Kazik1340 Opublikowano 10 Maja Udostępnij Opublikowano 10 Maja To mam już Panowie i Panie... Dzisiaj ponad 200 kilometrów dookoła komina zrobiłem, fajna zabawka!! Mój pierwszy sportowy motur. Na dzień dobry pozbyłem się tych pedalskich naklejek ze zbiornika ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 10 Maja Administrator Udostępnij Opublikowano 10 Maja Pozdrowienia dla Ducatisti od mojego M900 1997 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 10 Maja Udostępnij Opublikowano 10 Maja Duzy plakat z tym motocyklem wisial u mnie w piwnicy w latach dawno minionych. Do dzis sie zastanawiam czy pozycja na nim by mi odpowiadala ale z dystansu miedzy podnozkami a dolem kanapy to chyba nie. No gdybym byl te 30 lat mlodszy to pewnie nie mialo by to wiekszego znaczenia. 70 KM to duzo wiecej niz wystarczajaco w normalnym ruchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik1340 Opublikowano 10 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 1 godzinę temu, Adam M. napisał: Duzy plakat z tym motocyklem wisial u mnie w piwnicy w latach dawno minionych. Do dzis sie zastanawiam czy pozycja na nim by mi odpowiadala ale z dystansu miedzy podnozkami a dolem kanapy to chyba nie. No gdybym byl te 30 lat mlodszy to pewnie nie mialo by to wiekszego znaczenia. 70 KM to duzo wiecej niz wystarczajaco w normalnym ruchu. Bo pewnie z Ciebie jest kawał chłopa, ja z tych niższych jestem więc mieszczę się na tym idealnie. Pozycja dla mnie zupełnie nowa bo zawsze jeździłem chopperami, ale muszę przyznać że wrażenia z pierwszej jazdy są fajne. Trzy lata nie miałem motocykla więc trochę tyłek i ręce muszą się przyzwyczaić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero Opublikowano 10 Maja Udostępnij Opublikowano 10 Maja A to jest 750? 2002? Fajna maszyna. Z naklejką dobra decyzja 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 10 Maja Udostępnij Opublikowano 10 Maja Gratulacje!!!!!!! Nie ma to jak Stukati, sama frajda 🫡Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 10 Maja Udostępnij Opublikowano 10 Maja Zero, to był Monster 620 IE Dark, ale poprzedni właściciel dołożył 2 tarczę , słuszna zresztą decyzja... Kazik, gratulacje, niech Ci się jeździ 🙂 (Y) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik1340 Opublikowano 10 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 51 minut temu, zero napisał: A to jest 750? 2002? Fajna maszyna. Z naklejką dobra decyzja 😉 620 i e Dark, 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśnik5 Opublikowano 10 Maja Udostępnij Opublikowano 10 Maja Tarcze nie tarcze jak ci się podoba to mi też.....uważaj bo to oprócz pozycji inna jazda jest niż czopkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero Opublikowano 10 Maja Udostępnij Opublikowano 10 Maja 1 godzinę temu, jannikiel napisał: Zero, to był Monster 620 IE Dark, ale poprzedni właściciel dołożył 2 tarczę , słuszna zresztą decyzja... Kazik, gratulacje, niech Ci się jeździ 🙂 (Y) Właśnie te tarcze mnie zmyliły. Fajne moto. I tak, gratulacje 🙂 oby długo i bezawaryjnie służył 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 11 Maja Udostępnij Opublikowano 11 Maja On 5/10/2024 at 1:48 PM, Kazik1340 said: Bo pewnie z Ciebie jest kawał chłopa, ja z tych niższych jestem więc mieszczę się na tym idealnie. Hehe, kawal chlopa 175 cm w kapeluszu ( czyli moze kiedys bylo). Tylko ze mam dlugie nogi, a w moim wieku biodra i kolana czuja kazde ugiecie wieksze niz 90 stopni dluzej niz kilkanascie minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik1340 Opublikowano 11 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 50 minut temu, Adam M. napisał: Hehe, kawal chlopa 175 cm w kapeluszu ( czyli moze kiedys bylo). Tylko ze mam dlugie nogi, a w moim wieku biodra i kolana czuja kazde ugiecie wieksze niz 90 stopni dluzej niz kilkanascie minut. Ojjj to zdecydowanie nie jest to motocykl dla Ciebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 17 Lipca Udostępnij Opublikowano 17 Lipca Kaziu, ale on ma mokre sprzęgło! Natychmiast zmień na 900 albo 1000, musi prawdziwie grzechotać! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Lipca Udostępnij Opublikowano 17 Lipca Nie ma nic piekniejszego niż suche i w otwartej obudowie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik1340 Opublikowano 18 Lipca Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 17 godzin temu, Staszek_s napisał: Kaziu, ale on ma mokre sprzęgło! Natychmiast zmień na 900 albo 1000, musi prawdziwie grzechotać! Stasiu!!!!! Wróciłeś!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi