Agnes85 Opublikowano 6 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 No ej no jak że mną się nie napijecie...? Wiadomo nic nie zaklepie bez przedpłaty 35zł doba jakby co i z góry mówię najlepiej jakby było z min.10osób pokoje mieszane w sensie wspólne, wówczas przy tej ilości osób bierzemy całe pietro lub parter no i piekiełko oczywiście 🙃 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Normalnie spot abstynentów...tylko wśród chętnych brak abstynentów 🤣 Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 No nie no, trochę to ja piję... Dla zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Ale kompotu z gruszek 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 6 minut temu, kiler napisał: Ale kompotu z gruszek 🙂 Ostatnio po tym kompocie coś mizernie wyglądaliśmy 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 bo cukier w tym kompocie był nieświeży :0 Albo goździki :0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik1340 Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 21 godzin temu, Agnes85 napisał: No ej no jak że mną się nie napijecie...? Wiadomo nic nie zaklepie bez przedpłaty 35zł doba jakby co i z góry mówię najlepiej jakby było z min.10osób pokoje mieszane w sensie wspólne, wówczas przy tej ilości osób bierzemy całe pietro lub parter no i piekiełko oczywiście 🙃 Agnes ale jak te pokoje są mieszane to ja się mieszam z Tobą 🤣😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 W dniu 5.09.2020 o 08:46, Agnes85 napisał: Mnie osobiście boli fakt , że na owe spotkanie nie będzie można przyjechać motórem ale jeśli nie wypali ten temat i termin to czekamy na cieplejsze dni. Hehe, jak w Szklarskiej, to o ile nie będzie śniegu na drodze to spoko, będę motungiem 😉 W dniu 6.09.2020 o 17:09, MariuszJ napisał: Będziemy grać w bierki Albo cymbergaja, albo w łapki... 9 godzin temu, _Monter_ napisał: Normalnie spot abstynentów...tylko wśród chętnych brak abstynentów 🤣 No to się zgłaszam. Dyżurny abstynent. Będę mógł was rozwozić jakby co 😄 👍 Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 motórem nie wolno wozić nietrzeźwych (chociaż oczywiście wszyscy są abstynentami 🙂 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 38 minut temu, kiler napisał: motórem nie wolno wozić nietrzeźwych (chociaż oczywiście wszyscy są abstynentami 🙂 ) Nie wolno tylko szybko 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik1340 Opublikowano 8 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 No dobra ludziska ustalone jest że będzie pite🍻 to teraz może jakiś termin ogarnijmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 8 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes85 Opublikowano 9 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 7 minut temu, jonaszko napisał: Gdzieś pomyslodawczyn nam zniknela Wysłane z mojego SM-A202F przy użyciu Tapatalka Jestem 😁 Rozmyślałam nad terminem, spokojnie nie ucieknie wbrew pozorom jestem odpowiedzialna jednak i jak coś mówię to zawsze zdania dotrzymuje 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 9 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 24 minuty temu, Agnes85 napisał: jak coś mówię to zawsze zdania dotrzymuje chyba słowa dotrzymuje a nie zdania 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes85 Opublikowano 9 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Nie nie...jak dziecko do dziadków oddam to już nic ani nikt nie jest w stanie mnie zatrzymać😄 (chyba że dziecko zachoruje) ale jestem dobrej myśli. Jaki miesiąc, muszę też wcześniej chociaż nas zaanonsować, później kasa. 2 godziny temu, kiler napisał: chyba słowa dotrzymuje a nie zdania 🙂 Kiler nie bądź taki drobiazgowy 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi