Eweliśka Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Nie mogę znaleźć informacji w internecie jakie motocykle są na pewno fabrycznie wyposażone w wskaźnik biegów? Wiem, że taki gadżet można sobie dokupić i założyć, ale interesuje mnie, które motocykle już taki bajer posiadają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wertyder Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 (edytowane) Na przykład Suzuki Gladius Edytowane 24 Września 2017 przez Wertyder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Masz świadomość, że może to być kilkaset wersji różnych motocykli?I kto ma tą syzyfową prace odwalić i za ile? Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quanti86 Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Praktycznie każde nowe moto ma już ten bajer w standardzie. W używanych, starszych może być różnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Wydaje mi się, że Triumphy też mają i BMW. Generalnie możesz sobie taki gadżet zamówić i poprosić o montaż w serwisie. Niektórzy producenci (np. PZ Racing) mają zrobione to tak, że wpinasz plug&play w istniejącą instalację i to od razu działa. Gipro też tak ma, ale z tego co kojarzę trzeba mu podać osobne zasilanie. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Nie mogę znaleźć informacji w internecie jakie motocykle są na pewno fabrycznie wyposażone w wskaźnik biegów? Wiem, że taki gadżet można sobie dokupić i założyć, ale interesuje mnie, które motocykle już taki bajer posiadają...Mój np. nie ma. Ale już ma. A kiedyś miałem taki, co miał od razu. Fajne, nie? Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TymbaRRk Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Mój np. nie ma. Ale już ma. A kiedyś miałem taki, co miał od razu. Fajne, nie?Bardziej idiotycznej odpowiedzi dawno nie widziałem. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubagsx Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Już w latach 50tych motocykle miały wyświetlacze biegów. Potem następny wysyp był w 80tych i we współczesnych. Będzie tego mnóstwo. Na cóż Ci ta wiedza? Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi