ka9roll Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Witam forumowiczów! Dopiero co sie tu pojawiłem, a przychodze z pytaniem mam nadzieje że prostym. Jaka dysza wolnych obrotów pojawiła się w gaźnikach do horneta z tytułu? Znalazłem bardzo podobne wizualnie na różnych stronach ale nie wiem jaką wybrać.. Przy próbie odkrecenia sie połamała a nie mam pojęcia jak ją rozpoznać. Żadnego datasheeta nie mogę znaleźć. Moglibyście pomóc niedoświadczonemu? Byłbym wdzięczny.. 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Gdzie z tyłu ? Możesz to jaśniej określić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Jak mogles polamac dysze wykrecajac ja z gaznika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ka9roll Opublikowano 28 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 8 godzin temu, zielorz napisał: Gdzie z tyłu ? Możesz to jaśniej określić ? Napisalem "z tytulu", jezeli o to Ci chodzilo. Moto to honda cb 600 pc34 (2000r) 5 godzin temu, Adam M. napisał: Jak mogles polamac dysze wykrecajac ja z gaznika? Odkrecalem najwidoczniej "niedelikatnie", jednak nie mialem innej mozliwosci, poniewaz nie dawala za wygrana pare minut. Wiesz moze jak rozwiazac sprawe? Jedyne na co sensownego natrafilem to zestaw naprawczy z kompletem dysz, srubek, sprezynek, uszczelek. Chcialbym znalezc sama dysze, poniewaz sa tansze niz caly zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Jak to człowiek się w szpitalu uwstecznia 😛https://mike.larsson.pl/pl/category/10412051012/article/368591/ z tego co pamiętam dokładnie taka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ka9roll Opublikowano 29 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 2 godziny temu, zielorz napisał: Jak to człowiek się w szpitalu uwstecznia 😛https://mike.larsson.pl/pl/category/10412051012/article/368591/ z tego co pamiętam dokładnie taka. Dziekuje za podpowiedzi i zycze zdrowia! Dysza która wskazal kolega wyżej to N424-21 [40]. Czy ktoś moglby potwierdzic poprawnosc rozmiaru? 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Na przyszłość to wejdź sobie na https://www.bike-parts-honda.com i tutaj wszystko ładnie znajdziesz. Albo ściągnij sobie coś takiego jak MotoData w PDF, tam masz wszystkie dane każdego motocykla. Dysza wolnych obrotów w Hornecie ma rozmiar 40. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Na przyszłość polecam śrubokręt udarowy, pozwala uniknąć takich atrakcji. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ka9roll Opublikowano 29 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 (edytowane) Dziekuje za pomoc! 😁 problem rozwiazany 😁 Edytowane 29 Listopada 2020 przez ka9roll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi