Limo Opublikowano 16 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Znalazłem zupełnie przypadkiem bo chciałem wpisać w google tor słomczyn a przez pomyłkę wpisałem tor modlin, ale okazuje się że wyrósł nam całkiem fajny obiekt pod nosami. https://goo.gl/images/DZzs4V Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 16 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Być może wybiorę się tam Audi na jakąś rundę. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 16 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Jak będą wpuszczać moto to ja też. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ded Opublikowano 16 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 O kurcze, to bym miał całkiem blisko. Gdzie można znaleźć info na temat imprez lub kursów organizowanych na tym torze? Stronę mają strasznie ubogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 19 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Strona chyba jeszcze jest w przygotowaniu. Można zostawić swojego maila i czekać na jakieś informacje albo dzwonić. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKoo Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Szkoda tylko że to pewnie typowy odtj jak np jastrząb. Slomczyn ma chociaż fajnie wyprofilowane winkle a to rekompensuje malo przyczepny asfalt. Cytuj Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.plAutomatyzacja produkcji, kartoniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 23 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 No niestety o dużym torze to nie ma co marzyć. I tak jest lepiej niż jeszcze 5 lat temu. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ded Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Chciałem gdzieś jechać na kurs doskonalenia techniki jazdy (przeciwskręt, hamowanie awaryjne itp) i żeby na koniec polatać kilka kółek. Tu bym miał blisko, ale właśnie mi się wydawało że to mały tor... Objechać cały na pierwszym biegu trochę lipa. Do tego mam głośny wydech, podobno na niektóre tory nie wpuszczają z takimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 23 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Zależy od toru. Tam akurat nie powinno być problemu bo zaraz obok masz lotnisko. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wertyder Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 (edytowane) Chciałem gdzieś jechać na kurs doskonalenia techniki jazdy (przeciwskręt, hamowanie awaryjne itp) i żeby na koniec polatać kilka kółek.Co Ty chcesz ćwiczyć? Przecież już dawno któryś forumowy ekspert udowodnił, że przeciwskrętu nie było, nie ma...... i nie... będzie :D. Edytowane 23 Lutego 2018 przez Wertyder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 24 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Zależy od toru. Tam akurat nie powinno być problemu bo zaraz obok masz lotnisko.HahahaTak samo jak na torze poznań :d Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Chciałem gdzieś jechać na kurs doskonalenia techniki jazdy (przeciwskręt, hamowanie awaryjne itp) i żeby na koniec polatać kilka kółek. Tu bym miał blisko, ale właśnie mi się wydawało że to mały tor... Objechać cały na pierwszym biegu trochę lipa. Do tego mam głośny wydech, podobno na niektóre tory nie wpuszczają z takimi.Jedź na Stary Kisielin do Motoskills albo do Duszana. Tyle, że tam to raczej liźniesz jazdy sportowej niż hamowania awaryjnego. Masz jednak tor z nawierzchnią taka jak powinna być a nie taką jak w ODTJ. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ded Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Wiesz, do Modlina mam 60km, do Kisielina aż 450. Szukam czegoś blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 2 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 A co jest nie tak z asfaltem? Jeździłem jak do tej pory na trzech różnych ODTJ-ach i żadnych zastrzeżeń co do nawierzchni. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKoo Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Przyjemniej się jeździ jak asfalt lepiej trzyma. Odtj-ty nie mają ani przyczepnego asfaltu ani wyprofilowanych zakrętów przez co jeździ się kwadratowo. Przy tak małych "torach" ma to znaczenie. Cytuj Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.plAutomatyzacja produkcji, kartoniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi