_Monter_ Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 4 godziny temu, kiler napisał: A mój znajomy mówił że w Moskwie na palcu czerwonym rozdają za darmo rowery Nie uwierzę że w dzisiejszych czasach ktokolwiek kto myśli chociaż 1/10 mózgu podbił dowód nie widząc samochodu Za mało masz wiary 😉 Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 A może wiarę mam dobrą tylko ci ci to robią myślą np 1/20 mózgu 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 4 godziny temu, kiler napisał: A może wiarę mam dobrą tylko ci ci to robią myślą np 1/20 mózgu 🙂 Może...każdy wie swoje. Ja tak nie uważam. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian85 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 4 godziny temu, kiler napisał: A może wiarę mam dobrą tylko ci ci to robią myślą np 1/20 mózgu 🙂 Killer, 2 lata temu kupiłem sciagniete z UK moto, bez rejestracji itd, sprzedający (gościu zajmuje się handlem motocyklami) załatwił przegląd bez motocykla, abym nie musiał wozić sprzętu. : ) Jak 3 lata temu tez kupowałem sprzęt ściągnięty z Niemiec, to inny sprzedający powiedział, że za 300 zł moze załatwić pierwszy przeglad bez wożenia motocykla, aby też się nie pierdzielić z lawetą czy przyczepką. Także ten proceder to raczej nic nadzwyczajnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 47 minut temu, Damian85 napisał: Także ten proceder to raczej nic nadzwyczajnego. Siedzę w branży motoryzacyjnej długo i przez te lata wypracowałem sobie megadobry układ z jedną, i dobre układy z dwoma stacjami diagnostycznymi (dosyć ścisła zawodowa współpraca). I uwierzcie bądz nie, ale nikt średnio rozgarnięty nie pójdzie dzisiaj w tej branży na numer "dowód bez pojazdu". Nawet nie próbuję iść po prośbie-taki zawodowy sznyt, żeby nikogo nie stawiać w niezręcznej sytuacji. Jeżeli ktoś na taki numer idzie, jest zwykłym idiotą, a właściciele stacji lub diagności raczej do takich nie należą. Oni dobrze wiedzą, że w najlepszym wypadku można stracić uprawnienia, których odzyskanie jest kłopotliwe, a w najgorszym beknąć przed prokuratorem. Godzinę temu, Damian85 napisał: Killer, 2 lata temu kupiłem sciagniete z UK moto, bez rejestracji itd, sprzedający (gościu zajmuje się handlem motocyklami) załatwił przegląd bez motocykla, abym nie musiał wozić sprzętu. : ) Jak 3 lata temu tez kupowałem sprzęt ściągnięty z Niemiec, to inny sprzedający powiedział, że za 300 zł moze załatwić pierwszy przeglad bez wożenia motocykla, aby też się nie pierdzielić z lawetą czy przyczepką. Tu akurat trafiłeś na megadebili. Do tego kompletnie pozbawionych instynktu samozachowawczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 9 minut temu, grizzli napisał: Tu akurat trafiłeś na megadebili. Do tego kompletnie pozbawionych instynktu samozachowawczego. ew na ludzi którzy mają pieczątkę zrobioną kiedyś tam i stemplują nią wszystko łącznie z legitymacją szkolną 🙂 10 minut temu, grizzli napisał: Nawet nie próbuję iść po prośbie-taki zawodowy sznyt, żeby nikogo nie stawiać w niezręcznej sytuacji. mam dokładnie tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian85 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 9 godzin temu, grizzli napisał: Siedzę w branży motoryzacyjnej długo i przez te lata wypracowałem sobie megadobry układ z jedną, i dobre układy z dwoma stacjami diagnostycznymi (dosyć ścisła zawodowa współpraca). I uwierzcie bądz nie, ale nikt średnio rozgarnięty nie pójdzie dzisiaj w tej branży na numer "dowód bez pojazdu". Nawet nie próbuję iść po prośbie-taki zawodowy sznyt, żeby nikogo nie stawiać w niezręcznej sytuacji. No widzisz, Grizzly, jesteś w tej branży, także lepiej wiesz jak to działa. Ja miałem tylko kilka przygód, tzn. jeden przegląd załatwiony tylko z racji wygody (ze ściągniętym motocyklem, ale sprzęt był w pełni sprawny, także nie było to załatwianie przeglądu dla trupa, jednak i tak nie tłumaczy to tego procederu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judas Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 "Nikt, żaden, wszyscy..." Skrajność narodowa. Czarne albo białe, inne kolory nie istnieją. 🤣 Proceder istnieje, ale... Nie robi się tego dla jakiegoś gostka z ulicy co z flaszunią przyszedł. Tylko "wybrani". 😉 Cytuj ETZ 251 x2 1993-1996,XL600R 1996-1998,DR800 1998-2005,RF900R 2005-2007,FMX650 2007-2009,SV650S 2008-2010,SV1000N 2010-2015, XR600R 2011-2016, CMX250 2014-2015, MT-07 2015-2018, DR-Z400SM 2016-2019,CBR650F 2018-2022, CRF 250Rally 2019-2022, Tracer7 2022-..., DR650RSE 2023-..., Big-1 2024-..., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi