Skocz do zawartości

Ducati Panigale 4V

Rekomendowane odpowiedzi

Ma ktos ?

Jezeli tak, to szybciutko do Service powymieniac co trzeba ( uszczelki pod i w zbiorniku paliwa ) bo moze byc goraco a moto pojsc z dymem a szkoda by bylo bo takie ladne, wloskie :icon_mrgreen:

Wlasciciele ,aja zostac i tak poinformowani

:crossy:

Edytowane przez ks-rider

W dniu 22.05.2018 o 18:08, Tommo napisał:

Każde jest czterozaworowe ale nie każde jest czterocylindrowe.

nie rozczaruję Cię !

są też 2 zaworowe no chyba, że liczyć w zestawie na 2 cylindry..Ale wtedy to są i 8 zaworowe..

Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.”

Pewnie zawiodła chińska uszczelka w austriackim zbiorniku paliwa hahahahhahahaha...a pisałem do nich, żeby stosowali bardzo dobrej jakości polskie produkty...ale teraz własciciel jest Niemiec, to nie chcą z Polaczkiem gadać hahahahhahahahah

W dniu 29.05.2018 o 19:39, Croowab napisał:

nie rozczaruję Cię !

są też 2 zaworowe no chyba, że liczyć w zestawie na 2 cylindry..Ale wtedy to są i 8 zaworowe..

A możesz podać który model Panigale ma dwa zawory na cylinder?

Audi Sport

Oj tam czepiacie się szczegółów, słówek czy czegos tam... może kolega miał na myśli same zawory ssące ( albo same wydechowe) - to wtedy miał rację... hahahahhaa....

a weźta wskoczta na motungi i popałujta po okolicy - cisnienie wtedy spadnie hehehe i wszystkie będziem zadowolone ehhhhhh.....

Ja wczoraj 30 letnim motocyklem chlodzonym powietrzem Ducati Paso zrobiłem traskę Wygoda- Łomżing, Jedwabne, Ełk, Wydminy, Gizycko, cos kolo 170 kilosów, w 2 godziny.....z korkami w paru miejscach...

Polecam traskę Ełk, Wydminy Giżycko, śliczna trasa, acz deko niebezpieczna z racji jeżdżących całą szerokością dostawczaków, czy Suv-ów.... a co ma do tematu...?

No ma nie widziałem po drodze żadnego Panigale v4 hahahahhahahahhahaha

Easy @ Peace

Pany :lalag: