Vidon Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Mi się chyba uda zawitać w niedzielę, bo w sobotę jestem po nocnej zmianie w pracy, mam w jedną stronę około 120 kilometrów, macie namiar na jakiś w miarę nocleg w tamtej okolicy, coby kimnąć z Soboty na niedzielę ? Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 http://www.eholiday.pl/szukaj-belchatow-1234---0-.html do wyboru do koloru ;)chyba ze chcesz sie zatrzymac u mnie - ale km musialbys troche dodac ;)Będę od piątku, jakbyś chciał wejściówkę na paddock to daj wcześniej znać, postaram się coś załatwićHei, a wiecej wejsciowek daloby rade czy to zbyt klopotliwe w razie co ? Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Dużo więcej :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Oby tak było ale wiadomo jak to zwykle się kończy :). Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4jku Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Jest sens z dzieciakiem jechać ośmioletnim? Cytuj Heartstone. Link do założenia konta z nagrodą za aktywację :) https://battle.net/recruit/SGD6NTGVLV?blzcmp=raf-hs&s=HS&m=pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Jest sens z dzieciakiem jechać ośmioletnim?zalezy od dzieciaka ;) ja na ostatnim Kormoranie przez caly dzien nianczylam malego siurka- bo rodzice rajdowa zapieprzali ;)z tym, ze Tomi to jest chowany w smarach i piachu. Aha i 2 lat jeszcze nie ma ;) a Ty albo z nim albo wcale czy jak? Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Jeśli będzie rura, jak w tamtym roku, to będzie miał ubaw że hej :) Natka i co z Tobą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 9 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 (edytowane) Jest sens z dzieciakiem jechać ośmioletnim? zależy czy się dopchasz w jakieś sensowne miejsce :D90% zabawy w tym miejscu zależy od pogody , jak będzie wiało i lało to będzie niska frekwencja i wszystko widać aczkolwiek nawet dla mnie jest wtedy wkurwiająco ..... jak będzie zajebiście ładnie to przy przepisach bhp z nasa i wyznaczonej strefie kibica nie wiem czy nie lepiej będzie to obejrzeć na youtube :D Oby tak było ale wiadomo jak to zwykle się kończy :). taaa już jeden zlot onanizowali na tym forum pare tematów wyżej , ci co najgłośniej krzyczeli nie przyjechali frekwencja pewno bije wyborczą :Dja niedziel 90 procent chyba że będzie od świtu do nocy lało to nie wiem czy będzie mi się chciało jechać stać w przeciwdeszczówce cały dzień :Dnatomiast sobotę jak pisałem prawdopodobnie nie ale na 100% jeszcze nie wiem Edytowane 9 Września 2016 przez michoa Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Jeśli będzie rura, jak w tamtym roku, to będzie miał ubaw że hej :)Natka i co z Tobą?Przemeo po weekendzie sie wszystko wyklaruje ostatecznie, a Ty w razie co aktualny?Bo ten Los Bagienny vel. Niwy sie wykruszyl Michoa, pogoda ma byc cacy i tego sie trzymamy ;) Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4jku Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 a Ty albo z nim albo wcale czy jak? Przymierzam się trzeci raz... Jak na razie się nie udało ;) Cytuj Heartstone. Link do założenia konta z nagrodą za aktywację :) https://battle.net/recruit/SGD6NTGVLV?blzcmp=raf-hs&s=HS&m=pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Przymierzam się trzeci raz... Jak na razie się nie udało ;)To co? Trzymac kciuki czy dopingowac? :D Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidon Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 warto wziąć stopery lornetkę aparat hmm ? to będzie mój pierwszy raz także sry za głupie pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 13 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 warto i jedno i drugie :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fincher Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Ja będę w sobotę i niedzielę. Brać ze sobą jakieś okulary! Bo ostatnio jest sucho, a jak wiatrem strzeli to pełno piachu w oczyach Cytuj Łoś50>Dragstar125>CBR125>FZS600>FZ6>CBR600>SV650>FZS1000>Versys650>G310r/gs>F850GS>K1600Gt>RnineT Scrambler>R1250GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Najlepiej gogle ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi