Kazik1340 Posted May 10, 2024 Share Posted May 10, 2024 To mam już Panowie i Panie... Dzisiaj ponad 200 kilometrów dookoła komina zrobiłem, fajna zabawka!! Mój pierwszy sportowy motur. Na dzień dobry pozbyłem się tych pedalskich naklejek ze zbiornika ;) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dominik Szymański Posted May 10, 2024 Administrator Share Posted May 10, 2024 Pozdrowienia dla Ducatisti od mojego M900 1997 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam M. Posted May 10, 2024 Share Posted May 10, 2024 Duzy plakat z tym motocyklem wisial u mnie w piwnicy w latach dawno minionych. Do dzis sie zastanawiam czy pozycja na nim by mi odpowiadala ale z dystansu miedzy podnozkami a dolem kanapy to chyba nie. No gdybym byl te 30 lat mlodszy to pewnie nie mialo by to wiekszego znaczenia. 70 KM to duzo wiecej niz wystarczajaco w normalnym ruchu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazik1340 Posted May 10, 2024 Author Share Posted May 10, 2024 1 godzinę temu, Adam M. napisał: Duzy plakat z tym motocyklem wisial u mnie w piwnicy w latach dawno minionych. Do dzis sie zastanawiam czy pozycja na nim by mi odpowiadala ale z dystansu miedzy podnozkami a dolem kanapy to chyba nie. No gdybym byl te 30 lat mlodszy to pewnie nie mialo by to wiekszego znaczenia. 70 KM to duzo wiecej niz wystarczajaco w normalnym ruchu. Bo pewnie z Ciebie jest kawał chłopa, ja z tych niższych jestem więc mieszczę się na tym idealnie. Pozycja dla mnie zupełnie nowa bo zawsze jeździłem chopperami, ale muszę przyznać że wrażenia z pierwszej jazdy są fajne. Trzy lata nie miałem motocykla więc trochę tyłek i ręce muszą się przyzwyczaić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zero Posted May 10, 2024 Share Posted May 10, 2024 A to jest 750? 2002? Fajna maszyna. Z naklejką dobra decyzja 😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLAUDIUSZ Posted May 10, 2024 Share Posted May 10, 2024 Gratulacje!!!!!!! Nie ma to jak Stukati, sama frajda 🫡Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Quote MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannikiel Posted May 10, 2024 Share Posted May 10, 2024 Zero, to był Monster 620 IE Dark, ale poprzedni właściciel dołożył 2 tarczę , słuszna zresztą decyzja... Kazik, gratulacje, niech Ci się jeździ 🙂 (Y) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazik1340 Posted May 10, 2024 Author Share Posted May 10, 2024 51 minut temu, zero napisał: A to jest 750? 2002? Fajna maszyna. Z naklejką dobra decyzja 😉 620 i e Dark, 2003 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leśnik5 Posted May 10, 2024 Share Posted May 10, 2024 Tarcze nie tarcze jak ci się podoba to mi też.....uważaj bo to oprócz pozycji inna jazda jest niż czopkiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zero Posted May 10, 2024 Share Posted May 10, 2024 1 godzinę temu, jannikiel napisał: Zero, to był Monster 620 IE Dark, ale poprzedni właściciel dołożył 2 tarczę , słuszna zresztą decyzja... Kazik, gratulacje, niech Ci się jeździ 🙂 (Y) Właśnie te tarcze mnie zmyliły. Fajne moto. I tak, gratulacje 🙂 oby długo i bezawaryjnie służył 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam M. Posted May 11, 2024 Share Posted May 11, 2024 On 5/10/2024 at 1:48 PM, Kazik1340 said: Bo pewnie z Ciebie jest kawał chłopa, ja z tych niższych jestem więc mieszczę się na tym idealnie. Hehe, kawal chlopa 175 cm w kapeluszu ( czyli moze kiedys bylo). Tylko ze mam dlugie nogi, a w moim wieku biodra i kolana czuja kazde ugiecie wieksze niz 90 stopni dluzej niz kilkanascie minut. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazik1340 Posted May 11, 2024 Author Share Posted May 11, 2024 50 minut temu, Adam M. napisał: Hehe, kawal chlopa 175 cm w kapeluszu ( czyli moze kiedys bylo). Tylko ze mam dlugie nogi, a w moim wieku biodra i kolana czuja kazde ugiecie wieksze niz 90 stopni dluzej niz kilkanascie minut. Ojjj to zdecydowanie nie jest to motocykl dla Ciebie.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staszek_s Posted July 17, 2024 Share Posted July 17, 2024 Kaziu, ale on ma mokre sprzęgło! Natychmiast zmień na 900 albo 1000, musi prawdziwie grzechotać! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLAUDIUSZ Posted July 17, 2024 Share Posted July 17, 2024 Nie ma nic piekniejszego niż suche i w otwartej obudowie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazik1340 Posted July 18, 2024 Author Share Posted July 18, 2024 17 godzin temu, Staszek_s napisał: Kaziu, ale on ma mokre sprzęgło! Natychmiast zmień na 900 albo 1000, musi prawdziwie grzechotać! Stasiu!!!!! Wróciłeś!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts