NiceTree Opublikowano 1 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2004 mam proste pytanie-czy do nowego motoroweru (lub motocykla)przy zakupie dodawane są oryginalne narzędzia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil.wwo Opublikowano 1 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2004 Zazwyczj coś tam zawsze dają, zależy od producenta.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 1 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2004 TO zależy od marki ale zawsze jakiś mniejszy lub wiekszy zestaw jest, w motocyklu BMW znajomego (ciekawe czy to dla tego że się częst psują ??? :mrgreen: :mrgreen: ) jest bardzo bogaty zestaw narzędzi ( łącznie z zestawem do naprawy przebitych opon) A sam się przekonałem że podstawowe narzędzia w motocyklu należy mieć. Przekonałem się o tym jak moja niepsująca sie honda odmówiła dalszej współpracy (jak sie pozniej okazało to było AKU). I gdyby nie koledzy z forum posiadający klucze w swoich maszynach to był musiał pchać moto przez kilka kilometrów do najbliższej stacji benzynowej. Od tego zdażenia zawsze mam przy sobie podstawowy zestaw narzedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 1 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2004 Ja w jednej DT miałem taki mały zestawik a był tam śrubokręt, klucz do świecy i klucze 10-12 i jeszcze jakiś. Na kżdym płaskim kluczu był ładny napis Yamaha :P ale były raczej kiepskiej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 2 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2004 Ja zawsze w schowku woze klucz do świec wraz z paroma innymi w komplecie + kombinerki(kranik mi czasami cieżko chodzi) + śrubokret + zapasową świece :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 2 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2004 Ja zawsze w schowku woze klucz do świec wraz z paroma innymi w komplecie + kombinerki(kranik mi czasami cieżko chodzi) + śrubokret + zapasową świece :P :P ehh... bols, nikogo nie obchodzi co wozisz w schowku, mozesz tam wozic nawet dmuchana lalę.Topic dot. tego co DAJA do nowego moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 6 Listopada 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2004 Do KTMa dodają zestaw kluczy, składający się z kilku elementów. Tym zestawem można rozebrać całego KTMa do zera (bez rozpoławiania silnika). Sprawdziliśmy, kolega rozłożył cały motocykl za pomocą tego zestawu. Narzędzia są bardzo wytrzymałe. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 9 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2004 mam proste pytanie-czy do nowego motoroweru (lub motocykla) przy zakupie dodawane są oryginalne narzędzia? Do KTMa dodają zestaw kluczy Zgadzam się, 95% KTM to typowe motorowery nawet do nich klucze dodają!- zart ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi