pozdro600 Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 naked: ktm superdukeplastik:gsx750r k2,tl1000s,busano i ktm duke i suka dr-z400(czarna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 W swoim garażu chciał bym codziennie oglądać:1. Kawasaki Z 900 z lat 702. Kawasaki KZ 1100 Spectre (do nie dawna oglądałem)3. Kawasaki GPZ 900R4. Suzuki GSX-R 1100 z 89 r. w kolorze czarno-czerwonym 5. Kawasaki ZX 10 Tomcat (jak Paweł naprawi to będę oglądał)6. Kawasaki GTR 10007. Yamahę XJR 13008. Yamahę FJR 13009. BMW 1200 GS 10. Moto Guzzi Breva 1100A na cokole stał by sobie pięknie odrestaurowany Junak M07.Jak by ktoś kazał mi wybrać jeden, jedyny motocykl, który bym sobie zamarzył to chyba z tydzień walczył bym ze swoimi myślami. Jeszcze jedno, ktoś kiedyś powiedział, że nie ma brzydkich kobiet tylko są zaniedbane i tak samo ja mogę powiedzieć o motocyklach, że jak w pięknym stanie to i WSK mnie zauroczy. Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 1. Honda CB1300 :) 2 Suzuki GSX :) 1400 3,Yamaha xjr1300 :D 4.Honda xlv1000 :D Varadero Te motocykle sa moja kwintesencja zycia .gdyby je miec wszystkie w garażu wybieralbym każdego w zależnosci od dnia i humoru i pogodu .Ogólnie moje zainteresowania z dziedziny motocykli idą pierwszorzednie w strone Naked pózniej w strone dóżych turystycznych enduro a nastepnie szbbkie sporty :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 naked Buell Lightning XB12S i MT01Szlifiera - Yamahy R-ki Crossiki - YzChopper/cruiser - V-max 2006 :twisted: Warrior :twisted: Dyna wide glide :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 Najbardziej podoba mi się Kawa ZX z dwoma lampami z przodu :) Z Naked'ów podobają mi się Yamahy FZ 600/1000 Fazer ,Bandyty 650/1200 S :) Chopera i endura nie mam ulubionego bo to mnie nie kręci :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek6r Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 z klimatu i wygladu podoba mi sie: KK Z1000 (starocie), soft-choppery, swego czasu Bandit N (czarny,z chromowanym sercem), XJR-y, Fazerki z owiewka(pierwsze modele). Od wewnatrz: to czym jezdze i jezdzilem (wszystko ma cos w sobie), nawet polski OGAR :) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conqueror Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 Duże enduro: Honda Africa (ew. Transalp-->stare i nowe wcielenie) ;<-- to na miarę możliwości ...lub KTM LC8 Adventure (ew. LC4 Adventure) <-- to na miarę przyszłych możliwości ...i teraz raczej marzenia --->KTM LC8 950 Rally :!: oraz KTM LC4 660 Rally :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 Cześć Mnie się wszystko w dobrym stanie z pełnymi owiewkami podobabo raczej chodzi tu o typ moto niż o konkretny model.Jest tylko ten dylemat: pełna kanapa jak mamczy dzielone siedzenie.Trzeba będzie wypróbować tą drugą opcję żeby ostatecznierozstrzygnąć co lepsze w przeciwnym wypadku pozostaną marzenia o dwóch moto naraz a to niezdrowebo niezbyt realne. Wniosek taki: wygoda i pozycja będąca dobrym połączeniemobu typów.Za sam wygląd oczywiście r wygrywa. Krótko - chciałbym sporta, który będzie znośny na trasie. Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 cb 1400 piękna... cb 450s (zawsze mi się bardzo podobała) a co do innych to ciągle kształtuje swój motocyklopogląd :) (zygzaki mi się zaczynaja podobac coraz bardziej...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszcz Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 napewno kawy z 2 lampami i honda vtr sp2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodi Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Przydałyby mi się 3 sprzęty Jeden do turystyki akurat z tym nie ma problema bo mamDrugi w teren KTMa lub yamaha yz400fI ten trzeci to jak nie miałbym co z kasą robić to zbudowałbym draga i wsadziłbym tam serce S&S :-D Pozdrawiam wszystkich szczęściarzy co cały rok na moto śmigają i tych co tego nie robią. Cytuj " Im więcej jeżdzę tym mniej czuję się motocyklistą " . "The Nightrider, that is his name. The Nightrider. Remember him when you look at the night sky". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 CBR-a 900 98'Yzf 1000R thunder AceR1<02'Fzr 1000 91'gsxr750 90-91'aaa i HONDA RVF750R :D miodzio;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Moje marzenia na najbliższe lata (do zrealizowania): 1) Honda CBR 600 F4 (czarna 8) )2) Honda CBR 954 RR Fireblade (miam, mniam :twisted: )3) BMW 650 GS (cobym miała na czym pojechać dookoła świata :D )4) jakieś nie za mocne enduro (cobym miała co robić w zimie i nie tylko) 5) KASA na to wszystko :twisted: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 No najbardziej, to taka oto CBRka !Oprócz tego:Yamaha YZF R1 od 2002i cała 20sto letnia historia Suzuki GSXR 750 :D (ze szczególnym naciskiem na rok 1996) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bike_majster Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Zielona 636 '03- '04 albo biało-nieb. gsx-r600k4, które z nich na pierwszym miejscu, tego nie wiem. no i jeszcze jakiś crossik by sie przydał w garażu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi