MrsMarthy Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Pragnę się podzielić z Wami dobrą nowiną dnia dzisiejszego. Otóż zdałam egzamin praktyczny na prawo jazdy kategorii B.Co prawda za 3 razem, ale i tak nieźle.Dziękuję za uwagę. Idę się napić dużo alkoholu. Pozdrawiam buziaczki :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Graty,najlepszego i na zdrowie ;-) No i szerokości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolinaKk Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 aż się boję zapytać jak taki egzamin teraz wygląda :P gratulacje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech N Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Wielkie gratulacje . :clap: :buttrock: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Gratulacje!!!! p.s. Karolina, kiedyś było trudniej teraz jest ok Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 No w końcu, tyle czasu trzymałem te kciuki :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 a co ma do tego ... zalesie ?????No to gratki pigułko :clap: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolinaKk Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 p.s. Karolina, kiedyś było trudniej teraz jest ok nie wiem co oznacza kiedyś ale robiłam 5 lat temu i trudności nie napotkałam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 A nie lepiej było chłopa z wozem podjąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 nie wiem co oznacza kiedyś ale robiłam 5 lat temu i trudności nie napotkałam ;) Kiedyś czyli np. 1993 rok:) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolinaKk Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Kiedyś czyli np. 1993 rok:) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalkto bardzo piękny rocznik jest ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Pragnę się podzielić z Wami dobrą nowiną dnia dzisiejszego. Otóż zdałam egzamin praktyczny na prawo jazdy kategorii B.Co prawda za 3 razem, ale i tak nieźle.Dziękuję za uwagę. Idę się napić dużo alkoholu. Pozdrawiam buziaczki :flesje:Congratulazioni Signorina ;) Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 (edytowane) Marta, boj sie Boga ! 1. Jak Ty sie tak dlugo bez " B " uchowalas ? :icon_mrgreen: 2. Bylo cos napisac, to bym Cie .........i zdala bys za pierwszym razem :icon_mrgreen: Gratulacje ! :crossy: Edytowane 9 Listopada 2016 przez ks-rider Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Tez zawsze mialaem wrazenie ze jako kobieta powazna i niezalezna masz juz prawko od jakichs 15 lat :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 A nie lepiej było chłopa z wozem podjąć ? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi