armani Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Chcę się dowiedzieć więcej czemu tak jest określany . W tym filmie od 12 35 minuty pada takie określenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Nie pada, a facet tlumaczy mniej wiecej dlaczego wielu ludzi nie dawalo sobie rady z tym zawieszeniem co jak zwykle jest rowniez urban legend, jako ze duza czesc motocyklistow w PRL jezdzila SHL kami z identycznym zawieszeniem i jakos przezyla. Po prostu przod z wahaczem pchanym zachpwuje sie troche inaczej niz teleskopowy i trzeba sie tego nauczyc. Taki przod mialo rowniez BMW przez moze 15 lat w roznych modelach i jakos ludzie je kupowali, jezdzili i nie zabijali sie na nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armani Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 (edytowane) "wielu ludzi przez to zginęło" czyli określenie pada. Faktycznie było wiele innych motocykli z takim zawieszeniem, więc youtuber nie ma wiedzy. Edytowane 2 Kwietnia 2022 przez armani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 4 godziny temu, armani napisał: "wielu ludzi przez to zginęło" czyli określenie pada. Faktycznie było wiele innych motocykli z takim zawieszeniem, więc youtuber nie ma wiedzy. Ja tam słyszę "bardzo dużo ludzi się na tym pozabijało". A takie stwierdzenie mozna przypisać do bardzo wielu konstrukcji lepszych czy gorszych, bez znaczenia. 1 Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taurus 61 Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Jak ktos ponad swoje mozliwosci i umiejetnosci pale przegina , to i na rowerze sie rozpindoli , tym bardziej na piachu.Wedlug mnie gosciu szrott opowiada , no ale moge sie tez mylic 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian85 Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 (edytowane) W dniu 2.04.2022 o 14:01, Tommo napisał: Ja tam słyszę "bardzo dużo ludzi się na tym pozabijało". A takie stwierdzenie mozna przypisać do bardzo wielu konstrukcji lepszych czy gorszych, bez znaczenia. Też tak myślę. Teraz sezon, co kilka dni jest jakiś artykuł o nieszczęśniku, który nie zmieścił się na łuku i poszedł w botanikę. A znajac ludzi to zawsze znajdą wytlumaczenie, ze to nie ich wina, tylko wina opon, zawieszenia, krzywej drogi, krzywego zakretu, krzywej kierownicy, czy piasku (1000 *moturów* przez zakret przejedzie, jeden się wypierdoli, znajdzie 2 ziarnka piasku i bedzie mówił, że to przez piasek). Edytowane 6 Maja 2022 przez Damian85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 9 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 rozwiązanie po prostu nie jest najszczęśliwsze. ani z punktu widzenia prowadzenia koła, ani z punktu widzenia kosztów produkcji, ani masy, ani tym bardziej sztywności. gdyby było to ktoś by to rozwijał. zarówno BMW jak i MZ zrezygnowały z tego rozwiązania jeszcze w latach siedemdziesiątych. ostało się jeszcze w motocyklach z wózkiem bocznym ale raczej dlatego, że jest tańsze i prostsze niż zawieszenie wielowahaczowe a w jakiś sposób trzeba zmienić "trail". Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi