KLAUDIUSZ Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Tak, jest X3, jeździ ...... z drugim silnikiem, pierwszy padł po 200 tysiącach :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Tak tylko pytałem. Raczej nie kupię używanego auta takiego, na które mnie nie stać na nowe - czyli marki premium odpadają. Właśnie żeby się nie zastanawiać co zrobię jak mi coś drogiego padnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Albo wiedzieć którą kupić. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Miałem X5 w Dieslu ...... wersja 290 KM ........... no ciekawe rzeczy się działy w tym silniku :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Yuby. Laguna Coupe. Bezawaryjne i w stolicy nie kradną. Niestety tylko z FWD, za to w opcji masz 4Control czyli ich system 4 kół skrętnych. Auto jednak nastawione bardziej na komfort jak na sport. Wnętrze super (siedziałem chyba w najbogatszej wersji z 3.0 dieslem). Ja się takiej klasy materiałów i wygody w Renault nie spodziewałem. Tylko prestiż na zerowym poziomie ;) Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Samochód bez jaja. Yuby może 370z ? Bezawaryjne auto i są też cabrio. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 osobiście od 370Z wolę G37. Jak za drogie to można jeszcze zerknąć na Hyundaia Genesis Coupe. Przedlift jednak ma swoje problemy - zwłaszcza 2.0T. Po lift wiele tych problemów rozwiązał. 3.8 V6 świetnie gada i nawet dość oszczędny jak na taką pojemność. Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 7 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Moje dwa diesle padły, w ostatnim 3 padła skrzynia. Zreperowałem i sprzedałem BMW. Na razie wyleczyłem się z marki, szukam sobie czegoś innego, mniej awaryjnego.To w tym kierunku sie nie patrz bo tam znowy serwis dno .Przed chwila dodalem nowy temat : http://forum.motocyklistow.pl/index.php/topic/182624-odkrecony-korek-spustowy-oleju-w-czasie-jazdy/ Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zygaXX Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Lada Niva? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Można w miarę dokładnie sprawdzić auto sprowadzone ze Szwajcarii? co trzeba znać - nr rejestracyjny stamtąd? Vin? Coś jeszcze?pzdr Staszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Citroen i Nissan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Podbijam, bo czeka mnie zakup SUV'a :wacko: Niestety ma być SUV rodzinny i kropka. Poległem z żoną na tym polu.Warunek: benzynka i automat. Chciałbym żeby to jechało trochę. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de_Palma Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Przyjrzyj się Volvo XC60. Niezniszczalne silniki, komfort, wysoka jakość wykonania, bezpieczeństwo.Duża podaż na rynku używek po wejściu II generacji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Nowy jest zajebisty.Musze się mu przyjrzeć bliżej. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Mi sie podoba taki : https://www.landrover.pl/discovery Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi