Limo Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 6 hours ago, Buber said: Limo - specjalnie dla Ciebie - lodowce. Mała podpowiedź - nie w Europie. To stawiam na Kanadę 🙂 4 hours ago, Agnes85 said: Generalnie to zostałam już tutaj potraktowana jako bot, esbek, panna która chce zabłysnąć, panna której brakuje bolca (jak coś pominęłam to proszę mi wybaczyć ) i jakoś nie narzekam...wesoło mi a Wasza kreatywność jest imponująca. Jeszcze złodziejka-ukrainka 😆 Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 6 godzin temu, Limo napisał: To stawiam na Kanadę 🙂 Blisko, ale nie to - Alaska. Panoramka to Laughton Glacier, a łoję w lodzie Mendenhall Glacier. 😜 Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 10 godzin temu, Buber napisał: jestem bez perspektyw na pracę obecnie, to sobie motongiem śmigam! czyli zwiększasz emisję CO2 Już wiem dlaczego tak gorąco się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Ee tam, przecież człowiek nie zwiększa emisji CO2, a poza tym CO2 nie wpływa na klimat, więc nie ma się co martwić! 🙂 Co prawda naukowcy tak nie twierdzą, ale jak wiemy, naukowców nie należy słuchać. Bzdury gadają bo korporacje ich kupiły, więc spoko, można śmigać! Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Nareszcie to napisałeś . I widzę że zaczynasz wierzyć 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 No właśnie. Bo wiedzę to o dupę potłuc, grunt żeby WIERZYĆ! Miliony wierzących nie mogą się mylić, nie? 😉 Gdy tylu ludzi pochwala to samo, wtedy łatwo jest dojść do wniosku: jedzmy gówna, przecież miliony much nie mogą się mylić! Waldemar Łysiak, Statek Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 13 godzin temu, kakmar napisał: Bo to forum podstarzałych malkontentów jest. Kiedyś gadali o dupach, teraz już tylko polityka teorie spiskowe i gówno burze. Jedyna nadzieja w takich jak Michoa, ale to też już sama widzisz, że nie ma łatwo i musisz pokombinować żeby do niego trafić. -- Ups, się czy to wysłało? No i tu sie z Toba zgadzam... to juz forum polityczne .... dlatego wielu ma tego dosyc i.... zapomina wielu siedzi tu i tylko marudzi.. no chyba ze jakas bialoglowa wrzuci zdjecie to .. poleci slina.. i tyle... ech... marudy!!! Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes85 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 25 minut temu, jonaszko napisał: eee tam, na skutery sie po przesiadali i stąd to marudzenie😁 Gorzej...na rowery elektryczne...😉😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 57 minut temu, Agnes85 napisał: Gorzej...na rowery elektryczne...😉😂 Czemu zaraz gorzej? Fajna zabawa, polecam, ale motocykl zostaje ma się rozumieć. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Co nie zmienia faktu, ze zostala banda starych marud 😂 Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik1340 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Ja tam się staro nie czuję 🤣😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 1 minutę temu, Kazik1340 napisał: Ja tam się staro nie czuję 🤣😂 Ale masz Harley'a ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik1340 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 4 minuty temu, przemek96 napisał: Ale masz Harley'a ... No to mam na co marudzić 🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 3 minuty temu, Kazik1340 napisał: No to mam na co marudzić 🤣 Niee, jesteś już stary .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik1340 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 1 minutę temu, przemek96 napisał: Niee, jesteś już stary .. Qrwa nie dołuj mnie.... Jeszcze przed 40tką 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi