KLAUDIUSZ Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Dajcie znać kiedy trolla zbanować Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taurus 61 Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 (edytowane) 12 hours ago, Incelariusz said: Hej, wie ktoś może czy w Krakowie i okolicach są organizowane zloty motocyklowe, w których biorą udział tylko mężczyźni i na które nie mają wstępu te różne pierdziawki 125 ccm? Bardzo chciałbym wziąć udział w jakimś zlocie, ale boję się, że będę musiał przebywać z "motocyklistkami", którym się wydaje, że są fajne, bo jeżdżą na motocyklach albo będą mi pierdziały do ucha te malutkie motorki. Fajne by były takie konserwatywne zloty z dwoma kryteriami: (1) musisz być facetem i (2) wstęp dla motocykli co najmniej 400 ccm. Kazdy jezdzi tym na zloty na co go stac.Jeden na wespie 125 a inny na hondzie cbr100rr.Na czym ty latasz ze sie tak wyginasz , hr2 kawasaki ?🤨 Spanerstwo i chamstwo z najwyższej polki do obrzydzenia. Edytowane 19 Sierpnia 2021 przez Taurus 61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Incelariusz Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 10 minut temu, Taurus 61 napisał: Na czym ty latasz ze sie tak wyginasz , hr2 kawasaki ?🤨 Też kawasaki ale gpz500. Mi nie chodzi o to, żeby ktoś miał drogie Moto tylko po prostu o przyzwoitą pojemność. Moja GPZ, gdy ja kupowałem była tańsza niż większość 125. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 11 godzin temu, Incelariusz napisał: Co jest nie tak z moim pytaniem? Każdy ma prawo dobierać sobie towarzystwo wedle uznania. Jeżeli nie chcę przebywać wśród "motocyklistek", bo uważam, że k0biety nie powinny mieć prawa, żeby wsiąść na motocykl to mogę szukać środowisk, do których k0biety nie mają wstępu. A to, że nie lubię "motocykli" 125 to chyba normalne. Ludzie, którzy jeżdżą takimi pierdziawkami z reguły są nudnymi i niewiele wartymi ludźmi. Uważasz, że jeżeli kocham swoją dziewczynę i nie chcę, żeby związek się rozpadł to powinienem się leczyć? To zabawne. Oczywiscie ze kazdy ma prawo dobierac towarzystwo wg wlasnego widzimisie.. ponoc w sopocie jest klub Faktoria… powinno odpowiadac Twoim upodobaniom.. ew w afganistanie poczujesz sie u siebie… ps. Wpdnij na tor np do poznania… zobaczysz jak kobietki potrafia jezdzic … smiem teierdzic, ze duzo lepiej od ciebie Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Incelariusz Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 9 minut temu, Croowab napisał: Wpdnij na tor np do poznania… zobaczysz jak kobietki potrafia jezdzic … smiem teierdzic, ze duzo lepiej od ciebie Po pierwsze do Poznania mam za daleko. Po drugie wierzę że są "motocyklistki", które jeżdżą lepiej ode mnie. Po prostu pisze, że sam fakt, że wsiadają one na motocykle jest już nieprzyzwoity i dlatego nie powinny tego robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taurus 61 Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 17 minutes ago, Incelariusz said: Też kawasaki ale gpz500. Mi nie chodzi o to, żeby ktoś miał drogie Moto tylko po prostu o przyzwoitą pojemność. Moja GPZ, gdy ja kupowałem była tańsza niż większość 125. Nie wszystkich stac dodatkowo na prawko + wyposażenie na motocykl.Nie osadzaj Ludzi po tym co posiadaja.Chcesz byc akceptowanym przez innych , to akceptuj tez innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Incelariusz Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 7 minut temu, Taurus 61 napisał: Nie wszystkich stac dodatkowo na prawko + wyposażenie na motocykl. Jak kogoś na prawko nie stać to kupno motocykla to głupi pomysł. Jakie wyposażenie? Ja od wielu lat jeżdżę i mam tylko kask i rękawice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 i tak Ciebie nie wpuszczą bo motocykle zaczynają się od 600 Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Od litra, a najbardziej słuszna marka to suzuki w olejaku. A jak się ma jeszcze zaszczaną kamizelkę i zarzyganą brodę, to wtedy jest się dopiero hohoho... gpz500, no proszę cię... Masz tatuaż? W sensie dziarę. No chociaż tymczasową z henny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 57 minut temu, grizzli napisał: Od litra, a najbardziej słuszna marka to suzuki w olejaku. A jak się ma jeszcze zaszczaną kamizelkę i zarzyganą brodę, to wtedy jest się dopiero hohoho... gpz500, no proszę cię... Masz tatuaż? W sensie dziarę. No chociaż tymczasową z henny. I nie zapominaj o bialych napisach na oponkach 🤣 Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artu3131 Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Karmicie trolla tak w tym jak i w drugim temacie.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Karmimy, żeby nie zdechła gadzina. Co w tym zdrożnego. I tak nie ma co robić i jest nudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 9 godzin temu, Incelariusz napisał: Ja od wielu lat jeżdżę i mam tylko kask i rękawice. Z gołą dupą jeździsz? 1 Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Jak pawian. Ale pawiany nie jeżdżą chyba. Teraz, jonaszko napisał: Skoro się nudzisz, to może odpowiesz na pytanie jakie zadałem w temacie o polityce? Przecież nie lubisz rudego Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Odpowiem, owszem, jak Jeszua przybije zakład w wirusie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Ale wspólny front macie. Więc się postaraj, jeśli odpowiedzi ciekaw jesteś. a ja już szczekanie zacząłem ćwiczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi