LWfilip Opublikowano 1 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 No to pięknie. Względnie dobrze żarło a teraz wszystko w dupie. Nie chcę tu krakać, ale czy nie będzie to sygnał do przemyśleń na temat zakończenia wspaniałej kariery? Coś ten 10 tytuł weltmaisterka ucieka. Niech Vale szybko wraca do zdrowia bo to najważniejsze. Cytuj Grzeczni po śmierci idą do nieba. Niegrzeczni po śmierci idą tam gdzie chcą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 1 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Sami czarnowidze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 1 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Wg mnie ma szansę wygrać w kolejnym sezonie. Cały czas jeździ w ścisłej czołówce i wychodzi na to, że spośród ścisłej czołówki wygrywa ten, który popełni najmniej błędów, nie da się ponieść emocjom i ma najmniej pechowych sytuacji. Pozdr.F. No jeździ w czołówce ale w pojedynkach 1na1 przegrywa, a poza tym końcówkę sezonu ma zawsze słabszą bo tory mu nie leżą, więc na półmetku musiałby mieć sporą przewagę. Patrząc z perspektywy ostatnich kilku lat to nierealne. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 1 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Mugello jakieś pechowe, jak nie silnik wybucha to kontuzja przed wyścigiem... szkoda Vale. Koniec marzeń o 10. tytule w tym roku. Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolnemiasto Opublikowano 1 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Szansa dla Doviego? kurczę,chciałbym bardzo bo to przemiły zawodnikale, idąc tym co dzieje się w f1 (Botas nie ma szans na walkę o tytuł - będzie pomagał)..... kontuzja #46 pomoże Vinalesowi... wszystkie siły rzucą aby mu pomóc w walce z#93. Myślę też, że może to być przełom w motogp, Yamaha może już chcieć się powoli pozbyć Vale... Cytuj meble biurowefotele obrotowekrzesła obrotowekrzesła konferencyjnewww.alias.org.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 (edytowane) Limo. No właśnie dlatego Rossiemu potrzebne byłoby trochę więcej szczęścia ;). I wg mnie to wystarczy żeby zawodnik jadący w czołówce wygrał sezon 2018 ;) Pozdr,F. Edytowane 3 Września 2017 przez filipr Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timo23 Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 (edytowane) Podczas wyścigu na Misano nie będzie zastępstwa za Rossiego: https://wyscigimotocyklowe.blogspot.com/2017/09/motogp-nie-bedzie-zastepstwa-za.html Cal Crutchlow być może nie wystartuje w Misano: https://wyscigimotocyklowe.blogspot.com/2017/09/motogp-start-cala-crutchlowa-w-gp-san.html Edytowane 5 Września 2017 przez timo23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timo23 Opublikowano 7 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Tito Rabat pozostanie w MotoGP: https://wyscigimotocyklowe.blogspot.com/2017/09/motogp-tito-rabat-w-zespole-avintia.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 mi się nawet nie chciało oglądać wyścigu bez Rossiego :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timo23 Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Michael van der Mark zastąpi Valentino Rossiego podczas Grand Prix Aragonii: https://wyscigimotocyklowe.blogspot.com/2017/09/motogp-michael-van-der-mark-zastepca.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 mi się nawet nie chciało oglądać wyścigu bez Rossiego :(Niedługo Rossi przestanie w ogóle jeździć, i co wtedy? Wysłane z Nokia 3110 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 no właśnie... sam nie wiem, może znajdę nowego ulubieńca. A może będzie jak z F1 - jak nie ma Kubicy to nie mam komu kibicować i nie oglądam...Chciałem jednocześnie zaznaczyć, że nie zacząłem oglądać F1 od czasów Kubicy - w latach 90 oglądałem namiętnie z uwagi na Schumachera... aaa i skoki też oglądałem przed Małyszem :P Tak czy inaczej wydaje mi się, że takich jak ja jest sporo. I MotoGP straci dużo widzów jak dziadek odejdzie... To się chyba nazywa wartość marketingowa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LWfilip Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Nie ma co ukrywać, że VR46 zakończy kiedyś karierę. Mając na względzie ostatnie wyskoki, myślę, że ten czas jest już blisko.Ale jeszcze nie teraz! Vale wróci i jeszcze świat zadziwi. Tego jemu, sobie i Wam z całego serca życzę. Cytuj Grzeczni po śmierci idą do nieba. Niegrzeczni po śmierci idą tam gdzie chcą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el homer Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 mi się nawet nie chciało oglądać wyścigu bez Rossiego :(heh, kilka dni temu właśnie to mi do głowy wpadło.złapałem się na tym, że oglądam quale bez żadnego zainteresowania.gdy oglądałem wyścig, wciąż myślałem, gdzie i w którym miejscu Vale byłby właśnie.trzeba się oswajać z tą myślą, ze go kiedyś na torze zabraknie.ale za to teraz kibicuję Doviemu, gość przesympatyczny, no i należy mu się ten majster w koncu.ps. nie zmienia to faktu że wciąż oglądam tego wariata Mareczka, z opadniętą koparą. arcytalent. Cytuj "Gdybyśmy przyjęli założenia czysto moralne, to byśmy nigdy niczego nie mieli." kwa, kwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timo23 Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Kalendarz MotoGP na sezon 2018: https://wyscigimotocyklowe.blogspot.com/2017/09/motogp-kalendarz-motogp-na-sezon-2018.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi