michoa Opublikowano 20 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 dobra zaczynamy rzeźbić listę , 2 tygodnie zostało każdy chyba jakoś się tam wyklarował fajnie jakby do przyszłego weekendu lista była zamknięta Nie wiesz czy przyjedziesz nie dopisuj się , lepszy niezapowiedziany gośc najwyżej się coś dokupi niż zrobić zakupów na 20 osób a przyjedzie 5 😄 ksywa , w ile osób ( jak ktoś chce może zabrać towarzysząca ) gdzie śpi na ile dni 1.michoa, sam , gdzie padnę tam śpię , od piątku godz 16 do niedzieli 22 potem następny przepisuje i dodaje numerek Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 1.michoa, sam , gdzie padnę tam śpię , od piątku godz 16 do niedzieli 22 2.przemek96, Midnight Raven, namiot, sobota rano do niedzieli w południe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes85 Opublikowano 25 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 Ja tam się waham...po wpisach Michoa mam lęk wewnętrzny że zostanę wykorzystana w sposób.... A widzę że jedna niewiasta ma być więc raczej we dwie nie podołamy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 26 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 22 godziny temu, Agnes85 napisał: Ja tam się waham...po wpisach Michoa mam lęk wewnętrzny że zostanę wykorzystana w sposób.... A widzę że jedna niewiasta ma być więc raczej we dwie nie podołamy... Znasz takie powiedzenie : "krowa która duzo muczy ... " 🙂 1 Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes85 Opublikowano 26 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 Godzinę temu, Croowab napisał: Znasz takie powiedzenie : "krowa która duzo muczy ... " 🙂 Sugerujesz , że Michoa już niedomaga...😂😂😂 Ciiii niech się ogarnie po wczorajszym zakrapianiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 26 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 5 godzin temu, Agnes85 napisał: Sugerujesz , że Michoa już niedomaga...😂😂😂 Ciiii niech się ogarnie po wczorajszym zakrapianiu... To Wam da popalić... 🤣🤣🤣 Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 26 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 dobra z racji że każdy ma wyj**ane w jakąkolwiek formalizację to jest foch 😄 i ja też mam wyj**ane w onanizację -żarcia i wódy kupuje na 4-5 osób i tak też kombinuje z kimą , kto przyjedzie nadliczbowy będzie miał spontan , nie obiecuje że udany 😄 Chciałem dobrze żeby nie było że ja robiąc zlot , robię go na sępa ale skoro nikt nie chce będzie jak zawsze 😄 michoa robi zlot na którym nic kompletnie nie ma , jak ktoś przyjedzie na spontanie z pustymi rękoma ( ręcyma 😄 ? ) to może nie mieć co żreć i gdzie spać albo będziemy robili gimnazjalną najebkę i 0.5l wódki na 10 czy 15 osób 😄 pewni są szemek69 , szpilki na plaży , ja , izo z bracholem czyli 5 osób 😄 Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 26 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 Ale ja to chyba wódki niet, także se browar przywiozę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 26 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 nie no serio mówiąc to po ostatnim grilu wyje*ałem 2 chleby na pole bo mi zwyczajnie spleśniały bo nie dałem rady ich zjeść w czas bo kupiłem żarcia na więcej ludzi a oczywiście 70% nawaliła 😄 , a wywalanie żarcia to dla mnie największa zbrodnia zaraz po nazywaniu czopera motocyklem , więc nie bede robił zakupów na 30 osób tylko zrobię na 5 i tyle a że jestem spłukany jak zawsze to najwyżej ci co przyjadą nieplanowani będą jeść trawę albo będziem dzielić kilo kiełby na 30 osób 😄 ofkorz nikomu nie bronię przyjechać wręcz przeciwnie mimo wszystko zapraszam tylko proszę się po prostu liczyć z prowiantem we własnym zakresie , czyli tzw zlot na kononowicza będzie bo nic nie ma 😄 nie ma gdzie spać , nie ma co żreć , nie ma ciepłej wody itp 😄 Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrEm Opublikowano 26 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 Micho, wyluzuj, przecież nikt nie przyjedzie na sępa, tylko żeby się spotkać (chociaż co ja tam mogę wiedzieć, świeżak jestem, tradycji nie znam 🙂). Sam niczego nie deklaruję, ale mam nadzieję w sobotę uścisnąć Twoją grabę, a później, to się zobaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 26 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 Michoa napaliłeś się jak szczerbaty na suchary, przecież każdy sobie ogarnie jedzenie i picie,no i każdy wie jakie mają być warunki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 26 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 Z tym prysznicem to tak zamotał, że ja nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 26 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 Dobra to ja napisze tak - jeśli z nieba nie będzie nap.....ć żabami i prognoza na niedzielę też nie będzie tego zapowiadać to ja jestem na 100% czy w zaistniałej sytuacji "osobowej" znajdzie się miejsce na kimę w chałupie czy szukać noclegu "na mieście" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 27 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 7 godzin temu, kiler napisał: czy w zaistniałej sytuacji "osobowej" znajdzie się miejsce na kimę w chałupie czy szukać noclegu "na mieście" ?? no i właśnie dlatego chodziłem i prosiłem niczym kamila o foto z kartką żeby robić listę kto co i jak wcześniej , kiler odezwałeś się wcześniej będę cudował , ale jak mi się odezwie tak 10 osób w piątek w południe że jednak przyjadą pod warunkiem że będzie gdzie spać to nie będzie 😄 w chacie na chwilę obecną mam 4 miejsca śpiące czyli de facto na styk dla 5 pewnych osób z listy ( 2 wyrka plus jedno moje , plus materac 2 osobowy dla którego narazie nie ma miejsca ale będe czarował 😄 ) ale będe coś czarował ( mam mały barak i nawet będzie problem z wciśnięciem materaca na podłogę ) wydaje mi się że max techniczna możliwość to 7 osób w domu ale nie mam tyle materacy i muszę zaczarować tylko że z drugiej strony skoro jest pewnych 5 osób to po co mam latać cudować 😄 ? i kółko się zamyka dlatego chciałem listę........ Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 27 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Ja tam biorę namiot, więc luz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi