motoivan Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Ducati zaprezentowało swoje motocykle na nowy sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 MImo, że jeźdzę innymi markami to ducati robi najładniejsze motocykle. Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 11 godzin temu, Croowab napisał: MImo, że jeźdzę innymi markami to ducati robi najładniejsze motocykle .* *Nie dotyczy multistrady. Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Natalia no co Ty!! 1 multipaskuda nie jest taka brzydka 🤣 Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 MultistrzygaJa czekam na testy. Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Jestem ciekaw jak poradzi sobie AM. chcialbym zobaczyc wiecej ducati na podium i wiecej pstryczkow w nosa MM. Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Midnight_Raven Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 1 godzinę temu, Croowab napisał: Jestem ciekaw jak poradzi sobie AM. chcialbym zobaczyc wiecej ducati na podium i wiecej pstryczkow w nosa MM. jak Ty mnie zaimponowałeś w tej chwili 😀 Cytuj Wyobraźnia bez wiedzy może stworzyć rzeczy piękne. Wiedza bez wyobraźni najwyżej doskonałe.Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoivan Opublikowano 1 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Lorenzo został testowym zawodnikiem Yamahy a team nie wyklucza że Jorge dostanie dziką kartę i będzie brał udział także w wyścigach. Quartararo natomiast podpisał dwuletni kontrakt na występy w fabrycznym zespole Yamahy od sezonu 21. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterQ Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Jorge Lorenzo w Yamasze. Moim zdaniem to najlepsze info tego roku. Dodatkowo fakt podpisania kolejnej umowy na starty Vinalesa i Quartararo dodaje pikanterii. Rossi na wylocie. Ciekawe jaką podejmie decyzję co do swojej przyszłości. Moim zdaniem powinien ustąpić miejsca młodym i dołączyć do zespołu testowego 😄 Nadszedł czas na młodych... Cytuj Trzymam kciuki za Daniego Pedrosę i Mavericka Vinalesa w klasie MotoGP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 W dniu 24.01.2020 o 14:22, Croowab napisał: Natalia no co Ty!! 1 multipaskuda nie jest taka brzydka 🤣 Podobno I multistrada to miała być Multipla, tylko projektantowi nie wystarczyło serwetki. 1 godzinę temu, PeterQ napisał: Jorge Lorenzo w Yamasze. Moim zdaniem to najlepsze info tego roku. Dodatkowo fakt podpisania kolejnej umowy na starty Vinalesa i Quartararo dodaje pikanterii. Rossi na wylocie. Ciekawe jaką podejmie decyzję co do swojej przyszłości. Moim zdaniem powinien ustąpić miejsca młodym i dołączyć do zespołu testowego 😄 Nadszedł czas na młodych... Biorąc pod uwagę, w jakiej Lorenzo był ostatnimi laty formie, to nie wiem co w tym dobrego dla Yamahy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Wygląda na to że opony na 2020 będą sprzyjać 4-ro cylindrowym maszynom. Jeszcze niecałe 4 tygodnie :d Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Dlaczego?? Ponoc przyczepnosc jest duzo wieksza i nic nie slyszalem aby KTM narzekal... Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 A są w MotoGP inne niż 4 cylindrowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Kurła ... myślałem o rzędówkach :dNowa opona może sprzyjać rzędówkom bo ma wiecej trakcji, lepsza na wyjściu (wg morbideliego) i gorsza na wejściu (wg crutchlowa). Stąd jakby moje daleko idące wnioski. KTMa i Aprilli nie biorę pod uwagę, bo z uwagi na staż i wielość zmian w motocyklu się nie liczą tutaj dla mnie. No ale to moja opinia ;) Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Ja mysle, ze pozytywy z opon kazdy zawodnik wykorzysta odpowiednio. Wiem, ze myslales o rzedowkach;) yamaha jest zadowolona ale ducati tez powinno dobrze wykorzystac ta opone bo im zawsze brakowalo przyczepnosci na wyjsciu ze wzgledu na moment.. Sezon sie zbliza... mysle, ze w pierwszym wyscigu zibaczymy kto wyciagnal wnioski i popracowal nad swoja technika/sprzetem itp Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi