KarolinaKk Opublikowano 10 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Tak mi się mordka cieszy, że aż się muszę pochwalić ;) Pamiętam jak niecały rok temu jarałam się jak dzieciak swoim pierwszym pitbike MRF 140 HQ. Dwa dni temu w nocy o północy totalnie przez przypadek stałam się szczęśliwą posiadaczką MRF 150 PRO SM :D Tak michoa, serce już może Ci śmiało pękać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 10 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 A kiedy normalne moto? :D Nie no, tak serio to gratki :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolinaKk Opublikowano 10 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 widocznie z normalnością mi nie po drodze :D ten już większy od HQ ;) tak puchną te sprzęty może w końcu spuchnął do normalnych rozmiarów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 10 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 pali bez sprzęgła i gazu ? :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolinaKk Opublikowano 10 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Ty musze sprawdzić czy to w ogóle pali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 10 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Dużo większe to od normalnego pitusia? Gratulacje oczywiście, będziesz się z niwym wyścigowywować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 10 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 juby się tu ku*wa otwiera a ty z mordą baranie. Niwy, niwy.. .co to napis na dropsach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 10 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Z niveą miało być. Dobra już się nie odzywam, Karola jesteś Yubego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 11 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 A Ty co!? Maharadża Kaburu czy argentyński emigrant niemieckego pochodzenia, były kapitan łodzi podwodnej? Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolinaKk Opublikowano 11 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Dużo większe to od normalnego pitusia? Gratulacje oczywiście, będziesz się z niwym wyścigowywować? jest różnica :) ogarnę w weekend porównanie wielkościowe. zmyła, że na łysym kole ten pit... asfalt będzie mocno rekreacyjnie. docelowo właśnie zamawiam koła w teren :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 11 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Na Cegielnię jak znalazł :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolinaKk Opublikowano 11 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Na Cegielnię jak znalazł :D pit tak :D ale ja pewnie w pół bym się tam złamała ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4jku Opublikowano 11 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 docelowo właśnie zamawiam koła w teren :D Jakieś jeszcze modyfikacje planujesz? Dwa dni temu w nocy o północy totalnie przez przypadek stałam się szczęśliwą posiadaczką MRF 150 PRO SM :D A z którego parkingu zawinięty? :) Cytuj Heartstone. Link do założenia konta z nagrodą za aktywację :) https://battle.net/recruit/SGD6NTGVLV?blzcmp=raf-hs&s=HS&m=pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolinaKk Opublikowano 11 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Jakieś jeszcze modyfikacje planujesz? A z którego parkingu zawinięty? :) Z modyfikacji prócz kół w teren poleci jeszcze właściwa kiera. W planach jest zdjęcie trochę zbędnej wagi. Zabawna historia, znajomy kupił go sobie bo widział, że ja mam swojego a że on musi mieć wszystko na tłusto to wziął najdroższego, wypchanego wszystkim co najlepsze. wjechał nim 2 razy na tor kartingowy po jakieś 15 minut sesja, nie ogarnął sprzętu i wystawił za grosze, a ja kupiłam za jeszcze większe grosze :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 11 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Bananowi znajomi to skarb :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi