jeszua Opublikowano 30 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 40 minutes ago, Piotr S said: Jesli tak sie stanie, ze bede pracowal jako wykladowca w Polsce to zalatwie swietne prace najlepszym studentom... ale nie w Polsce. W Polsce nie ma. To nie moja wina. Tak po prostu jest. oj, jakie to antyPolskie, jakie niepatriotyczne, no be niePolak normalnie 😄 a z drugiej strony może jednak przemyślisz tą wypowiedź i zastanowisz się czy przypadkiem nie dostrzeżesz konfliktu pomiędzy "załatwię im nie w Polsce", z "to nie moja wina" jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 3 minutes ago, jeszua said: oj, jakie to antyPolskie, jakie niepatriotyczne, no be niePolak normalnie 😄 a z drugiej strony może jednak przemyślisz tą wypowiedź i zastanowisz się czy przypadkiem nie dostrzeżesz konfliktu pomiędzy "załatwię im nie w Polsce", z "to nie moja wina" jsz Nie ma sprzecznosci. mlodzi chca przede wszystkim w ogole pracowac w zawodzie i zarobic na kredyt. Sprawdzic sie. Beda mieli wybor. Nikt z intelektem powyzej 100 nie wybierze robienia rysunkow dla Norwega 40 godzin na dobe. Taka sama sytuacje mielismy 20 lat temu. To oczywiste ...wybor jednak jest. Ja mam taki sam. Moge robic w Polsce za przyzwoite pieniadze odmozdzajaca robote, albo zostac doceniony przez "inteligentnych ludzi na wysoko postawionych stanowiskach" za granica. ...dobre jest to co napisalem 😄 Dalbym sobie plusika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 30 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Kota Kinabalu to stan umysłu, nie miejsce do życia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 13 minutes ago, jonaszko said: Idź ty do tego chińskiego psychiatry, póki jeszcze są jakieś szanse na ratunek dla ciebie. Piszę poważnie. Widzisz jakies szanse ? Ja nie widze zadnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 30 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Godzinę temu, Piotr S napisał: zyj zyciem, dajac zyc innym ... a jak nie masz nic do powiedzenia, to milcz. Pozdrawiam A ktoś Cię tu morduje ?? ty sam sobie nie dajesz żyć Godzinę temu, Piotr S napisał: Podpowiem Ci... ja biedny nie jestem Ale żal mi du....e sciska jak mam wydać 500 czy 600 zł na licznik Godzinę temu, Piotr S napisał: Tego rodzaju krytyka z checia przyjme na priv. A dlaczego na priv nie nie\szczy Twojej delikatnej psychiki a napisane na forum powoduje Twoją traumę ?? 🙂 Godzinę temu, Piotr S napisał: tylko Ty to tu napisales, zeby klier i koledzy Ci dali plusiki. Nie mierz wszystkich swoją miarą 12 minut temu, Piotr S napisał: Widzisz jakies szanse ? Ja nie widze zadnych. jesli zdajesz sobie z tego sprawę to jest jeszcze cień szansy dla Ciebie 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 56 minutes ago, kiler said: A ktoś Cię tu morduje ?? ty sam sobie nie dajesz żyć Ale żal mi du....e sciska jak mam wydać 500 czy 600 zł na licznik A dlaczego na priv nie nie\szczy Twojej delikatnej psychiki a napisane na forum powoduje Twoją traumę ?? 🙂 Nie mierz wszystkich swoją miarą jesli zdajesz sobie z tego sprawę to jest jeszcze cień szansy dla Ciebie 🙂 a tak szczerze, to co chcesz osiagnac to piszac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 30 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 (edytowane) 19 minut temu, Piotr S napisał: tak szczerze, to co chcesz osiagnac to piszac ? Nie wiem czy ogarniesz to ............ ścisłym mózgiem inżyniera 🙂 więc napiszę powoli - O D P O W I E D Z I E Ć Edytowane 30 Czerwca 2020 przez kiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 8 minutes ago, kiler said: Nie wiem czy ogarniesz to ............ ścisłym mózgiem inżyniera 🙂 więc napiszę powoli - O D P O W I E D Z I E Ć a ja Cie o cos pytalem ? O.o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 30 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 2 minuty temu, Piotr S napisał: a ja Cie o cos pytalem ? O.o Fakt ze czasami miewam moczenie nocne ze starości i lekką sklerozę ale wydarzenia z przed 15 minut z trudem sobie przypominam 29 minut temu, Piotr S napisał: a tak szczerze, to co chcesz osiagnac to piszac ? Czy to jest pytanie panie insz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 30 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Piotrek to był jednak Gość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 30 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 czyżbyśmy się w końcu doczekali? Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 1 Lipca 2020 Administrator Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Powiedział, że jeszcze tu wróci. Mądrzejszy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 1 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 On już był mądry, powróci geniuszem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi