Arapaho Opublikowano 18 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2004 Fiu, Fiu.... Simon, widze, ze zabrales sie za Maxa nie na zarty... :lol: . Co do tej felgi samochodowej.... rowniez widzialem tego Maxa, wyglada naprawde cool. Nasz wspolny znajomy "K" nawet go ujezdal, wiec jak chcesz opini na temat skladania sie w zakrety zadzwon do niego. Z tego co pamietam, powiedzial, ze to juz przerost "formy nad trescia". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 18 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2004 Adamie - gdzie widziales przody w tej kasie ? 8O Ja bardziej przegladam niemieckiego E-baya i tam dokonuje wszystkich zakupow. Jakbys kiedys widzial jakas konkretna okazje, to daj znac na priv'a! Dzieki z gory ! :buttrock: :mrgreen:okazji nie ma jedziesz na pierwszego lepszego szrota salvage w usa i zawesze jakis ups jest albo od gixxera albo od r1 i ceny zazwyczaj oscyluja bez koła i tarcz w granicach 250-300$ Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 19 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2004 Adamie - gdzie widziales przody w tej kasie ? EBay.com - amerykanski. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe Opublikowano 7 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2004 a co myslicie o zalozeniu szerszego lacza do VFR z rocznika 88/89 fabryczna szerokosc to 17/140 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 7 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2004 Za wiele Ci to nie pomoze (oprócz efektu wizualnego), a bardziej zaszkodzi. Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 20 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2004 Ostatnio czytalem, ze ZX12 R 2005 ma juz standartowo 200 z tylu. Tendencja jest wiec do obnizania i poszezania tylniego laka. To moze swiadczyc, ze sa one bezpieczniejsze. Ja mialem 190 najpierw a pozniej 180 i nie bylo roznicy (przy moich niewielkich predkosciach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POM Opublikowano 20 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2004 niby nie ale inny wymiar opony na tej samej feldze pociaga za sobą zmiaę kształtu opony a to powinno miec wpływ na jazdę, wpływ negatywny jak sadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość viki Opublikowano 8 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2005 Moi drodzy z oponami jest jak z penisami im większy tym lepszy ale oczywiście bez przesady więc jeśli facet bzyka kobietę to do motocykla załóż oponę motocyklową a jak zdecydujesz się na gumę od auta to będzie to wyglądało jak kobieta kopulująca z psem – ohydnie !!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 9 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2005 Simon dobrze prawi z maxem. Japońce dobrze pomyśleli z tymi maszynami ale jeśli chodzi o koła i zawiasy to dali dupy. wiem to bo mam FZXa czyli tzw mniejszego Vmaxa. Koło 15 balon z tyłu i 16 z przodu to po prostu porażka jak już wkładali sporotwy silnik do tego moto to mogli tez pomyślec o właściwościach jezdnych a nie tylko o stzrale spod świateł, nie mówię już o tym, że na koło 15 po prostu nie ma sportowych gum sa jedynie chopperowe balony. Dlatego chcę wstawic 17tki. Tylko nie prawic mi tu ze zamiast zmieniac kola to zmienic moto bo ubije... :twisted: Simon wiem że są zakłady robiące taki trik że z 15tki czy 16tki zrobią Ci 17tke i nie tracisz przy tym pierwotnego klimatu moto. ale to tez troche kosztuje.PZDR P.S. Jak ktoś ma cały rear end od XJRy to da znac na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 9 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2005 PGR, a czy nie dopasujesz kół od jakiejś FZR-y? Są popularne zarówno u nas jak i w niemcowni. Zdaje się że nawet były na allegro. Wiem, że nie powiniennem ale... zdecyduj się, czy chcesz choppera (to zostaw jak jest tylko zdław go o połowę) czy prawdziwy motocykl (to zmień moto!)... Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 15 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2005 Maniek, jesli chodzi o koła to dałoby się coś wykombinowac, kolo z TDM wchodzi do mojego wahacza jak złoto 160 na nie wchodzi i już 17-tka. Jak z kołami od FZRy to nie wiem ale wiem że też się da. Wkładają też od ZZR 1100 i całe tyły z XJRy. Jakbym chciał miec choppera to kupilbym Virago, FZXowi jednak do nich daleko... A tak to zmienię kółko i nic mi nie brakuje, bo jestem zadowolony z tego motocykielka.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi