niedziela lepsza od soboty, przynajmniej dla mnie :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucio Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 No to jedziemy w niedzielę. ucio P.S. Pewnie spadnie śnieg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raio Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Browar w piątek to dobry pomysł:lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Ja na weekend też się piszę. Czekam na propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 no to w piątek chlejemy, w niedziele latamy Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur-GS500E Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 kurcze postaram sie coś ,wymyslic moze sie uda zabrać z wami w niedzile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ImperatoR Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 (edytowane) Reaktywuję się! W niedzielę zaliczyłem pierwsze latanko - i ja sezon uważam za otwarty :-) saska251 - on (sezon) sam, raz na jakiś czas, się zamyka - taki lajf... :banghead: Najbliższa niedziela - bardzo kusząco brzmi, ale skłaniałbym się ku wcześniejszej dacie (o ile pogoda pozwoli...). Pozdrawiam WROCłAWIAKÓW i Wa-wiaków też (na szczęście się nawrócili i okazali szacunek jedynemu słusznemu, najpiękniejszemu miastu Najaśniejszej III RP) Edytowane 6 Lutego 2008 przez ImperatoR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit22 Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Witam nowego Bandita :banghead: Do zobaczyska w niedziele mam nadziej, ze pogoda dopisze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudłaty Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Saska zapomniałeś o urodzinach Cevki w sobote??:) W Zmierzchu??:icon_mrgreen: Cytuj http://www.motozloty.com Informacje o zlotach motocyklowych https://www.facebook.com/motozloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Pozdrawiam WROCłAWIAKÓW i Wa-wiaków też (na szczęście się nawrócili i okazali szacunek jedynemu słusznemu, najpiękniejszemu miastu Najaśniejszej III RP) imperator.....jedno słowo na temat mojej ukochanej Wawy i zbrzydną ci przejażdżki po mieście :) pozdro Saska zapomniałeś o urodzinach Cevki w sobote??;) W Zmierzchu??;) faktycznie zapomniałem....czyli w piątek chlejemy, w sobotę chlejemy, w niedzielę latamy pozdr Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raio Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Trza zbierać siły na piątek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 a propos, w zmierzchu chlejemy??trza by zarezerwować stolika jakiegoś ;) pozdro Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit22 Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Mnie udało sie poskładać maszynkę do kupy i mogę latac.. niedziela, sobota byle pogoda dopisała. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi