Tommo Opublikowano 28 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Dzięki. Byłem na Poznaniu z 5 lat temu. Tym autem pierwszy raz. Automat trochę się gubi na torze. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian85 Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 I pięknie, gdyby wszyscy kierowcy jeździli po torach, to przynajmniej by wiedzieli czego się mogą spodziewać po swoich autach i swojej ułańskiej fantazji. @Tommo, a jakbyś tak przy hamowaniach w zakrętach wcześniej zaczął zrzucać biegi, aby trzymać cały czas silnik na wyższych obrotach - jak myślisz, nie byłoby troszkę płynniej i szybciej wyjść zakrętu? Może to wrażenie z filmu, ale chyba przy dojazdach do apexu wygląda jakby obroty były nisko. Nie widać licznika, ciężko powiedzieć. Zgaduję po decybelach w kabinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 29 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 1 godzinę temu, Damian85 napisał: @Tommo, a jakbyś tak przy hamowaniach w zakrętach wcześniej zaczął zrzucać biegi, aby trzymać cały czas silnik na wyższych obrotach - jak myślisz, nie byłoby troszkę płynniej i szybciej wyjść zakrętu? Może to wrażenie z filmu, ale chyba przy dojazdach do apexu wygląda jakby obroty były nisko. Nie widać licznika, ciężko powiedzieć. Zgaduję po decybelach w kabinie. Generalnie jeśli chodzi o dobór przełożeń do zakrętów wydaje mi się, że było całkiem ok. Tam chyba w dwóch zakrętach przejechałem spokojniej, coś mnie zdekoncentrowało wtedy. Zauważyłem że im bardziej myślę/kombinuję jak pojechać żeby było szybciej, tym słabiej to wychodzi. Trzeba trzasnąć sporo kółek i wtedy wpadasz w taki fajny rytm jazdy gdzie wszystko fajnie wychodzi. Ja musiałem studzić hamulce bo miałem słaby płyn i pedał robił się z gumy co powodowało, że traciłem pewność jazdy. Znajomy tak skończył jak mu heble osłabły: Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes85 Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 49 minut temu, Tommo napisał: Znajomy tak skończył jak mu heble osłabły: Przyznam szczerze, że chciałabym doznać tego na własnej skórze 😉 musi być odlot wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 29 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 4 minuty temu, Agnes85 napisał: Przyznam szczerze, że chciałabym doznać tego na własnej skórze 😉 musi być odlot wow Ale chyba nie swoim autem? 1 Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes85 Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Ha ha ha oj Tomciu...może moją dawną c klasą albo cayenn'em ale wiele w moim życiu się zmieniło i moje miastowe polo nie dałoby rady nawet gdybym się starała 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 29 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Agnes... Food truckiem na tor. To byłby challenge ciekawy 😄 1 Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Tommo, fajnie, miałeś super pogodę ....... moze na wiosne sie wybiore sprawdzic RSa ........ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian85 Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 31 minut temu, KLAUDIUSZ napisał: Tommo, fajnie, miałeś super pogodę ....... moze na wiosne sie wybiore sprawdzic RSa ........ Audi czy Skoda? : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 RenoooWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judas Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 8 godzin temu, KLAUDIUSZ napisał: Renooo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Żółty? 😍 Cytuj ETZ 251 x2 1993-1996,XL600R 1996-1998,DR800 1998-2005,RF900R 2005-2007,FMX650 2007-2009,SV650S 2008-2010,SV1000N 2010-2015, XR600R 2011-2016, CMX250 2014-2015, MT-07 2015-2018, DR-Z400SM 2016-2019,CBR650F 2018-2022, CRF 250Rally 2019-2022, Tracer7 2022-..., DR650RSE 2023-..., Big-1 2024-..., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 W życiuWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes85 Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 13 godzin temu, Tommo napisał: Agnes... Food truckiem na tor. To byłby challenge ciekawy 😄 to nie food truck'i ale różnica minimalna... od 4 minuty...fakt, chyba bym się pochylała do przodu jakby było pod górkę 😉 ha ha ha na bank bym miała glebę na bok...ale fakt było WESOŁO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 30 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Ale bym chciał takiego GMC Sequoia z '78 roku. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 17 hours ago, Agnes85 said: Przyznam szczerze, że chciałabym doznać tego na własnej skórze 😉 musi być odlot wow Przecież masz xjotę ;). Nie szukaj wymówek tylko jedź. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi