kiler Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 Panie i panowie . Bardzo bym chciał uczestniczyć w tym spotkaniu ale mam bardzo zazdrosną kobietę . Kiedy dowiedziała się że również mogą być tam jakiekolwiek kobiety to oświadczyła że napewno nie mogę jechać .Prosze was o rade - czy zapewnić ją że gdyby doszło do lizania kaloszy lub szpilek będziemy je lizać oddzielnie w celu uniknięcia zarażenia koronawirusem i nie tylko nim czy zabrać ją ze sobą ?? (chociaż mam pewne wątpliwości czy będzie chciała lizać kalosze a swoich nie ma ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 Michał na pewno jakieś kalosze ma. Wszak teren podmokły. 1 Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 Godzinę temu, cezsek napisał: Michał na pewno jakieś kalosze ma. Wszak teren podmokły. Nie sądzę żeby nadawały się do lizania. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 Sądzę, że mało kogo w tym towarzystwie interesuje, co ty sądzisz... 1 Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 5 minut temu, cezsek napisał: Sądzę, że mało kogo w tym towarzystwie interesuje, co ty sądzisz... tym to znaczy jakim? Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 Tą polemiką mnie przekonaliście. Jak OBYDWAJ pojawicie się tam - będę bez względu na warunki. Czuję że będzie warto... Chemia aż buzuje 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 3 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 3 godziny temu, kiler napisał: Panie i panowie . Bardzo bym chciał uczestniczyć w tym spotkaniu ale mam bardzo zazdrosną kobietę . Kiedy dowiedziała się że również mogą być tam jakiekolwiek kobiety to oświadczyła że napewno nie mogę jechać .Prosze was o rade - czy zapewnić ją że gdyby doszło do lizania kaloszy lub szpilek będziemy je lizać oddzielnie w celu uniknięcia zarażenia koronawirusem i nie tylko nim czy zabrać ją ze sobą ?? (chociaż mam pewne wątpliwości czy będzie chciała lizać kalosze a swoich nie ma ) kiler ja i prawdziwe kobiety ? to prawie jak niezardzewiała omega 😄 może być spokojna , myślę że nikt cię nie bzyknie , ja mam takie hamulce że nawet jak jestem kompletnie nawalony to chłopa nie ruszę nie wiem jak reszta rejven będzie i tyle myślę chyba że jakiś gośc niespodzianka albo inna akcja 😄 ta kamilcośtam capi fejkiem jak moje nogi teraz a innych lasencji na forum nie ma 2 godziny temu, cezsek napisał: Michał na pewno jakieś kalosze ma. Wszak teren podmokły. mam ale bez szpilki a takie się słabo liże 😞 generalnie fajnie by było jakby chwilkę przed się określił czy ktoś w ogóle albo kto śpi w namiocie albo na ziemi to kawałek pola wyrównam i naszykuje pod namioty żeby mrówek nie było i metrowej trawy rejven udostępnie chatę ja w którymś śmietniku się kimne 😄 23 godziny temu, PiotrEm napisał: Koparka będzie? Ale czad! Obawiam się, że chętnych na nocleg na kwaterze będzie wielu i czy kwater w okolicy nie zabraknie. To gdzie mam sobie metę rezerwować, w zasięgu "z buta" czy tam gdzie pendolino dowiezie większość ferajny? no fajnie by było jakbyśmy jej nie rozjebali ale możemy zrobić jakieś zawody w przestawianiu butelek po piwie tym gruzem albo coś , tylko mówię fajnie jakby przeżyła bo 3k ostatnio w to wjebałem , dalej jest spierdolina ale coś tam działa 😄 generalnie zlot w klimacie moto ale moto na upał brak , możemy kiblem porobić czasówki aczkolwiek nie wiem czy do czegoś się potem nada a wolałbym jakby jeszcze pożył 😄 Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 Ja po prostu chciałbym usiąść przy ognisku i pogadać - nie oczekuję atrakcji w rodzaju zawodów czy terenówki na czas lub orientację. Ale: mam do Ciebie ok. 400km, jeżeli trafie na ciulową pogodę to będę po jeździe skuterem czy motocyklem mokry/spocony/wkurwiony bo zabłocony itp - więc całkiem poważnie chciałbym mieć opcję umycia się w ciepłej wodzie i nie jest to fanaberia, tylko po prostu przyzwyczajenie. Więc to akurat chciałbym wiedzieć - czy jest ta opcja ciepłej wody czy nie, sorry, ma to dla mnie znaczenie. Hotel ok, rozważam, ale z ostateczną decyzją wstrzymuję się do listy uczestników i prognoz pogody (to wtórna sprawa, najwyżej przyjadę samochodem - mam w klimacie opcję golfa IV lub nawet omegi - tu nie wiem czy ma ważne niemieckie papiery), ale najbardziej kusi mnie "wyprawa" skuterem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrEm Opublikowano 3 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 A ja po prostu nie mam namiotu, więc od razu celuję w jakąś agro-kwaterę albo motel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Rejwen śpi ze mną w namiocie, także proszę idealnie płaskie z wykoszoną trawką miejsce przygotować 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 A ja - o ile dotrę - to będę spał? Nieeeeeeee No niby kiedy? 😁 Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 4 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 11 godzin temu, Staszek_s napisał: Więc to akurat chciałbym wiedzieć - czy jest ta opcja ciepłej wody czy nie, sorry, ma to dla mnie znaczenie. tylko jeśli podasz wagę cycków 😄 a na serio to ja się myję , nie mniej włazisz do wanny z prysznica leci byle jak ( ciśnienie jak przy sikaniu po jednym piwie ) i serio tynk odpada ze ścian ale ciepła woda jest , i poważnie mówiąc kto chce będzie jak najbardziej mógł wziąć prysznic 8 godzin temu, PiotrEm napisał: A ja po prostu nie mam namiotu, więc od razu celuję w jakąś agro-kwaterę albo motel. w chałupie upchnę z 3-4 osoby także spoko jak komuś bardzo przeszkadza namiot to coś wymyślę 3-4 wyrka plus jakiś materac , można spać po samochodach których jest sporo w kilku można rzygać bo takie śmiecie także jakoś zaradzimy 11 godzin temu, Staszek_s napisał: Hotel ok, rozważam, ale z ostateczną decyzją wstrzymuję się do listy uczestników i prognoz pogody (to wtórna sprawa, najwyżej przyjadę samochodem - mam w klimacie opcję golfa IV lub nawet omegi - tu nie wiem czy ma ważne niemieckie papiery), ale najbardziej kusi mnie "wyprawa" skuterem. no ja tej cholernej pogody się boje najgorzej , nie mam na to wpływu , nie mam czym rozpylić chemtrails , a może być tak że 2 dni będzie lało albo będzie zimno i serio będziemy siedzieć w chałupie , oby nie....... No niby kiedy? 😁 1 weekend sierpnia chyba 3 sierpnia jest sobota Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 (edytowane) W sumie samo spanie w namiocie nie jest złe tylko ...... chcąc wziąć namiot , śpiwór , materac muszę dopiąć dwa boczne kufry a taka jazda nie jest jakaś super fajna bo ciężko się przeciskać między samochodami 🙂 więc jeśli byłaby opcja hotelu w okolicy lub w dalszej okolicy ale z transportem to byłoby super ale jeśli wiązałoby się to z koniecznością zap.....nia 5 czy więcej km z buta to chyba się poświecę i przyjadę z trzema kuframi 🙂 1 godzinę temu, michoa napisał: 1 weekend sierpnia chyba 3 sierpnia jest sobota my chyba naprawdę żyjemy w innym kraju lub czasoprzestrzeni bo wg mojego kalendarza 3 to poniedziałek🙂 14 godzin temu, Tommo napisał: Nie sądzę żeby nadawały się do lizania. ja to pamiętam jakieś dwa miesiące temu jak Tommo z pasją wyrzucał że "ktoś kto nie chodzi na wybory nie powinien się udzielać w temacie o polityce" . dalej było tam coś o przyzwoitości uczciwości itp Ale widzę że w sytuacji kiedy nie będzie na w/w spotkaniu u Michoa wcale nie przeszkadza mu zapominać o przyzwoitości uczciwości i bez problemu tu pisze 🙂 czy to rozdwojenie jaźni czy tylko podwójna moralność ?? 🙂 No chyba że zaszczyci to spotkanie swoją obecnością wtedy padnę na kolana i razem z Michoa będę lizał wspólnie kalosze i szpilki 🙂 Edytowane 4 Lipca 2020 przez kiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 (edytowane) kiler ale ja jednoznacznie się nie określiłem co do spotu. Z miłą chęcią z Wami się spotkam ale jeszcze sporo czasu do terminu, więc wolę potwierdzić jak będę w 100% pewien. Mam też nadzieję, że wszelakie waśnie i forumowe kłótnie nie wpłyną na nastrój spotkania i napijemy się jak równy z równym w miłej, przyjaznej atmosferze. Edytowane 4 Lipca 2020 przez Tommo Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrEm Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 5 km z buta to akurat tyle żeby dopić flaszę albo wywietrzyć głowę, żeby wstać rano bez kaca. Oczywiście lepsze 3 km niż 5, aż tak wietrzyć się nie muszę 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi