Hubert Opublikowano 30 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2004 A nie będzie to trochę niefortunny termin? Coś mi się obiło o uszy, że wtedy jest motobazar w Łodzi i pewnie parę osób zechce tam pojechać. Wydaje mi się, że tym bardziej termin jest OK. Weteran w Łodzi jest od rana, a spotkanie zacznie się o 17 - 18. Z Łodzi do Warszawy jedzie się 2 godziny. Oo 15.00 robi sie już ciemnawo, więc nikt raczej nie będzie tak długo na bajzlu siedział. Ustawienie spotkania w tym dniu może być pomocne osobom spoza Warszawy, które mogą dzięki temu połączyć w jedną wyprawę bazar i spotkanie.Tak sobie kombinuję...PozdrawiamHubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallutkii Opublikowano 30 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2004 witam!mysle ze to super pomysl.znam pare miejsc do ktorych warto sie wybrac i chetnie bym sie dopisal na te liste :P jesli nie jest za pozno.pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 5 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2005 Witam,Szczególy spotkania posłałem przed chwilą wszystkim na PW. Jakby ktoś z Grupy nie dostał, proszę o kontakt.PozdrawiamHubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 6 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2005 Czy ETZ 150 bedzie Wam bardzo przeszkadzala? Bo pomysł mi sie podoba Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 7 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2005 A ja ponanosiłem na mapy różne linie umocnień i bunkry :) Sylwester i parę innych wieczorów w plecy, żona się do mnie nie odzywa (jaka cisza..) :twisted: Greedo, przyłaź na spotkanie. Podesłałem Ci na PW namiary.PozdrawiamHubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 9 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2005 Teraz czekamy na suchy asfalt.No, może już 15-tego będzie suchy :mrgreen: . Jak będzie ładnie to odpalę potwora :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 9 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2005 dzieki za wieści, bedziem! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaju Opublikowano 14 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2005 Jakas cisza w tym temacie.Mam nadzieje ze wszytko aktualne nadal bo ja jutro zamierzam byc i mam nadzieje ze kogos spotkam.Pozdrawiam i do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 18 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2005 Witam!Podbudowany entuzjazmem po sobotnim spotkaniu i korzystając z możliwości już w niedzielę zrobiłem króciutki zwiad w okolicy Osowca. No, jest co oglądać. Imponujące części naziemne umocnień, podobno świetnie zachowana sama twierdza (na terenie JW, więc zwiadzanie tylko z przewodnikiem), ciekawie ukształtowany teren, bagna itp. Zwięzła notatka o historii na stronie http://webmedia.pl/witusk/osowiec.htmOj, będzie w czym wybierać, ale ja stawiam na Międzyrzecz! :D :DPozdrawiamMirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 18 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2005 Cześć,Do wszystkich zainteresowanych poszła na mail informacja o ustaleniach podjętych na spotkaniu.Ossowiec to jedna z większych twierdz w Polsce. Trzeba ją będzie odwiedzić, ale to jest wyprawa na dwa dni (czyli z noclegiem). Samo zwiedzanie twierdzy to ok. 4 godzin , a poza tym okoliczna przyroda jest cudowna, a i zabytków po drodze trochę się znajdzie, więc warto spędzić tam trochę czasu.Ale, co Międzyrzecz, to Międzyrzecz! W tym roku obowiązkowo!PozdrawiamHubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 18 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2005 http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=21762 Popatrzcie tutaj. Szybko załatwmy sprawę nazwy, wtedy będzuemy mieć uproszczoną komunikację w tym dziale. Pozdrawiam, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 19 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2005 Wpisuję się na listę ... sympatyków współpracujących :D :D Z przyjemnością będę z Wami jeździł ale na boga nie róbcie z tego organizacji z legitymacjami, obowiązkowymi zebraniami, składkami, niech to będzie zabawa.Co do nazwy to może coś bez granic terytorialnych i ... bez nazwy 8O :D bo nieważne jak się coś nazywa ważne jak się ma. Zresztą, wszyscy należymy :D już do klubu motocyklowego o nazwie Forum Motocyklistów. Zbycho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 19 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zbychu, witamy Cię na pokładzie.Nikt nie chce wprowadzać obowiązkowych zebrań, składek, legitymacji, etc. Jest to zabawa i taką ma pozostać.Nazwa jest potrzebna, jako, że wszystko ma swoją nazwę, a cały wysiłek nauki skupia się na nazywaniu pól nienazwanych :D Ma znaczenie operacyjne, ułatwia działania, porządkuje pewne sprawy, buduje wspólnotę. Hough!Jest nas, licząc z osobami spoza Warszawy, blisko 30 osób. To oznacza, że jesli w pełni puścimy sprawy na żywioł, to nic z tego nie wyjdzie. Pewne procedury muszą być, inaczej zaraz rozbijemy sie na grupki po 3-5 osób. Na razie nie jest to naszym celem. Założenie, które tkwi u źródeł inicjatywy jest takie, aby nie tylko sobie pojeździć, ale też obejrzeć ciekawe miejsca, zapoznać sie bliżej z nieznanymi powszechnie historiami. To wymaga pracy każdego z uczestników projektu, gdyż do każdej wyprawy trzeba się przygotować merytorycznie. Każdego chętnie witamy, ale zarazem chcemy uniknąć sytuacji, że część z nas poswięca swój czas dla dobra innych, a niektórzy korzystają wyłącznie z pracy kolegów. To by nie było fair. A spotkania są potrzebne, bo plany jakoś trzeba ustalić, a poza tym można wypić ze znajomymi piwo :D Na pomysł listy obecności jakoś nikt nie wpadł. Dzięki za podpowiedź :D Żartowałem :D Składek nie przewidujemy, ale z kosztami każdy liczyć się musi (noclegi, bilety, etc). PozdrawiamHubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 2 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2005 Tak sobie śledzę niniejszy wątek od dłuższego czasu i myślę, że chętnie bym z Wami pojeździł - takie przejażdżki na pewno mają większą wartość poznawczą niż nakręcanie kaemów "dookoła śmietnika". Sądzę, że wraz z nadejściem cieplejszych dni znajdzie się więcej chętnych, którzy zapadli w zimowy sen (także wirtualnie). Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 11 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgadzam sie z kolega Olsenem. Gratuluje pomyslu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi