j.marcin Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Dyskwalifikacja absolutna,nie ma słów na to co uczynił :banghead: :banghead: .Bravo Dovi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoivan Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 (edytowane) Pogonili debila z Miranelli Snipers . Edytowane 10 Września 2018 przez motoivan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Miał przejść do agusty ale i tam już go nie chcą...jednym ruchem spie..ił swoją karierę Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quanti86 Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 (edytowane) On już wcześniej spie**alał swoją karierę podobnymi odruchami. Gość ma ewidentnie coś z głową, a takie zachowanie powinno być traktowane jak próba zamachu na czyjeś życie. Edytowane 10 Września 2018 przez Quanti86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Dokładnie. Nie pierwsza chora akcja w jego wykonaniu. Dla takich ludzi nie powinno być miejsca w żadnym sporcie. Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoivan Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 "Lawina krytyki jaka spadła na Romano Fenatiego po Grand Prix San Marino sprawiła, że 22-latek postanowił definitywnie zakończyć karierę. Włoch uważa, że został niesprawiedliwie osądzony przez ekspertów i kolegów z toru."Biedaczysko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 "ja tylko nacisnoł" :biggrin: Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 14 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 "ja tylko nacisnoł" :biggrin: Bo za szybko lon jechol :biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wertyder Opublikowano 14 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Szczerze mówiąc nie ogarniam jakie siano trzeba mieć w głowie żeby zrobić coś takiego..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 2 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Ale trzeba przyznać, że ostatni wyścig był piękny.. walka Dov- Mar imponująca..A Lor jak zwykle coś odpierdolił.. i to na 1 zakręcie.. ależ musiał płakać Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuś50/125 Opublikowano 3 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Ale trzeba przyznać, że ostatni wyścig był piękny.. walka Dov- Mar imponująca..A Lor jak zwykle coś odpierdolił.. i to na 1 zakręcie.. ależ musiał płakaćDokładnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 7 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 I jak po wyścigu? Mogłem wstać na ostatnie 5 kółek :D Po krótkim śnie załapałem się na moto2 i całe motogp, Dovi mi imponuje, aczkolwiek tym razem MM. Forza Ducati! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 No i Marquez kolejny raz został mistrzem świata... zasłużenie zresztą.....Brawo :notworthy: Szkoda mi Doviego i Ducati, myślałem, że powalczy jeszcze, no ale takie są wyścigi... ehhhh.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoivan Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Panowie. Ma ktoś linka do dzisiejszego wyścigu? Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi