ar2r Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Oto chodzi ze niema wielkopolski na spisieSa dwa miasta Pila i Wolsztyn ale regionu przypisanego tym miastom nie ma :) Sorry wlasnie sprawdzilem juz jest moze moja grzebanina tam to spowodowala :flesje: Nullek sie dopisywal do wielkopolski i to chyba spowodowalo przyspeiszenie :crossy: ale najwazniejsze ze ten regio juz jest i inni moga sie dopisywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Wlasnie nullek prosil aby sprawdzic jak potwierdzic dane no i wpisalem siebie jako wielkopolske a potem wrocilem do mojej prawdziwej lokalizacji i w tedy pojawila sie wielkopolska bo na poczatku niechcialo jej przyjac i pokazywalo jaKO NIEPOTWIERDZONA ALE JUZ JEST I TO NAJWAZNIEJSZE :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Wlasnie nullek prosil aby sprawdzic jak potwierdzic dane no i wpisalem siebie jako wielkopolske a potem wrocilem do mojej prawdziwej lokalizacji i w tedy pojawila sie wielkopolska bo na poczatku niechcialo jej przyjac i pokazywalo jaKO NIEPOTWIERDZONA ALE JUZ JEST I TO NAJWAZNIEJSZE :notworthy:Dokladnie - najwazniejsze, ze just jest :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nullek Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 (edytowane) witammacie racje panowie już jest , zrobiłem troche inaczej i wysłałem meila z moim nr vroc i danymi lokalizacjii chyba to było potrzebne mniejsza o to ważne że wielkopolska już tam jest a co za tym idzie będzie nas tam więcej mam nadzieje hehehe pozdro vn-nici :biggrin: witammacie racje panowie już jest , zrobiłem troche inaczej i wysłałem meila z moim nr vroc i danymi lokalizacjii chyba to było potrzebne mniejsza o to ważne że wielkopolska już tam jest a co za tym idzie będzie nas tam więcej mam nadzieje hehehe pozdro vn-nici :flesje: Edytowane 29 Stycznia 2007 przez nullek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sly69 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Hejka Vn-owcy!!Latka lecą, kilka tysięcy nakręciłem i nie powiem, nie źle się jeździ ale chyba zmienię na większy bo plecaczek chce jeździć i przydałoby się trochę mocy niżej. Pozdrawiam i do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elemeledudek Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Kłaniam sie nisko posiadaczom VNów. Zastanawiam sie nad zakupem czego takiego: Oferta na Allegro Co myśłicie o tej ofercie, i w ogóle co możecie mi poradzic . Czego sie wystrzegać i na co zwracać uwagę. Słyszałem też, że serwis tego motocykl jest dość drogi. Jakieś 4 łańcuszki rozrządu mi sie obiły o uszy. Jak te sprawy wygladają w praktyce. Jak na razie ujeżdźam EN 450 z 1985 i nie nazekam, wiec myśle że i nowsze Kawasaki nie powinno mnie zawieśc. Z gory dziekuję za odpowiedzi i wskazowki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 czesc VN-owcytez niedawno nabylem VN 800wiec trza sie tu wkupic :biggrin: :) pozdr 3m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 a myslisz , ze ze starymi druchami tak latwo sie rozstaniesz przemysl to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 :icon_razz: :icon_razz: :biggrin: zawsze na dwa fronty mozna :bigrazz: tu posiadacztam milosnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro36 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Witam wszystkich posiadaczy motorka Kawasaki VN 750!W naszym kraju istnieje znaczna grupa posiadaczy chooperka Kawasaki VN 750!. Proponuję, aby stworzyć klub uzykowników tego niewatpliwie sympatycznego motorka. Możemy stworzyc organizację, która będzie organizować zloty, pomagać sobie w utrzymaniu sprawności sprzetu, swiadczeniu sobie pomocy wzajemnej itd. Silna enklawą zamknięta sa właściciele Harley'ów. Nasza przyszła organizacja - w zalezności od głosów jej przyszłych członków może byc zarówno organizacja zamkniętą jak i tez otwartą. Prosze wszystkich zainteresowanych o wypowiedź, czy pomysł jest ciekawy, i czy znajdzie zwolenników. mamy na organizację cały sezon zimowy!:eek2: Pozdrawiam Witam >>>>Jeśli tylko czas pozwoli to z nieukrywaną przyjemnością >>>Vulcan >>> myślę że wszystkie moto z tej rodziny powinny znaleźć sie w tym klubie >>>> wspólne zloty ,imprezki a przedewszystkim pomoc w trudnych sprawach związanych z naszymi moto>>> POPIERAM Kłaniam sie nisko posiadaczom VNów. Zastanawiam sie nad zakupem czego takiego: Oferta na Allegro Co myśłicie o tej ofercie, i w ogóle co możecie mi poradzic . Czego sie wystrzegać i na co zwracać uwagę. Słyszałem też, że serwis tego motocykl jest dość drogi. Jakieś 4 łańcuszki rozrządu mi sie obiły o uszy. Jak te sprawy wygladają w praktyce. Jak na razie ujeżdźam EN 450 z 1985 i nie nazekam, wiec myśle że i nowsze Kawasaki nie powinno mnie zawieśc. Z gory dziekuję za odpowiedzi i wskazowki. Siemasz>>> Nie bojkaj nic bo nie taki diabeł straszny jak go malują >>> to w sumie prosty silnik i wcale nie ma z nim większych kłopotów >>> a łańcuszków nie wymienia się co miesiąc >>> mój ma 30000 mil i jeszcze nie wymieniałem i wcale ich nie słychać. Jeśli śmigasz Kawką to wiesz czego się po nich spodziewać . Ja tam lubię swój motorek a i ten z fotki jest całkiem przyzwoity ale sprawdź go dokładnie ( najlepiej do oglądania weź kogoś kto ma o tym pojęcie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 wiec moze mragowo, tam sie spotkamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryanek Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Kłaniam sie nisko posiadaczom VNów. Zastanawiam sie nad zakupem czego takiego: Oferta na Allegro Co myśłicie o tej ofercie, i w ogóle co możecie mi poradzic . Czego sie wystrzegać i na co zwracać uwagę. Słyszałem też, że serwis tego motocykl jest dość drogi. Jakieś 4 łańcuszki rozrządu mi sie obiły o uszy. Jak te sprawy wygladają w praktyce. Jak na razie ujeżdźam EN 450 z 1985 i nie nazekam, wiec myśle że i nowsze Kawasaki nie powinno mnie zawieśc. Z gory dziekuję za odpowiedzi i wskazowki. Witaj Odsyłam do moich wczesniejszych postów w tym temacie. Motorek jest OK. Jeździłem na nim ponad trzy lata. Przebieg tego egz. napewno jest wiekszy. Wszak od wyprodukowania mineło 13 lat! A jak się go ma, to chce sie na nim jeździć z uwagi na "ducha", którego reprezentuje. Jezeli nie jest to wersja dławiona (Niemcy), to jest czym pojechać. Jest wygodny w prowadzeniu. Sprawdź opony - szczególnie tylnią. Zużycie powodujące "kwadratowy" przekrój (jazda zachowawcza) powoduje pewna "nerwowość " w zakrętach. Silnik ma 68 km i to czuć. Ma cardan i ma cztery łańcuszki rozrządu. Sa dostępne ale drogie. Wymiana wymaga wyjęcia silnika. Zużyciu ulegaja także wałki (mniej więcej jedna wymiana na dwie - łańcuszków). Przebiegi do wymiany łańcuszków teoretycznie co 40 - 50 tys. ale zależy to też jak jeździsz. Ważne - jak będziesz oglądał moto, dobrze by było aby właściciel uruchomił go "na zimnym". Wszelkie dające się wysłyszeć stuki, szemrania silnika - po prawej stronie mogą wskazywać na zużycie łańcuszków. Ale z tej klasy motorów jest moim zdaniem Vulkan jednym z lepszych, gdyż łączy w sobie jej najlepsze cechy + sprawność silnika. Warto go tez "dozbroić" Pozdrawiam :biggrin: LAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elemeledudek Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Czyli jak wnosże nie taki diabeł straszny jak go malują. Powiedzcie mi jeszcze tylko, do ilu mozna takiego Vulkana rozkulac? Te 140 pójdzie?? Zakładając ,że będzie miał jeszcze spokojny zapas mocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 eee no 140 to bez problemu :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Właśnie stwierdziłem że 14letnie "vulcany" 15se potrafią pojechać 178km/h :buttrock: musiałem odreagować po robocie troszeczke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi