Staszek_s Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Kiler, dlaczego nie sciagnąłeś frycowego od limo? Tak coś czułem że bilans nam się nie zgadza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 (edytowane) Nie dał sobie ściągnąć . Opierał się ................ O ścianę 🙂 Edytowane 19 Czerwca 2020 przez kiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 A, to ok. I kończymy spam bo przepadnie nam historyczne wydarzenie: raz mamy jeszue po naszej stronie barykady! P.s. Macie z Piotrem podobne awatary, normalnie lustrzane odbicie. Przypadek?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 5 minut temu, Staszek_s napisał: P.s. Macie z Piotrem podobne awatary, normalnie lustrzane odbicie. Przypadek?... Jest zasadnicza różnica. kiler skręca w prawo a nasz bohater: Nawet opis obrazka się zgadza hehe Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 13 minutes ago, jonaszko said: Ha, ha, to nie tak było. Pamietam jak Limo jeszcze na wyspach był i w kurierce robił. Miał jakąs chyba 125-tkę. Tam sie mu kranik zatkał i nie mógł sobie z nim poradzić. Żądał na forum natychmiastowego rozwiązania, jednak ono jakoś pomimo wielu podpowiedzi nie naprawiło pierdzipeda. Były łzy Limo, wściekłość, obrażanie. Tak było Limo? Hahahah pomyłka jakaś :D. Byłem w raju ale nie na kurierce i nigdy nie miałem 125-ki, tfu 😄 Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 29 minut temu, Staszek_s napisał: P.s. Macie z Piotrem podobne awatary, normalnie lustrzane odbicie. Przypadek?... Rozgryzłeś .To mój zapomniany brat-bliźniak który przez to że został zapomniany popadł w kompleksy i teraz ma żal do wszystkich 🙂 Coś jak cioteczka Jilli Sanders w pewnym znanym w latach 80-tych serialu 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 3 minutes ago, jonaszko said: Nie Limo, nie pomyłka. Nie pamiętam tylko czy to była 125 czy inna. Napisałem chyba😉 Ok, to w takim razie ja też nie pamiętam. Ale na kurierce nie robiłem :). Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Jedno mu trzeba oddać: dzięki niemu bardzo wzrosła świadomość w narodzie, gdzie leży Kota Kinabalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik1340 Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 I tak wróci.... Nie cieszcie się tak. W sumie to ja też nowy jestem a nikt mi nie jedzie. No i frycowego jeszcze nie płaciłem, i nadużywam procentów... Qrwa coś ten Pioter jednak odstaje od normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 (edytowane) 2 godziny temu, Kazik1340 napisał: I tak wróci.... Nie cieszcie się tak Jest jak Lassie - zawsze wraca 🙂 czasami po tygodniu , czasami po miesiącu czy dwóch ale zawsze Edytowane 19 Czerwca 2020 przez kiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farmi Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Gość ma taki rodzaj syndromu sztokholmskiego 😀😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 (edytowane) On 6/20/2020 at 5:40 AM, farmi said: Gość ma taki rodzaj syndromu sztokholmskiego 😀😀 nie wrocilbym gdyby moj temat zostal zgodnie z moja prosba skasowany. Chcialem tak tylko przypomniec sie moderatorom, tak spoza forumowej nienawisci i tym podobnych. Prosze was o skasowanie tego tematu, lub przeniesienie do smietnika. Nie bede tematu kontynuowal. Najwyrazniej nie byl interesujacy. Im wiecej sladow po mnie skasujecie tym lepiej. Byloby fajnie gdybyscie mogli jeszcze sksowac moje konto i zblokowac moje IP, zeby mniwe ie kusilo tu zagladac. Z tym moim wracaniem na forum jest jak z moim powrotem do Polski ...czlowiek probuje, bo sie ciagle ludzi. No nie, pozbawiliscie mnie wszelkich zludzen. Za co wszystkim tu bardzo dziekuje. Uratowaliscie mnie przed kolejnym wielkim bledem. Z gory dziekuje za pozytywne rozpatrzenie mojej prosby. Pozdrowienia zalacza sie automatycznie jesli moja prosba zostanie rozpatrzona pozytywnie. 😉 Da sie ? PS Za to co chcialbym tu napisac i tak bym dostal dozywotniego bana, wiec po co do tego doprowadzac ? Zalozcie, ze to napisalem. 😉 Edytowane 22 Czerwca 2020 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 5 godzin temu, Piotr S napisał: Byloby fajnie gdybyscie mogli jeszcze sksowac moje konto i zblokowac moje IP, zeby mniwe ie kusilo tu zagladac. Pochyl głowę , rozpędź się i strzel sobie baranka o ścianę , może przestanie Cię kusić 🙂 Jeśli nie pomoże to jeszcze raz , do skutku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 7 hours ago, Piotr S said: nie wrocilbym gdyby (...) może po prostu kolejne powroty spełniają jakieś psychologiczne potrzeby, których sobie nie uświadamiasz? proponuję wizytę u specjalisty, tutaj raczej nie pomożemy w kwestii usunięcia tematu: proszę o zapoznanie się z regulaminem w kwestii usunięcia konta: jw., uprawnienia ma jedynie admin jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 (edytowane) 56 minutes ago, jeszua said: może po prostu kolejne powroty spełniają jakieś psychologiczne potrzeby, których sobie nie uświadamiasz? proponuję wizytę u specjalisty, tutaj raczej nie pomożemy w kwestii usunięcia tematu: proszę o zapoznanie się z regulaminem w kwestii usunięcia konta: jw., uprawnienia ma jedynie admin jsz Regulamin to miales w nosie jak obrazali i zasmiecali temat, a teraz odsylasz do regulaminu? ...niczego wiecej sie po tobie nie spodziewalem. Chcialbym was opuscic... na zawsze. Pomocy! Ktos wie co mam zrobic, zeby jak najmniej z mojego profilu tu zostalo ? Bo na uprzejme prosby nie reaguja. Z gory dziekuje. PS Napisane do admina... na pomoc "kolegow motocyklistow" nie ma co liczyc. Trauma pozostanie... Edytowane 22 Czerwca 2020 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi