krasnal Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 nie ma czegos takiego jak przegladu po 50tysiakach... Tak nie do końca z tym przeglądem.W Virówkach jest zalecane żeby co 50 tys km wymienić łańcuszek rozrządu + pierścienie, i chyba o to chodziło _dono_ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 faktycznie wydechy masz skierowane do dołu, moeż uchwyt mocujący sie wykrzywił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_dono_ Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 z tymi wydechami to racja - ja podejrzewam, że po prostu jakiś ignorant pozwolił jej się przewrócić :biggrin: stan górnego baku też na to wskazuje...krasnal ma rację - chodziło mi o takie konkrety, z tym że zastanawiam się na ile jest to konieczne - tak wiem, jeśli chcę mieć niezawodną maszynę to powinienem to zrobić :biggrin: jakoś nikt nie zwrócił uwagi na jedno z pytań - jak to jest z tym dodawaniem gazu, gdy motorek jest na ssaniu?mogą się świece popsuć, czy nie?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 a po co chcesz dodawać gazu na ssaniu ????odpal maszynke niech pochodzi chwileczke na ssaniu bez dodawaniu gazu a potem wyłacz ssanie i w drogę :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unix Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Tak nie do końca z tym przeglądem.W Virówkach jest zalecane żeby co 50 tys km wymienić łańcuszek rozrządu + pierścienie, i chyba o to chodziło _dono_ :cool: shit, zabieram sie do roboty :P :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_dono_ Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 no to chyba też coś podziałam w tym kierunku - lepiej być w sumie pewnym sprzętu niż jeździć z dusza na ... kierownicy :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_dono_ Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 znalazłem coś takiego:======SERWIS/PRZEGLĄD VIRÓWKI====== czy tak to powinno wyglądać?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Priest666 Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 dono... podrzuciłem tą stronkę parę postów wyżej :D Tak powinno to wyglądać... Jest to zgodne z instrukcją obsługi motocykla Yamaha Virago 535 :D Pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_dono_ Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 uuups :) jak by to powiedzieli chłopaki z Kabaretu Moralnego Niepokoju - "ale ze mnie frajer-pompka" :flesje: proszę o wybaczenie diabelski kapłanie :buttrock: - tak się zapędziłem że nie zwróciłem uwagi...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustaw11 Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 czesc moja zona jezdzi 535 i jest ok ale dle faceta to raczej troszke maly ja smigalem MZ250 tropik i odrazu 2lata temu przesiadlem sie na virago 1100 tez sie troche balem ale dalem rade wiec polecam chociaz troszke wiekszy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Priest666 Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Po 3 latach to wiem :icon_mrgreen: Ale i tak moja 535 jest zaj...sta ... Nie mogę na nią narzekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lorenzo Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Yamaha Virago była moją Pierwszą Miłością :icon_razz: Super motocykl :icon_razz: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 znalazłem coś takiego:======SERWIS/PRZEGLĄD VIRÓWKI====== czy tak to powinno wyglądać?Nie wiem dlaczego zaznaczona tam jest tylko kontrola(!) oleju co 6000km :lalag: W oryginalnej instrukcji do 535 jest coś >takiego< , czyli konieczna wymiana co 6tys km :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unix Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 no, podobnie jak konieczna synchronizacja gaznikow i regulacja zaworow. filtr oleju tez konieczna wymiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Z tym olejem co 6000tys to chyba lekka przesada - wg. mnie te oleje które są teraz dostępne na rynku można spokojnie zmieniać co 10tys. lub przed zimą.POZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi