Agnes85 Opublikowano 6 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 No ej no jak że mną się nie napijecie...? Wiadomo nic nie zaklepie bez przedpłaty 35zł doba jakby co i z góry mówię najlepiej jakby było z min.10osób pokoje mieszane w sensie wspólne, wówczas przy tej ilości osób bierzemy całe pietro lub parter no i piekiełko oczywiście 🙃 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Normalnie spot abstynentów...tylko wśród chętnych brak abstynentów 🤣 Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 No nie no, trochę to ja piję... Dla zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Ale kompotu z gruszek 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 6 minut temu, kiler napisał: Ale kompotu z gruszek 🙂 Ostatnio po tym kompocie coś mizernie wyglądaliśmy 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 bo cukier w tym kompocie był nieświeży :0 Albo goździki :0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik1340 Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 21 godzin temu, Agnes85 napisał: No ej no jak że mną się nie napijecie...? Wiadomo nic nie zaklepie bez przedpłaty 35zł doba jakby co i z góry mówię najlepiej jakby było z min.10osób pokoje mieszane w sensie wspólne, wówczas przy tej ilości osób bierzemy całe pietro lub parter no i piekiełko oczywiście 🙃 Agnes ale jak te pokoje są mieszane to ja się mieszam z Tobą 🤣😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 W dniu 5.09.2020 o 08:46, Agnes85 napisał: Mnie osobiście boli fakt , że na owe spotkanie nie będzie można przyjechać motórem ale jeśli nie wypali ten temat i termin to czekamy na cieplejsze dni. Hehe, jak w Szklarskiej, to o ile nie będzie śniegu na drodze to spoko, będę motungiem 😉 W dniu 6.09.2020 o 17:09, MariuszJ napisał: Będziemy grać w bierki Albo cymbergaja, albo w łapki... 9 godzin temu, _Monter_ napisał: Normalnie spot abstynentów...tylko wśród chętnych brak abstynentów 🤣 No to się zgłaszam. Dyżurny abstynent. Będę mógł was rozwozić jakby co 😄 👍 Cytuj Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 motórem nie wolno wozić nietrzeźwych (chociaż oczywiście wszyscy są abstynentami 🙂 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 38 minut temu, kiler napisał: motórem nie wolno wozić nietrzeźwych (chociaż oczywiście wszyscy są abstynentami 🙂 ) Nie wolno tylko szybko 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik1340 Opublikowano 8 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 No dobra ludziska ustalone jest że będzie pite🍻 to teraz może jakiś termin ogarnijmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 8 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes85 Opublikowano 9 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 7 minut temu, jonaszko napisał: Gdzieś pomyslodawczyn nam zniknela Wysłane z mojego SM-A202F przy użyciu Tapatalka Jestem 😁 Rozmyślałam nad terminem, spokojnie nie ucieknie wbrew pozorom jestem odpowiedzialna jednak i jak coś mówię to zawsze zdania dotrzymuje 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 9 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 24 minuty temu, Agnes85 napisał: jak coś mówię to zawsze zdania dotrzymuje chyba słowa dotrzymuje a nie zdania 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes85 Opublikowano 9 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Nie nie...jak dziecko do dziadków oddam to już nic ani nikt nie jest w stanie mnie zatrzymać😄 (chyba że dziecko zachoruje) ale jestem dobrej myśli. Jaki miesiąc, muszę też wcześniej chociaż nas zaanonsować, później kasa. 2 godziny temu, kiler napisał: chyba słowa dotrzymuje a nie zdania 🙂 Kiler nie bądź taki drobiazgowy 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi