Fabio Opublikowano 7 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2003 i tak trzymaj :twisted: ...a potem już tylko szum szosy i u celu smak bursztynowego nektaru.. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delfii Opublikowano 8 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2003 Oj :!: jak złapę to nie puszczę :twisted: :arrow: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noise of death Opublikowano 8 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2003 DELFII no pochwal sie co kupiles!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delfii Opublikowano 8 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2003 535 - 92 r :arrow: :D :D :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabio Opublikowano 8 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2003 ...spox...znaczy super...witam w klubie Virago :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 8 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2003 535 - 92 r :arrow: :D :D :(no to gratulacje!!! niemożna być miętkim trza być twardym!!!! i dopiąć swojego.. :twisted: ps a myslisz już o następnym moto??np V-Max?? albo cosik takiego?? Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noise of death Opublikowano 8 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2003 gratulacje! oby sie dobrze spisywal!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 8 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2003 DELFI Congratulations! ! I oby Ci sie Extra jezdzilo! Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delfii Opublikowano 9 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2003 Dzięki Panowie :!: Czy myśle o następnym moto, PEWNIE i to o nie JEDNYM :!: :twisted: :arrow: :DChociaż na razie bardziej intensywnie myślę o zrobieniu kat. "A". Ps. Co do sprzęta - Ma ktoś książkę napraw :?: :?: :?: . Pożyczę, skseruję , kupię, wezmę w leasing, obojętnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 9 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2003 :twisted: ps a myslisz już o następnym moto??np V-Max?? albo cosik takiego?? Moje gratulacje (już to gdzieś pisałem) :D . Szramer, ja już mysle co będzie następne, mimo ż dopiero GS`a kupiłem - jakaś 750 albo 1000 mi po głowie chodzi, i to 100 KM minimum 8) . Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QuadMan Opublikowano 10 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2003 Delfii, gratuluję zakupu sprzęta :lol: . Oby się super spisywał. Ja niestety muszę najpierw zrobić prawko A ( to warunek żony - aż cud, że w ciągu kilku dni udało mi się Ją tak urobić - jeszcze tydzień temu na słowo motocykl dostawała wysypki :twisted: ).Zapisałem się na kurs i czytam jakieś popie*****e testy :D . Nara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delfii Opublikowano 13 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2003 QuadMan przeczytaj wszystko co wyżej i KUPUJ, uwierz mi jak kocha to nie wyrzuci :D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desperado Opublikowano 13 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2003 Ja do zakupu motocykla przymierzałem się ok. 7 lat (teraz mam 49 lat), początkowo myślałem o o jakimś chopperku 250 ccm, później Savage LS 650, następnie Virago 535, ostatecznie kilka dni temu kupiłem nową Hondę VT 750 C2 Shadow :D . Co do żony, to w ubiegłym roku zapisałem się do międzynarodowego klubu motocyklowego, pojechałem z nią samochodem na zlot (międzynarodowy), gdzie poznała wielu ludzi i zobaczyła na czym jeżdżą. Decyzję o zakupie motocykla teraz, podjęła żona, ja planowałem dopiero w kwietniu. Przy odpowiednim podejściu z tematem motocykla do żony, zawsze można osiągnąć zamierzony cel. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desperado Opublikowano 13 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2003 Sorki Delfii, nie doczytałem postów do końca, gratuluję zakupu motocykla :D i przekonania do tego żony :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VN750 Opublikowano 13 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2003 Moim zdaniem 535 jest bardzo małym motocyklem, fajnie sie zwija ma nie złe hamulce, silnik ale na trasy sie nie nadaje. Ciężko sie jeździ we dwoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi