_bollo_ Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Piszę w przy piwie, bo to luźna dysputa ma być.Szukam motocykla do jazdy po mieście i wokół komina.Rozstałem się z moim Tigerem 1050 - chwilowo Zona została odsunięta od jazdy i stwierdziłem, że nie do końca mi taki mastodont potrzebny. Szukam czegoś do jazdy do 300km - wokół komina. Ważne żeby było dość lekkie i poręczne (pojeździłem trochę mt07 - i bym sie nei zastanawiał, ale trochę małe moto). Ze starszych motocykli myślałem o sv650, gladusie, versysie po 2011, street triplu po 2011 (z łezkami na przednich lampach), mt03, z nowszych mt-07/09, tracer 700 (trochę budżet nie ogarnie). Może poddacie jeszcze jakieś pomysły? ktoś z was ma benelli albo moto guzzi griso - jak się tym jeździ (w sensie po winklach), a może którąś 800 bmw?. Ważne - mam 193cm wzrostu, do 20k wytrzymam, powyżej już tylko okazję łyknę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 K 1300 R :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taurus 61 Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Przy takim wzroscie "to raczej" enduro BMW F 800 GS Stosunkowo lekki i wygodny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Przeczytaj mój temat http://forum.motocyklistow.pl/index.php/topic/178736-duza-rzedowka-co-polecacie/Miałem podobny dylemat bo turystyka poszła w odstawkę, w końcu padło na K1200R (albo K1300R ale ciężko będzie w tym budżecie). Raczej nie ma nic innego dającego tyle frajdy z jazdy co te beemki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bollo_ Opublikowano 29 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 k1300 - ok, ale nie na miasto. Poza tym w przypadku turystyka, zostałbym wierny triumphowi i kupił ST 1050, co też rozważam. Chcę coś małego do polatania po mieście i licznych winklach wokół Wrocka ;)F800 w pierwszej 10 rozważanych moto jest - zastanawiam się tylko, czy ma pazura - nigdy nie jeździłem 2'ką bmw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4jku Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 (edytowane) Po litrze oczywiście dobrze jest skoczyć chociaż po połówkę, ewentualnie jeśli liter na dwoje to można myśleć o położeniu się spać. Przepraszam ale bardziej nie pomogę, bo się nie znam :) :flesje: Chciałem tylko nabić posta, skoro luźna rozmowa ^^ Edytowane 29 Września 2016 przez 4jku Cytuj Heartstone. Link do założenia konta z nagrodą za aktywację :) https://battle.net/recruit/SGD6NTGVLV?blzcmp=raf-hs&s=HS&m=pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 k1300 - ok, ale nie na miasto. Poza tym w przypadku turystyka, zostałbym wierny triumphowi i kupił ST 1050, co też rozważam. Chcę coś małego do polatania po mieście i licznych winklach wokół Wrocka ;) K1300R z racji braku owiewek to raczej głównie na miasto się nadaje :P A jak ma być małe to jest taki sprzęt jak Street Triple 675, za te pieniądze dorwiesz jakiegoś 3 - 4 latka. Małe i zwinne, jeździłem i polecam. Dla mnie aż za małe. Z racji tego, że czasem bym wyskoczył z plecaczkiem na jakiś wypad ze 200 - 300 km to padło na BMW bo tam jednak trochę więcej tej kanapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 K1300 R sport ma owiewkę i jest genialny na miasto, w trasę i nawet do kibla. Sport owszem, ma. Ale zwykły "eR" ma symboliczny kawałek szybki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Hypermotard...tylko trza uważać przy wychodzeniu bokami... :icon_mrgreen: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Piszę w przy piwie, bo to luźna dysputa ma być.Szukam motocykla do jazdy po mieście i wokół komina.Rozstałem się z moim Tigerem 1050 - chwilowo Zona została odsunięta od jazdy i stwierdziłem, że nie do końca mi taki mastodont potrzebny. Szukam czegoś do jazdy do 300km - wokół komina. Ważne żeby było dość lekkie i poręczne (pojeździłem trochę mt07 - i bym sie nei zastanawiał, ale trochę małe moto). Ze starszych motocykli myślałem o sv650, gladusie, versysie po 2011, street triplu po 2011 (z łezkami na przednich lampach), mt03, z nowszych mt-07/09, tracer 700 (trochę budżet nie ogarnie). Może poddacie jeszcze jakieś pomysły? ktoś z was ma benelli albo moto guzzi griso - jak się tym jeździ (w sensie po winklach), a może którąś 800 bmw?. Ważne - mam 193cm wzrostu, do 20k wytrzymam, powyżej już tylko okazję łyknę...zostaw tego tigera, zamienisz na jakiegoś miejskiego łobuza to Ci będą nogi drętwiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Aha... doczytałem wokoło komina...to proszę...nawet ja króciak nogami sięgam hehehehahahahhahaa...... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Jannikiel ten Boss........very w ci*e zajebiste bydle :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 191 wzrostu... Bierz Strita tylko R. Wiem bo mam... Nie pożałujesz... I tor i trasa i ulica... I wszędzie kupa zabawy i radkchy... Po GTRze .am ;). Cytuj "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bollo_ Opublikowano 29 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Hypermotard...tylko trza uważać przy wychodzeniu bokami... :icon_mrgreen: :icon_razz:Biorę go pod uwagę - na równi z smt 990 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Jedyne, w czym Hypermotard jest lepszy od SMT, to wygląd :-) Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi